Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Klara_

Normalna dziewczyna nie może znaleść chłopaka

Polecane posty

Gość _Klara_

Co jest nie tak, że atrakcyjna, szczupła jak również wykształcona dziewczyna nie może znaleść chłopaka. W pracy z wzajemnością bez problemu dogaduje się z płcią przeciwną (wszyscy zajęci). Uważana jest za fajną, zgrabną dziewczynę. Nie jest blacharą, tapetą itd. może jedynie dosyć nieśmiałą na początku.

Gość _Klara_
Widocznie każdy ma prawo do błędu :)

Gość 92990430facet
Może jesteś niewydymką?

Gość przytulaśna
przyznaję Ci rację, normalnym, spokojnym porządnym dziewczynom trudno znaleźć faceta nawet gdy są ładne i inteligentne

Gość _Klara_
Szkoda, że jedyne czego można się spodziewać tutaj to takie denne komentarze, bez urazy ale czy Wam sprawia to przyjemność. Odpowiadając - nie jest niewydymką, ale atrakcyjną.

Chyba masz za wysokie mniemanie o sobie, albo zrażasz innych do siebie czymś, na przykład sposobem bycia.

Gość _Klara_
26 i sama. Z jednej strony to moja decyzja - faceci, a czasem raczej chłopcy :) mają strasznie banalne podejście do wielu spraw, zbyt wielu, że i tak po krótkim czasie pomimo podjęcia próby skończyłoby się - więć nie ma sensu zaczynać, więc jak spotkać kogoś kto Cię zainteresuje, a nie jest zajęty.

Gość IMO12365
2/10

Gość Luis Chermoso 32
fiku mikuuu z facetami jest coś nie tak _ Taaak z facetami a z tobą fiku wszystko ok?

Gość _Klara_
7snack w pewnym sensie masz rację, może wydaję się niedostępna, ale staram się z tym walczyć, i chyba jest lepiej, ale oczywiście niektórzy mnie tak odbierają. A facetom podobam się i nie piszę tego dlatego, żeby sobie schlebić, bo sami wiecie, że mi to w niczym nie pomoże :) Poprostu kobieta czuje jak się facetowi podoba, niezależna kobieta, niektórzy takie lubią, ale niektórych to "zatrzymuje".

@Klara,zastanów się jakiego faceta naprawdę szukasz,czego oczekujesz od niego i co sama masz mu do zaoferowania.A potem próbuj,bo nie wszyscy poważni faceci są zajęci. W pracy można dogadywać się bez problemu,bo wtedy trzeba znaleźć porozumienie na mniejszej liczbie płaszczyzn niż w związku.Więc może coś masz jeszcze do dopracowania? A może musisz trafić na właściwego faceta,z którym zaiskrzy...?Nieśmiałość u kobiety to nie wada; pytanie jak się zachowa,kiedy facet zdoła się przez jej początkową nieśmiałość przebić...

Gość _Klara_
Szczerze to wolę starszych, ale jak tu takiego mieć, jak większość zajętych, albo po rozwodzie, a rozbijanie związków mnie nie interesuje. Nie uważam, że fajnych facetów nie ma - OCZYWIŚCIE SĄ, ale jak takiego znaleźć, wielu wypowiadających się tutaj facetów, niestety nabija się, no ale widocznie to jest taki rodzaj rozrywki dla nich.

Gość IMO12365
_Klara_ "A facetom podobam się(...)" Ale nie podobasz się tym, którym CHCIAŁABYŚ się podobać - tyle w temacie. Standard.

Niestety, ale nawet nie znając cię i czytając zaledwie kilka twoich zdań... sprawiasz bardzo niesympatyczne wrażenie. Nie piszę tego, by ci "dowalić", ale by zwrócić uwagę na to, że może rzeczywiście coś w tym jest. Dobrze, że dostrzegasz problem i starasz się zmieniać nastawienie, jeśli będziesz w tym konsekwentna, to może znajdzie się ktoś "chętny" na bliższą relację z tobą. Owszem, faceci lubią "niezależne", ale nie odpychające osoby. A granica między tymi dwoma jest niestety subtelna i łatwa do przekroczenia.

Klara,jeśli na wstępie eliminujesz "kawalerów z odzysku" (a stanowią oni znaczną część singli) to jednocześnie znacznie zawężasz sobie wybór.Ale to TWÓJ wybór...

Gość IMO12365
Słyszysz Klara!? Nie eliminuj Rycerza! :classic_cool:

Gość fmhj
Rzeczywiście, autorka jakoś nie budzi mojej sympatii...

Gość _Klara_
misfachowiec - moim celem nie jest rozpowszechnianie prywatnych zdjęć :) Tak jak pisałam, nie mam mega biustu, który mi się wylewa, nie chodzę z brzuchem na wierzchu, jestem normalną dziewczyną. 165 cm 57 kg, więc raczej nie otyłą. IMO12365 tego nie wiesz, bo nikt nie wie co mają w głowie, tak samo jak ja nie wiem o czym teraz myslisz, może niektórym z nich jednak się podobam. Chyba nie ma kobiety, która podoba się wszystkim facetom na świecie.

Gość zielony kwiatek
widocznie jestes malo interesujaca i dlatego nikomu nie wpadlas w oko :(

Gość IMO12365
Rycerzu. Powiadam - odpuść sobie Ike. Znasz Mistrza Szczerego? Nie znasz? Właśnie - bo on nie odpuścił... :classic_cool:

Gość _Klara_
Jaka dziewczyna wzbudzi Waszą sympatię ? Przemiła, rozdająca komplementy każdemu, a o sobie pisząca jaka to ona jest nieszczęśliwa, okropna, bez pracy i że nic nie ma sensu ? Jasne, to nie ja bo dla mnie życie ma sens, nawet w pojedynkę, piszę szczerze jak ja siebie odbieram, ale też staram sie nakreslic jak inni mnie odbierają. Przyznaję się że jestem niedostępna, bo to dla mnie jednak jest wada i wiem, że mam ich więcej. Ale widząc taką dziewczynę jak ja i znając ją dość dobrze, sama bym się zastanawiała, dlaczego jest sama, bo czasem to słyszę.