Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

codzinnie wstaję niewyspana, zmęczona, nie mam energii

Polecane posty

pamiętam czasy, nawet gimnazjum czy inne, czułam w sobie tyle energii... nie wiem skąd się to wzięło, też tak macie? zero sił

Gość pyt. do pracujących małzeństw
może brak witamin, robilas badania krwi, moczu?

Gość MixFIX
Moze zacznij się ruszać, jakis aerobik, zumba itp. Ja od kiedy ćwicze codziennie mam o wiele więcej energii i humor o niebo lepszy:)

A ile sypiasz? Może przemeczenie takie ogólne i znurzenie? Kiedyś tak miałam, dużo pracowałam dużo obowiązków, spałam też dużo a jednak byłam zmeczona. Wtedy lekarka kazała mi wziąć 2 tygodnie urlopu i odpoczac ale w miare aktywnie nie tylko leżec i spac. A może przesilenie jakies zimowe czy jesienne

Gość kassandrra
zbadaj tarczycę

tarzyce badał i ejst ok sypiam ok 7 godzin lub 8, prace mam lekka, choć wracam do domu w dbi w tyg o 19 , nast 2 o 21, ale nie ejstem tym przemęczona czy zestresowana... mam ogólne jakieś osłabienie czytałam ze to moga powodować pasożyty lub candida...

Ja tez mam lekką prace, siedze na kafe przed biurkiem, do domu o 19 wracam, nie stresuje się, a i zdarza sie ze przysne w pracy z głową na biurku także ciężko nie mam a przemeczona byłam

Gość sprawdz sobie poziom zelaza
tez tak mialam, po 2 miesiacach brania tabletek jest trochę lepiej,

No a ja siedze 12 godzin. Więc moze cierpisz właśnie na takie znuzenie już. Mi zawsze pomaga pare dni wolnego, ale to wyjechac gdzies, coś zrobić kreatywnego, bo jak mam 3 dni wolnego i w domu siedze i spie to zmeczona dalej jestem

hmm żelazo też brałam, na włosy, ale nie wpłynęło to na moje samopoczucie, już sama nie wiem mam zamiar oczyścić organiżm poprzez oszcyszczebie ukłądu pokarmowego, podobno to poprawia stan zdrowia

Gość misiamarysia
Ja też tak mialam i lekarz kazał zrobić badania tarczycy. Okazało się, że mam poważną niedoczynność... Taki stan nie bierze sie z nikąd więc może warto jeszcze zrobić jakieś badania, zapytaj o badanie TSH

Gość Mjgadmt
Pewnie zle paliwo

Gość misiamarysia
hehe dzieki Twojemu tematowi przypomnialo mi sie ze za tydzien mam wizyte u endo :D lece oddac krew do badan!

Gość gość
Tez ostatnio dopada mnie brak energii, ospałość.... :(