Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhiy98879

Dzisiaj nie ma już normalnych dziewczyn

Polecane posty

jhiy98879 intrygujesz :) bo nie wierze ze az tak beznadziejnie trafiasz;)

Gość to ja Ci cos powiem
kllkk przeciez pisal, ze jak sie z ktoras spotyka, to wychodzi, ze sa glupie. nie pisal, ze nie ma ladnych dziewczyn w tym kraju. jemu bardziej zalezy na osobowosci, nie na wygladzie, szukasz haka, ale nie znajdujesz i probujesz czepiac sie kazdego w tym watku na sile. to z Toba jest jakis problem

Gość kllkk
autor to jakiśtroll, któremu pewnie przeszkadza, kazda bzdura typu że dziewczyna położyła łyżeczkę nie po tej stronie co trzeba

Gość kllkk
no włąśnei o to chodzi, ze pod względem wyglądu nie jest wymagający, a nie moze znaleźć. i nie wierzę, że każda jest aż tak, jak to "elegancko" określiłaś, "głupia" ze nie nadaje się do zwiazku

Gość to ja Ci cos powiem
nie okreslilam, a zacytowalam autora, na ile byly glupie - pytaj jego, nie mnie ;)

Gość qwetewe56
to nazwij swój problem po imieniu: "jestem odludkiem, nie mam znajomych i nie mam możliwości, żeby kogoś poznać", a nie: "nie ma już normalnych dziewczyn" irytują mnie ludzie obwiniający wszystko inne za swoje problemy[ w tym wypadku całą żeńską populację]. no ale łatwiej jest widzieć przyczynę swoich niepowodzeń w czynnikach od nas niezaleznych niż takich , na które mamy wpływ. zawsze łatwiej jest ponarzekać niz działać..

Gość akaszakasza
Podpisuje się pod poprzednikiem!! A może warto się zapisać do jakiejść organizacji broniącej prawa zwierząt czy coś, jakiś wolontariat w tym zakresie, tam spotkasz panie lubiące zwierzęta i przyjazne światu.Tylko rusz tyłek i wyjdź do ludzi. Problem jest taki: szukasz w nieodpowiednich miejscach! Albo w ogóle nie ma takich miejsc, gdzie mógłbyś szukać. Więc musisz dostać się do odpowiedniego kręgu ludzi, że tak to ujmę, gdzie szansa na poznanie takiej kobiety będzie większa. Najpierw znajdź miejsce gdzie będziesz mógł szukać :))

Gość kamil1979jgora
możesz spróbować podrywać np. dziewczynę z oazy ja kiedyś probowałem ale mnie spławiła ale fajna była

Gość jhiy98879
Ja pierdolę :D dość :D Tak macie rację, jestem odludkiem, chamem, bufonem, despotą i jeszcze zaraz ktoś mi będzie wmawiał że prawiczkiem :D Idę stąd bo rad tutaj raczej żadnych nie przeczytam po za wiecznym jechaniu po mojej osobie wymyślaniu głupot na mój temat mimo tego że mnie nawet nie znacie w ułamku procenta !!! Dziękuję, proszę o skasowanie tematu, poradzę sobie sam. pozdrawiam !

"Kretynki, idiotki, debilki, paniusie, damusie, materialistki, zero pasji, zero zainteresowań, naiwny sposób życia i bycia" ­ To wyżej TO jest właśnie normalność. A, że się głupich romansideł naoglądałeś to teraz cierp.

Gość kllkk
darker z kolei jest zajebisty

"I nie piszcie mi tutaj że są takie tylko źle szukam i w złym towarzystwie się obracam bo to największa bzdura jaką moglibyście mi napisać." ­ skoro szukasz w necie i traktujesz gg (nie mam tego shitu gdzieś od 2 lat) jako sposób poznania człowieka, to ewidentnie źle szukasz. i pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Gość kllkk
idź się może zajmij sobą darkerze. nie lepsze to niż sypanie złotymi myślami na babskim forum?

"(nie mam tego shitu gdzieś od 2 lat) " ­ A co? Teraz twarzoksiążka na topie? ­ "idź się może zajmij sobą darkerze. nie lepsze to niż sypanie złotymi myślami na babskim forum?" ­ Nie powinnaś teraz zmieniać pościeli w jakimś hotelu?

Gość kllkk
Nie powinnaś teraz zmieniać pościeli w jakimś hotelu? a to niby dlaczego?

"A co? Teraz twarzoksiążka na topie?" ­ nie potrzebuję. wystarcza mi kafe :D

Gość dissolved girl
Przez internet też można poznać zayebistych ludzi, to miejsce jak każde inne :classic_cool: a Ty autorze strasznie się spinasz, więcej luzu, poczucia humoru, dystansu i będzie dobrze, obiecuję :classic_cool:

"Przez internet też można poznać zayebistych ludzi" ­ jasne. tylko, że później ich zajebistość się ulatnia :P

Gość qwetewe56
nie znamy cię, ale jednak powiedziałeś nam w jaki sposób szukasz tych "normalnych" dziewczyn, więc ci odpowiadamy, że przez gg i tego typu narzędzia, to sobie można poznać co najwyżej jakiegoś półgłówka czy dziwoląga i możesz zyskac materiał do humorystycznego artykułu o nieudanych randkach, a nie sensowną partnerkę.

Gość KochamKasiorke
ja zawsze płace tylko za siebie choć mam niemałą kwote przy sobie lubie doprowadzić babe do pionu z rachuneczkiem, najlepsze do tego celu są restauracje.MINA BEZCENNA ha ha ha

Gość stockholm stad
I nasz autor strzelił focha:D