Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaadziaaaak

on ciągłe płaci, robi zakupy, odwozi mnie, kupił mi torebkę.... jest mi głupio!!

Polecane posty

Gość maaaaadziaaaak

chodzi o związek który dopiero się rozwija. Ale dynamicznie :) jesteśmy razem miesiąc chcoiaż kochałam się w nim dużo dłużej;) Problem niby nietypowy z którego ktoś inny by się cieszył ale: Ja jestem z gdańska, on z Elbląga to jest praktycznie 100km i np kilka razy przyjechałam do niego pociągiem to nigdy nie pozwolił mi wracać tylko odwoził mnie na drugi dzień rano autem i nigdy nie przyjmował kasy za paliwo (wręcz mnie wyśmiewał kiedy mu o tym mówiłam). jeśli ktoś chce napisać, że chodzi mu o sex to jeszcze tego nie robiliśmy. Raz byłam u niego w weekend to zakupy miał zrobione, w ostatni weekend on u mnie był i przyjechał... z zakupami. Było mi głupio bo były to drogie produkty... poszliśmy w sobotę do galerii bo chciałam kupić buty zimowe, spojrzałam na jedną z torebek i tylko powiedziałam że jest śliczna a dzisiaj przyszła mi ta torebka do domu, on mi ją zamówił... mam tego dość, jest mi głupio nie sprawia mi to przyjemności czuję się z tym źle nie mówiąc o tym jak gdzieś wychodzimy ostatnio płacił za wszystkich a byliśmy z moimi znajomymi....:o

Gość wedrujackusloncu
Moze mysli, ze zaimponuje Ci kasa? Ze Cie kupi? Troche to niezreczne i osaczajace. We wszystkim zloty srodek. Moze powiedz mu, ze nie oczekujesz i ze nie ma potrzeby.

Gość ale fajnie..........
a kim on jest z zawodu?:)

Gość maaaaadziaaaak
mówiłam mu a on przestań, następnym razem ty kupisz i tak cały czas :o

Gość ale fajnie..........
a ja zazdroszczę :)

Gość ertrertretyt6yyyy
chce3 ci zaimponować w bardzo głupii sposób...

postawa chlopaka jest zobowiazujaca . Moze nawet krepujaca ciut.Niby fajnie, ale to zobowiazuje do wzajemnosci ( on moze wcale tego nie oczekiwac!!!) dla Ciebie i lojalnosci wzgledem niego. Nie wiem co Ci doradzic .Moze powinnas jasno powiedziec, ze jesli cos miedzy Wami pojdzie nie tak , nie chcialabys uslyszec slow wyrzutow, ze bylas sponsorowana . Trudno ciagle walczyc odmawiajac np odwozenia, czy placenia za Ciebie .

Gość ertrertretyt6yyyy
no właśnie... tak jakby czegoś oczekiwał w zxamian,..

wszystko fajnie , jesli on bedzie normalny i bedzie mial swiadomosc , ze z wlasnej , nieprzymuszonej woli placi, kupuje i nie oczekuje niczego w zamian.Ale jesli bedzie zwyklym bucem, to w momencie proby odejscia od niego ( z obiektywnych dla dziewczyny przyczyn ) moze wykrzykiwac, wymawiac wszystkie prezenty , wydane pieniadze . Trudna sytuacja .Nalezy mniemac , ze jest normalnym facetem .

Gość maaaaadziaaaak
jak go zxnam nie zrobiłby takiego czegoś....

skoro wiesz, ze to jest normalny chlopak -ciesz sie i nie zadreczaj .

Gość deoiejriweriuwhruiwgheruy
ja bym nie chciała :):):P)

Gość Aneczkaooo
Mój chłopak też tak robił na początku, znaliśmy się raptem ilka mies, a on mi kupiła na Boże Narodzenie perfumę za ponad 300zł i srebrną biżuterię, zaskakiwał mnie ciągle, było mi niesamowicie głupio bo mnie nie było stać na to, żeby wydać na niego te kasy..wystarczyło ze o czyms wspomniałam to miałam to raptem za jakiś czas. Ale juz się unormowało, znamy się jak łyse konie, jestesmy ponad 2 lata razem, on fakt ma troche kasy ale planuje teraz zbudować dom i razem oszczędzamy, już nie rozrzuc się z prezentami ale niespodzianki jeszcze mi robi;) a to wszytsko dlatego, ze tak sie we mnie zakochał jak w nikim innym, no i planujemy ślubl;)

Gość slymnuk
Tu nie chodzi o zakupy. Ani o pieniądze. On całkowicie lekceważy twoje zdanie. Robi to w tej sprawie. I będzie robił w innych. Znacznie mniej przyjemnych. I wtedy naprawdę się poznacie. Proponowałbym radykalne kroki...

Gość maaaaadziaaaak
hmmm...

Gość hsauigdiuggi
ja napraewdę bym tak chciała!! :)

Gość Avangarda91
Korzystaj kobieto ;D Facet jest prawdziwym mężczyzną :)

Gość hsauigdiuggi
rany może by się m,o0j tak zmienił...

Powiedz mu, że nie chcesz prezentów powyżej XX zł, bo sprawi ci tym przykrość. A to że cię czasem podwiezie i za benzynę nie weźmie albo jak za ciebie gdzieś zapłaci - to nie przesadzaj. Pozwól mu być mężczyzną. A jak nie chcesz się źle czuć, to od czasu do czasu ty za niego coś zapłać.

A co to jest PERFUMA ? :O.Pewnie jakaś podróba chińska bo oryginalne to są tylko te PERFUMY !!!

facet skąpy - źle. ­ hojny - niedobrze. ­ babom to nigdy nie dogodzisz :P

napisałam H.O.J.N.Y., ale idiotyczna cenzura kafeterii oczywiście widzi tam chuja :o ­ co za imbecyl pisał ten skrypt?!