Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż gwałci

Mąż gwałci - tak bardzo boli;( chce umrzeć !!!!

Polecane posty

Gość Mąż gwałci

Mam 23 lata , mąż (bydlak) ma 41 lat, na początku kolorowo po ślubie jesteśmy rok i jest tragedia !!!! Jest jakimś nimfomanem. Zmusza mnie w każdej sytuacji, nic do niego nie trafia , każe mi zakładać jakieś ciuszkiSEXY a ja nie z tych ,rodzice mnie oszczegali a ja byłam ślepo zakochana !!! Niestety wpadłam i musieliśmy pod przymusem wziąć ślub, z jednej strony rodzice zadowoleni bo lepszej szychy mieć bym nie mogła a co z tego ze mam kasę jak co noc ból płacz i złość ...;(

Gość prawictwo pospolite121
prowokacja ?

Gość a ja myślę, że............
a po co wyszłaś za ojca ? bo mógłby być twoim ojcem

Gość mama:zona::mama
hmmm nie wiem co powiedziec, jak cie gwalci?wiesz, seks to dla faceta jak kosc dla psa, potrzebuje tego o wiele bardziej niz my kobiety, ja czasami nie chce a robie to z mezem, nie mowie ze nie lubie, bo uwilbiam seks z nim, ale czasami nie mam ochoty, jednak sie uginam, bo traktuje to troche jako obowiazek, ale tak jest tylko czasami, zadko. Moze ty poprostu masz mniejsze libido?i odczuwasz ze on cie gwalci? a gadalas z nim o tym?

Gość kotka -poes
0/10

Gość Dlatego ja zawsze ogłuszam
cios w łeb i już nic nie boli

Gość Urszula67
Wez pakuj manatki i do domu dziewczyno!!! Jak mogli ci rodzice na to pozwolić? I jeszcze sie z tego cieszą ! Kasa to nie wszystko !

Gość dsakif
prowo...a jak nie to nie wiem po co wychodziłaś za niego za mąż,małżeństwo z rozsądku to najgorsze co może być,zresztą jak cię gwałci to możesz to zgłosić na policję

Gość GodnaUwagi
Wiele razy o tym o tym z mężem rozmawiałam lecz on tego nie rozumie i mówi ze mam taki obowiązek aby sie z nim pieprzyc każdego dnia a jeżeli ja nie będę chciała to pójdzie do burdelu :( i co ja biedna mam zrobić. Mama mówi ze mam wyrwać w związku i poświęcić sie jemu tak jak ona mojemu ojcu, zreszta mamy syna i nie mogę tak od niego odejść :(

Gość Kawaler Wojtek
Ja będę twoim mężem i wychować twoje dziecko. Szukam zony ;)

a dlaczego zmienilas nicka??

Gość Mąż gwałci
Chciał dać na skrobanke ale niestety byłam już w 3 miesiącu i było już za późno

joljolgadgetflow moj tez mi daje kase i robie to z nim z przyjemnosci, czasami wrecz to ja go gwalce :P to nie ma zadnego znaczenia.

Gość Mąż gwałci
Podszyw Godnauwagi

Gość Mąż gwałci
Ale on mi nie daje kasy za seks tylko mnie utrzymuje. Nie każe mi wychodzić z domu i moim zajęciem to opieka nad dzieckiem ;(

nie pozwala ci wychodzic z domu????? :D

Gość Mąż gwałci
Liczę na wasze wsparcie. Co mam zrobić?

Gość Mąż gwałci
Zazdrosny jest. Hymn zabiera mnie tylko na imprezy gdzie są jego koledzy ze starymi żonami i wtedy w pewien sposób może sie pochwalić i prawo mi komplementy i daje mi do zrozumienia ze mnie bardzo kocha a jak wracamy do domu to zamienia sie w bydlaka

gadalas z nim o tym?powinnas mu powiedziec co ci sie nie podoba, co cchesz zmienic, ze jesli tak bedzie dalej to sama podejmiesz jakas decyzje, nie wiem, jesli sie niekochacie , jesli macie razem tylko dziecko....rozeszlabym sie pewnie :(

Gość Kojarząmnie
Daj mu trutke na myszy i po problemie:)

Gość dsakif
chyba nie zamierzasz żyć w takiej niewoli?nad czym się jeszcze zastanawiasz?

Gość Mąż gwałci
Rozmawialiśmy ale on nic nie rozumie!!! Mówi ze przepracowany a ja zamiast mu sie przypodobac i odwdzięczyć ciagle nie chce seksu :(

Gość Mąż gwałci
Próbowałam odejść nie raz już ale mnie szantazuje ze on tego tak nie zostawi, ze zrobi mi taka opinie ze już nigdy nie stanę na nogi , mówi ze nie po to tyle czasu pracował żeby jakaś małolat a go wykiwala , problem w tym ze naprawdę go kochalam ;(

Gość Mąż gwałci
Tak to ortokatol

moja kolezanka 8 lat z takim byla, uciekla za granice, tyle tylko ze nie staral sie o kontakty z dzieckiem, miala latwiej, to moze ci przeszkodzic. Juz sa po rozwodzie. Powinnas pojsc do jakiegos psychologa, masz kase, przejdz sie, oni maja kontakty z placowkami ktore pomagaja w takich sprawach

Gość po 40 kobietka
Manatki do torby i wypad z dzieckiem do rodziców Jeżeli nie będą Cię chcieli to są domy młodych matek z dziećmi. Daj sobie czas, o alimenty możesz wystąpić jak ochloniesz. Twoja matka, przykro mi, ale jest głupia. Pewnie jest niewiele starsza ode mnie i żyje w jakimś zaklamanym małżeństwie i ciebie też chce trzymać w takim. Mówię Ci jak matka: pakuj się i uciekaj! NIKT CIĘ NIE MA PRAWA GWAŁCIC!