Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkaaajeddddna

pytanie na dzien dobry....???

Polecane posty

Gość takkaaajeddddna

czy glupie? jak nie zostac kurwa w polsce? moim zdaniem nalezy obciac dziecku - dziewczynce rece i nogi. nie ma innego sposobu. moze wtedy nie bedzie sie kurwila. a nadac imie komus? zeby nie zostalo dziecko male kurwa? no tego nie mialam przemyslanego. nadac komus imie - czlowiekowi zeby nie zostalo kurwa. a to jest najstarszy zawod swiata, a co dalej? to jak taka osoba ma w ogole jakas prace dostac majac rece i nogi. prosze mi to wytlumaczyc. wszyscy tu to idealy. a nie? :(

Gość takkaaajeddddna
jeszcze chcialam dodac, ze upraszam o moja naleznosc za ten fakt takze. bo na tym forum przepadlam imieniem dziecka corki katechetki. jedynaka jej krolewskiej mosci. doslownie :( no ale coz... takie zycie. po co tu pisalam. tylko moglam o tym zostac POINFORMOWANA jak ja jestem tutaj traktowana i po prostu bym sobie poszla. to wszystko. i to przez kogo. przez bezrobotna lejbe, ktora nawet nie ma prawa pracy w banku. corka katechetki. i to wszystko. no a co - powolania nie ma do tej pracy? o co chodzi i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
jedyna co moge zrobic zeby odzyskac mohja przesylke dto dac bezrobotowi katechetycznemu prawo do pracy w banku w Polsce- niech awansuje moim WYLANIEM ze szkoly w polsce. tyle mozna dla niej zrobic - dla matki polki dziecka jedynego swego ukochanego. niech idzie sobie mna do banku bo wylano mnie stanem konta to niech idzie sobie mna do banku - to jest pracownica banku ze mnie i niech sie ze mnie smieje jak mi sie w zyciu nic nie ulozylo, a w tym banku mi jeszcze dowali i mi ukradnie co mi sie nalezy. no coz... no tego juz chyba za wiele musialaby miec wartosci przesylki. zadnej nie ma i przez to sie tak uczepila. ale matke to ma taka madra ze naprawde... totez poslubila alfonsa. tyle mozna zrozumiec i co? wspolczuc kanalii i tyle. no poprawcie sobie w polsce katechetki bo gorszych zersk i krzywdzicielek dzieci nie ma. bo co myslec o tej waszej krolowej w Afryce to tez nie wiem. do banku. moze po prostu za zycia? a tak ogolnie to ja nie musialam sie na polsce znac - cos tam tylko co mowili babci w domu i tyle by mi starczylo gdyby ktos mial 1% oleju w KATOLICKIEJ polsce - w glowie nie na dole. ale coz... po matce moglam byc wyzej. to co mowili babci to w ogole nie bylo. a reszta? co mnie to obchodzi. a wy - przed netem i w necie co - wy sie w ogole nie widzicie jacy jestescie? nie chcecie sie widziec? powinniscie w polsce na lustra postawic. naprawde. tyle wam napisze. wy sie po prostu nie lubicie ogladac w lustrach. a czemu? od tego sie zaczyna. co - nie podobacie sie sami sobie? dziwnei tyle :(

Gość takkaaajeddddna
o jest watek o tym jak musialam zycie spedzic w polsce bo nikt nie chcial 3 dni ciemnosci i tak dalej. cos strasznego. nie ma niczego na swiecie jak 3 dni ciemnosci. co tu robic w 3 dni ciemnosci. chyba napisze o tym ksiazke. 3 dni ciemnosci. pierwszy dzien, drugi dzien , trzeci dzien... niesamowite jakie ludzie maja problemy i nie da sie ich rozwiazac. kogos trzeba poswiecic - cale zycie mu zrabac zeby nie bylo 3 dni ciemnosci. naprawde niezly pomysl. czemu nie? zawsze sie musi znaleźć powod zeby komus cale zycie rozwalic i to jeszcze w polsce. chyba wolalabym byc w afryce - bo do czego zmierzam. kiedys cos sie tam bedzie dzialo a tu? ani teraz ani nigdy... co niby? i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
ale jedno to mozna robic w 3 dni ciemnosci - zawsze - i na to nikt nie umial wpasc? 3 dni ciemnosci. kazdy sie powinien cieszyc. jeszcze na kafe a tacy mnie w polsce zostawili... 3 dni ciemnosci - troche wyobrazni, a w koncu jakies swieczki sa. i takdalej :(

Gość Cześć owieczko
dawno cię nie widziałam, jak leci?

Gość Myrevin a Ciebie
Cholera czytam i czytam :O I naprawdę staram sie Ciebie zrozumieć ale za chiny ludowe nie mogę :O:classic_cool::D

Gość takkaaajeddddna
szaacunek - za duzo wymagasz. za imie i nazwisko? za duzo wymaga pan i to tyle. na poczatek czy jest pan warty ZERA? taka cyferka. i to tyle. szacunek... duzo by Pan chcial naprawde :(

Gość takkaaajeddddna
szacunekza chiny ludowe -to prawda.no tyle sie polakom nalezy. co w chinach to w polsce tez. ito wszystko. za co niby? za prace stala? tu?jaka?i tyle :( to bez sensu i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
ja jeszcze chcialam napisac, ze chyba juz rozumiem o co poszlo tej pani tutaj od pierogow na wigie i studiow. to matka katechetka. ale nic do niej nie mozna miec. naprawde. wyjechala, nie ma jej. w butiku dostala prace dzieki afroamerykaninowi. a reszta duzo by chciala. i ...to wszystko. zona alfonsa nie zostala z takim czy innym biustem i nadal jestem po jej stronie. choc moze mogla powiedziec co to za matke w polsce miala. ale nic jej nie pomogla. choc oceny miala z niej. no ale juz dalej sobie sama radzila. a ja za co mialam? nigdy tego nie zrozumiec. same paly powinnam miec. nic sensu to nie mialo dlatego dobrze pisze jak pisze. to nawet nie jest zabawne po latach. to w ogole nie ma 1% sensu. przykro mi. i dobrze napisalam ja dla siebie w polsce nawet podstawowki nie mam. przykro mi. wiec po co dalej? :(

Gość takkaaajeddddna
ja tylko chcialam jeszcze dodac, ze ta wasza adrenaNINA naprawde powinna isc do banku na te swoja rodzine tym moim WYLANIEM ze szkoly i przesylka ...pocztowa. niech sobie idzie - przeciez cos trzeba jesc w tym panstwie i pic. mnie i tak wszyscy juz olali i tak dalej, ze nie umialam polski zostawic a skad ja jestem. choc wszystkie daty mialam zmienione. no a imie zeby nie zostac kurwa - noto sie mialam poddawac. jedno kurestwo tu i zeby tylko. takze zycze adrenaNINIE awansu i w tym banku w polsce niech sie do roboty bierze - tyle jej zostalo po moich siostrach bankierkach - dobrze niech sie urzadzi w tym banku bo kurwa nie jest. a ja jestem? tez nie wiem. ale kurwa nie zostala ona. co najwyzej ja bo ...rodziny nie mam. no ale w polsce zadna kurwa nie jest bez rodziny. jeszcze w niemczech. takie cos. a ta adrenanina to powinna tam byc - to jest niemiecka kurwa z polski. ale ta matka umie ograc powolanie, wroza i to tak w polsce zostala. wydana na pass usa bo co to wszystko warte. zostaje jej kariera w banku z tym 1 dzieckiem. tylko to imie. czy da rade? jesli nie przez imie dziecka. to wszystko. bo powolanie ma. wylew to ze slaska nie jest. takie rzeczy :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie tojest takamoja krzywda jako czlowieka w polsce ze to sie opisac nie da. ale zycze - dlatego - kazdemu polakowi i polce zeby w nowym roku dostali prace w banku i zeby cala polska stala sie jednym bankiem. to jest wasze najwieksze marzenie. wy tego nawet nie rozumiecie i to wszystko. tyle :( musicie duzo jeszcze sie uczyc zeby zrozumiec samych siebie. i tylko po co wam ta praca w banku i stanowisko dyrektora tam. zeby rzadzic i miec kase. no to tego zycze adrenaNINIE na to zasluzyla. reszta bez znaczenia - byleby sie nie wypalic i to wszystko. a zalanie? tez powodz moze byc. wojna to juz trudno - ale front wschodni czy zachodni. a glod? no na razie nie ma w razie co usa. a co ja mialam zrobic? i to jeszcze z rekami i nogami- cos niesamowitego jaka laska. i tyle. jak w niemczech - dziecko niemieckie. naprawde :(

Gość takkaaajeddddna
napisze wam jeszcze, ze szkoda ze nie piszecie ale do tego prowadzi - no wlasnie...nienawisc? zle zycie - klamstwa. ze w polsce corka katechetki sie toba urzadzi. na szczescie glupia jak snop siana i ani do banku. ale to jest takie, zeby ludzie nie klamali, nie oszukiwali sie bo taki koniec. choc to sa skomplikowane rzeczy i tak dalej... ale na rodzine swoja wiecie to nigdy by nie uzyla krzyza i wody swieconej. i to taka matka i nie raczyla nic zrobic. wydala sie na pass usa bo wiecie panstwo - mialaby pass usa i ta laska by wyjechala chociaz? czy by jej sie chcialo. po co i tyle. no to tyle zostaje - jedne genitalia. co zrobic? co praca fizyczna jest dla prostytutek. w polsce bo tu niczego nie ma. a gdzie indziej to nie za bardzo. choc regul nie ma. ale zeby takie rzeczy sie dzialy. no coz... i to moje ubezpieczenie. moge to zrozumiec teraz. ten smiech i drwiny. a czego sie spodziewalam? ja sie mialam powiesic po takim wystepie. no coz... i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
no wiecie ja jeszcze chcialam napisac czy ta pani adrenaNINA ma te studia czy nie i w sumie czy te hormony czy o co jej chodzi. bo to jest ustawianie sie w zyciu straszna tragedia innej osoby i robienie jednej tragedii krzyzem i woda swiecona. i po to studiowala tak? no to tyle od matki wiedziala. i dobrze jej sie zapytalam - po prostu sie zapytalam - po co to pani sie uczy? tylko tyle. no coz... adolf hitler i jozef stalin - tyle na mnie dzialalo i to na krzyz. no coz... a dalej woda swiecona. no wiecie panstwo wystarczyloby po prostu mi powiedziec dalszy ciag tajemnicy fatimskiej i 12 lat juz nie musicie mnie wieszac i sie upakarzac. CO NAJMNIEJ 12 lat. i tyle. a w sumie 15 lat i mnie nie ma. a moze nawet i wczesniej - tylko tego nie wymyslilabym . kto by mi to tu wymyslil?no ja nie wiem co ci ludzie wiedzieli, ale juz sie nie ludze niczym. ze jest pewne urzadzenie i trzeba go uzywac.... no to do roboty niech sie biora. hydrauliki jak rozumiem :(

Gość takkaaajeddddna
widzicie bo to jest historia ze polska istnieje a to tylko powolanie a to wystarczy krzyz, woda swiecona i wroze i po powolaniu. i czy ta polska musi istniec i tak adrenaNINA jest amerykanka. no pass USA po tesciu ma.tyle. niesamowite. i tak ludzie poszli. ale jacy sa madrzy polacy na zachodzie. niesamowicie. moim adresem w polsce we mnie. niesamowite - jaki wyczyn. nawet tego juz nie mam i tyle :( ale adrenaNINA super jest. niesamowity narod - nie umialam sie z tym narodem rozstac i nie umiem sie dowiem. niesamowici ludzie - naprawde. adrenaN-LINA wysiada i tyle :(