Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Takim ludziom należy współczuć

Polecane posty

Gwałcicielom Mordercom I ogólnie naszym prześladowcom należy współczuć. Taka prawda że człowiek który prześladuje drugiego człowieka, poniża swojego partnera bije,wyzywa itp(niezależnie od płci), zdradza, okrada, rujnuje nam życie należy im współczuć i robić wszystko żeby się poprawili. Wiele razy śmialiście się z mojego projektu hiszpanina (czyli ze mnie) że ogląda seriala. A one uczą, szczególnie te latynoskie.

Gladys - zemsta, moja miłość Lucrecia - zemsta, moja miłość Macario - zemsta, moja miłość Gonzalo - zemsta, moja miłość Patricio - zemsta, moja miłość Ruben - zemsta, moja miłość Kristina - zemsta, moja miłość Miguel - zemsta, moja miłość Diego - Fiorella Rebeca - Fiorella Garaban - Fiorella Barbara - Fiorella Bruna i mąż Madaleny - Alvaro Angelina i Mirta - Luz Maria Valeria i jej matka - Paloma Leoncio - Niewolnica Isaura Lucrecia, Raquel, Jaguar - Cud miłości Wbrew pozorom to nie my powinniśmy karać takich ludzi. Im należy wybaczyć.

Gość taaaaakajedna
a ciekawe ktojej zdaniem powinien siedziec w kiciu? takim wspolczuje to sama niech idzie. ich ofiary chyba maja siedziec. i to czarny nik i renome ma na tym forum... nie ma co jakie to forum jest. nic tylko ...wspolczuc. doslownie :(

Gość taaaaakajedna
ps.czego na tej kafe mozna sie dowiedziec... bo chcialam napisac, ze czy warto to czytac jak takie herezje. warto. jakie tu sa wartosci. i jeszcze w tym krzyz, woda swiecona i wrozby - dzis andrzejki. pozdrawiam andrzejkowo 🌼:(

Gość Prof. Dmuchawiec ;)
a cóz to jest współczucie? obszerniej na Poniedziałek poproszę :classic_cool:

Gość taaaaakajedna
nie wiem tylko jak to dziala bo wiecie panstwo ja za powolanie wylecialam z pracy i ciekawe czemu? ja wylecialam matka tej androNINY czy adrenaNINY. dokladnie tak wylecialam i dlatego przyszla moja rodzina. wrozami. bo reszta to tez, ale zawsze jest jakas katechetka, ze wrozy i to byla 2 taka osoba i tak mialam rodzine. z takiego wyrzucenia z pracy. i do tego pasuje zwolnienie dyscyplinarne - ja dokladnie ok. 2005 roku tu pisalam chociaz? i tak dalej... ale moze 2007 - no ale to juz pozarem wylecialam tym razem. no nie z ubezpieczen. dziwne lecz prawdziwe. bo z ubezpieczen tym pozarem...ze szkoly. niesamowite. ile to jeszcze bede walkowac. wcale - tylko pisze jaka kafe cudowna jest i dalej na mnie bo to MLODA MEZATKA i tak dalej. niesamowite - ciekawe ile jest takich katechetek z ...ogranym powolaniem. i tylko nie pamietam kiedy ja tu w ogole przylazlam na te figure i tak mam cale zycie zniszczone i ciagle na mnie. takze wtracanie sie we wszystko, dziadostwa ciag dalszy. no mam nadzieje, ze ktos mi bedzie wspolczul i dostane co moje bo coz... tyle. to nawet zerstwo nie jest. taka prawda :(

Gość taaaaakajedna
nalezy ludzi w polce przed tym forum ostrzegac i to wszystko. i wiecie panstwo po tej rozmowie z tym babskiem dlamnie nic nie powinno pozostac. a zostalo. z tym ze to juz tyle ile jej wina, ale po niej zostaje taki ...no coz... smrod sie za nia wrozy wlecze i tak chyba musialam w ogole odejsc z pracy i mi sie chyba tak przytrafilo porwanie w 2008 roku i poszlam bo juz nie moglam i praca w psychiatryku-to wszystko jest z takiej katechetki. i sie krzyzem wyratowalam- taka to jest historia. i caly czas sie ciagnela za mna. i ona za ludzmi sie ciagnie wrozami jej starej i radze na nia uwazac i to wszystko. normalny z pracy wyleci , wsyzstko co najgorsze adrenaNINA. ale przyda wam sie - nie ma co i tyle :(

Gość taaaaakajedna
i tak mozna prosze panstwa wytlumaczyc tej zwyklej kurwy z kafe. wrozami jej matki. tyle. bo tak i juz. reszta bez sensu. gadka szmata. mozecie se ja zjesc. ze tez nie skonczyla jak powinna - wroze i tyle. i stad mialam tarota tu, ale juz mi caly polecial. ale jakiego. z piorunem. a ona?i tyle :(

Gość taaaaakajedna
wytlumaczyc moralnosc mialam napisac i ze ocenilam ja jako dobra matke mimo wszystko to mnie przez oczy szatan porwal. ale to nie tylko dlatego - tak mysle.to jest z wyrzutu z pracy jednego, drugiego. taka historia i tyle. cos strasznego - dobra matka. to jest pracownica sklepu miesnego. ale nie wiedzialam, ze sa wroze i tyle. jak sa te wroze. no to tyle mozna mi zarzucic i tak sie pelno ludzi rozwalilo - wrozami i tyle:(

Gość woda z S.A. tura TORA
ofca, chodź zaspiewamy: Ja zaczynam JESTEM WESOŁY ROMEK MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK A W DOMKU WODĘ ŚWIATŁO GAZ OPOWIEM WAM TO JESZCZE RAZ JESTEM WESOŁY ROMEK MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK A W DOMKU WODĘ ŚWIATŁO GAZ OPOWIEM WAM TO JESZCZE RAZ JESTEM WESOŁY ROMEK MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK A W DOMKU WODĘ ŚWIATŁO GAZ OPOWIEM WAM TO JESZCZE RAZ

Gość taaaaakajedna
no w 2008 roku to juz krzyzem i woda swiecona na mnie na watku kamelii i tak mnie porwalo, a przyszlam tutaj no historia opetania i tyle.bo ja tu pisalam , pozniej nie pisalam a od 2008 roku o relii tu pisalam. czy 2009. wystarczy i tyle. a ona to 2006 chyba. a wtedy co - inna byla? a ja tez spotkalam w zyciu katechetke co ogrywala powolanie w Polsce tak samo i tez z dzieckiem sie jej uzeralam i teraz wszystko mi pasuje , ze taka historia to jest i tyle. z takich katechetek dzieja sie najrozniejsze rzeczy bo ja jestem oskarzana o to czy tamto, teraz to sie za nic nie mam po takiej figurze katechetki jak uczy. nie ma szans - dzieci nie wiadomo skad, wszystko sie dzieje. tyle :(

Gość taaaaakajedna
ja chcialam jeszcze napisac, ze w szkole x kazali mi cos robic. a ja nie bo poszlyby mi cale studia i niczego nie umialam sie domyslic. a czemu? i tyle. ale historia.beznadzieja - gorzej. gdzie jest moja wlasnosc? ja mam juz dosyc. jak ja jeszcze nie osiwialam naprawde nie wiem. bo czy zamierzam za maz wyjsc na starosc. zastanawiam sie kiedy osiwieje. naprawde :(

Gość taaaaakajedna
no coz...ale skonczylam - rzeczywiscie zostawalo mi sie powiesic normalnie. ale tez nie rozumialam. jedna ksywka i taka historia. z tym ze to historia polski - cala polska taka. ja sobie teraz mam czas to poczytam o waszej historii. dziecko katechetki - miod polski. bo dzieci obciete rece i nogi, a dzieci ksiezy w dzbanach sie chowaly, zeby nie wystawaly czy cos tam. to byla polska. takze ta adrenaNINA miala se isc do szkoly uczyc. a ja mialam jednak byc ta paszportowa kurwa choc 3 dni ciemnosci i mnie nie ma. to wszystko. co mozna robic w 3 dni ciemnosci - duzo rzeczy. nikt nie umial niczego wymyslic. zabawa po ciemku - dyskoteka. takie trudne? :(

Gość taaaaakajedna
3 dni ciemnosci - dlatego kazano okna i drzwi zamknac bo po nagu dyskoteka z obmacywaniem. polska rozrywka. i tyle. a dobra polka i polak - zawsze zapas jedzenia na 3 dni ciemnosci. tyle. no i taki moj koniec bo nikt nie umial zazartowac w odpowiedni sposob i tyle. inne zarty to macie pelno i tak dalej - rownie zenujace i obrazliwe, ale z sensem cos wymyslic i z tego mozna z polski wyjechac bo panstwo tonic soba nie prezentuje i praca jest z tego - z tego jest normalna emigracja jezeli jestes no wlasnie... i to jest skomplikowane... ale ja mialam emigracje do usa z tego i prace tam i normalne zycie. a no wlasnie - jezeli masz taki a nie inny uklad w zyciu. i tak mam zmarnowane zycie, wszystko. na szczescie bylam tak okradziona na studiach, wszedzie i tak ze co ja bym tam dostala. a poziom tych uczelni waszych? ale gdybym wiedziala jak do sredniej poszlam to by bylo ok. ale nie wiedzialam. wystarczylo sie na slasku znac i ze smiechu sie pokladac. choc 24 lata - stara i tak i koniec. to dalej w polsce. i tez moglo byc ale ten slask, a ja tego nie mialam tylko tyle bo reszta to uciete nogi, rece i dzieci ksiezy w dzbanach. i wiecie jaka to jest prawda? i koniec polski i tyle :(

Gość taaaaakajedna
ach ide juz stad - dzis dzien stracilam. te dzieci w dzbanach to chyba od razu byly, a reszta to uciete rece i nogi. a te ile urosly tyle urosly -do cyrku i koniec. i to jest polska i wiecej nic nie ma. i tak sie tu znalezli niemcy, ze pewna osoba jaka byla taka byla, ale na karly ktos patrzciec nie umial - wszystko dzieci z dzbanow. albo komus mowili wiecie i taka historia to jest no i tak dalej... i zawsze zeby nic nie wyszlo. i jak to ma byc normalne panstwo, normalni ludzie z taka historia. to mieli wziac, potepic wszyscy za takie zachowanie.przestancie i tyle. i to jest bardzo wazne bo tak i juz. i tyle. ale to juz nie napisze bo to bym profesorem historii musiala byc. niestety nawet doktoratu. ale no... to przezyje przez 3 dni ciemnosci a tak reszta to nie obchodzi mnie w ogole. co do tego pasuje? i tak dalej. to juz tu pisalam - nie bedzie sie powtarzac, a to juz jest platne. teksty historyczne o polsce - to juz na kase. a kto mi zaplaci.

Gość taaaaakajedna
nie wiem jak to wygladalo,ale chyba dzban byl zamiast ubranka - to tylko trepy na nogi. takie jakies ze przywieralo do ciala, szmat nie trzeba bylo. rece nogi wystawaly. skad sie wziely rozne pomysly i tak dalej... i rozne rozwiazania najrozniejsze i tak dalej. stad i tyle. bo w tym kraju zawsze dobro przegrywalo ze zlem, wysilek z obibajstwem a ja zawsze tylko nic ci sie nie chce. no i to swiadczy ze ja nie jestem z polski. bo ciagle taki zarzut. a nie powinno go byc. a moze jestem, ale ze zlej historii - dobra. a to zle. w polsce trzeba byc ze zlej historii zeby cos osiagnac. i z tej dobrej historii przywlaszczyliscie sobie 1 rzecz, tak jest teraz slask na koniec. i znowu zle, ale no wszystko gra. z tym ze te 1 wartosc to 500lat temu, zeby sie nie dac. no i tez tak moglo byc tylko nie rozumiem co ten zachod w was widzi - to jest 1000 lat ich historii ktora niczego nie osiagneli. a teraz od 500 lat co oni osiagaja. bo 1000-1500 to jeszcze cos. ale ok 1500 roku to juz takie jakies - co ten zachod wyprawia - tak pi razy drzwi - wszystko rozwalone jakies takie bo do 1500 to jeszcze nawet ta polska byla, a tak? moje zdanie oczywiscie tyle :(

Gość taaaaakajedna
woda z S.A. tura TORA 👄🌼:D:classic_cool:

Gość taaaaakajedna
no adrenaNINA masz szczescie ze kazdy ci wspolczuje - ja bym cie wyslala do wiezienia za to co mi zrobilas. i nie tylko ty.no ale tylko wspolczucie. a ja po prostu chce co mi sie nalezy i koniec. woda z SA - spierdalaj kurwo czeska albo ruska z USA i tyle :(

Gość taaaaakajedna
:D LOL

Gość taaaaakajedna
se urodz jeszcze 2 dzieci i do 3 dolicz w tym pozarze szmato chora umyslowo i jeszcze takie slownictwo przez ciebie i pasowalo mi tu pisac za moja przesylka - przez twoje wroze pier popier. ale takie jak ty straszydlo w zyciu juz przerobilam 13 letnie i wiecie nikt sie nie da bo jest wiele strasznych historii z tego, a wszystko na mnie? no to tak oberwalam i jeszcze spotkalam taka wlasnie jak ona za granica - czemu ja ja spotkalam? ja bym nawet nie skojarzyla i spokoju by mi ludzie nie dali ze ta laska Z DOMEM za granica tak skonczyla - krzyz, woda swiecona i tarot i takie rzeczy sie dzieja i koniec :( do widzenia :(

Gość taaaaakajedna
no i widzicie jakie straszydlo jeszcze LOL na mnie. no mozecie jej wspolczuc - tyle wam zostaje. wszystkiego i tyle. ale na pewno nie bigamii - wierna zona i tak dalej. wierna kurwa swojego alfonsa. i tak dalej :(

Gość taaaaakajedna
ja nie wiem kto w tej polsce siedzi w kiciu. nie chce wiedziec. tylko tyle. i jeszcze przez to tu musialam pisac, a to slownictwo - cos strasznego :( i tyle :(

Gość taaaaakajedna
jeszcze dodam, ze szmata chora na leb masie z kim porownywac - zsierota zaszczuta w jakiejs pierdolnietej polsce. a ja nawet dzieckiem slubnym nie jestem. ta adrenaNINA jest chora na leb. dziecko nauczycielki. czy ja bylam dzieckiem nauczycielki?nie takiej i tyle. choc moze cos w tym jest? i tyle. ale porownanie - nie moge :( i tyle :( no ale coz... i tyle :(

Gość taaaaakajedna
no i widzicie mi tylko chodzi o to,ze ona tymi wrozami swojej starej rozwala firmy, nisczy ludzi, ale nie przyzna sie do niej nawet. takie sa dzieci katechetek w polsce - historyczne to jest chyba. ktos musi byc tu najlepszy - dzieci katechetek bo maja meza. ach to wasze powolanie - to by trzeba opisac. tylko gdzie by to sie sprzedawalo. w RPA? i tyle :( Moze choc tam - za darmo? warto to jednak? polska mentalnosc - to zrozumiec i po was. naprawde. niech to wyda adranaNINA - dlaczego nie. rozwalila cala firme ksiazkowa swiatowa wrozami swojej mamusi. ale wszystko byloby na lekarzy i bankierow. nie krzyzem, woda swiecona i tarotem rozwalila niezly uklad i tyle. i ludzi z forum - rodzina - tylko ktora i tak dalej :(

Gość taaaaakajedna
nie napisalam tego ostatniego postu bo nie zajezadzam rpa - taka prawda i tyle :( to wszystko. cos jeszcze? nie wiem... nic wiecej mnie nie obchodzi i tyle :(

Gość taaaaakajedna
i wiecie ja sie pytam - dla kogo ten slub koscielny. i to wszystko. tylko tyle. dla kogo on jest krzyz, woda swiecona i tarot. ciekawe kiedy ta jej matka wyszla za maz. no to co zostaje? adranaNINA i tyle :(

Gość taaaaakajedna
ona jest tak przyssana do swojej mamusi wiecie ze nawet wyniesc mi sie nie pasuje. teraz tyle ile. i teraz rozumiem pelno rzeczy. i po co sie dowiem. samo zycie. dlatego mi ona w glowie zostala. a mial kto - naprawde. mial kto ? :(

Gość taaaaakajedna
szkoda, zenikt tuniczego nie napisal. naprawde. no ale kafe... ja tylko sie wrocilam napisac, ze byc moze to byl watek poboczny calej afery ze mna zwiazanej,ale na tym forum tyle bo reszty w ogole sie nie da pojac - za duzo tego. a tyle to nawet ma sens - uwazac na katechetki. one powinny tak a nie inaczej leciec w Polsce i ja mam pewne znajomosci ze tak napisze i wiecej nic nie moge napisac bo wszystko wszystkim poleci, a mnie zaczna ludzie oskarzac, a tak to kazdej poboznej kobiecie w szkole duzo sie wydaje, ze moze wiele osiagnac swoja poboznoscia - nawet i szczera. zwlaszcza z taka pania od tarota i tak dalej i tym podobne. tu juz niby jest moja wina, ale znowu cos za cos i cicho. no i tyle. bo jeszcze chcialam dodac, ze na koniec byla zakonnica z 2 dzieci i rodowodem na szkole glista w sloiku - to mi sie snilo i tak dalej. i tez nie poddam sie za to. bo zgnoilam sympatyczna osobe na tym forum - a skad oprocz wielu innych rzeczy przyplatala sie jeszcze na koniec zakonnica z 2 dzieci mi. i tak zegnam te adranaNINe i takie jak ona. to zakonnica ma 2 dzieci czasem a ona? nawet drugiego dziecka w TAKIM DOBROBYCIE bo zeby byla biedna i zdrowa i pieniadze ma i 1 dziecko. duzo osiagnela w tej polsce. no ale takie panstwo - oby nie zameczyla tego 1 dziecka i to wszystko. bo ja jestem niesympatyczna. a inni ludzie sa sympatyczni - zwlaszcza adrenaNINA. i tyle . i jej mamusia. moze i jest sympatyczna ta mamusia, a uczciwa? jak i coreczka i tyle. no to moga razem zamieszkac. ale znowu nie bo maz. jedyna przeszkoda. ale po co jej ten maz jak nie ma dzieci. jedno dziecko -kiedy to bylo. po co jej ten maz? tam do mamusi niech sie przeprowadzi. i tyle. no nie mam racji? ludzie maja 200 zl na miesiac i maja kilkoro dzieci a corka katechetka urzadzona jeszcze zanim tak na slubie padlo 1 dziecko KATECHETKI!!!! jeszcze nie powiem kogo - sprzataczki. katechetki. dajcie mi ludzie spokoj i tyle o tym mysle, ze ja teraz wyjade na jej zadanie - adrenaNINY zameznej, urzadzonej w zyciu i co? i tyle . a nawet jesli to i tak nie tak jak sobie zyczy. choc powinnam otrzymac moja naleznosc i koniec. a dlaczego nie? Czy cos ze mna nie tak? No w pewnym sensie i to wszystko :(

Gość taaaaakajedna
ja jeszcze chcialam napisac, ze nie kazda kobieta - rozne poglady maja kobiety - ja sie nie wymadrzam ale nie kazda chce miec meza alfonsa. jak jakas pani chce slub bez dzieci to tyle jej zostaje. ale np. niektore kobiety mysla o dzieciach i cos im nie pasuje... tylko tyle. cos nie tak. no a po co ludzie sie pobieraja? zeby mieszkanie urzadzac soba nawzjam? to jakas inna wiara jest to i tyle. a adrenaNINA i tak ma gdzie mieszkac bez meza, zostaje jej wziac dziecko i do matki sie przeniesc. no ale znowu pracy by nie miala. a powiem panstwu, ze wystarczyloby zeby byla katechetka i taka jak ta pani tu na forum - dziennie u matki byla jak skrzywdzila kolejne dziecko choc w Polsce - co to jest dziecko skrzywdzone w Polsce. taka prawda. i pozniej ta matka umarla jej - tu pisala wszystko i co ma w mieszkaniu. a ja sie mialam wydac, z tym ,ze ta pani jaka byla taka byla, ale pewne zachowania to tyle ile z niej. no ale to miala wiedziec jak rozne sa polskie katechetki i z jaka katechetka sie zetknela, a ona tylko rozumiala 1 wartosc i niestety nie dala rady wrozom a ja mam takie wartosci, ze rade dalam,ale o to to chodzi w tej religi? no to na lekcjach takie cos bo 3 dni ciemnosci to za duzo wymagam.chwila prawdy? ukryta prawda, nigdy nie zobaczy swiatla dziennego. 3 dni ciemnosci - tyle napisze :(

Gość taaaaakajedna
ta rodzinaadrenaNINY to jest SEKTA - ksiadz to tyle ile -paszport USA. to sa bezwzgledni ludzie i jednej rzeczy nie doceniaja i to nie jest moja sprawa. ja swoja przesylke chcialam tak a nie inaczej i bez calego ukladu. panstwo sa szalencami dla mnie. czyja sie porownywalam. ot tam na adres wyslac chociaz czy na adres czy wyzej zeby ta przesylka miala POZYTYWNE ZNACZENIE. za duzo wymagalam - no trudno i tyle.bo byla wyslana tak a nie inaczej i to by moglo polsce pomoc - na plus. to mnie sponiewierali wszyscy , ze to ich. co???? jakim prawem i tylko ze tak a nie inaczej to chcialam zeby bylo lepiej i tak dalej to to przetrwalo i sie nie dam. i jeszcze moj ojciec zyl wtedy - teraz juz nie. to sa sprawy prywatne. a nie wiem czy ktos chcialby miec moje zycie. nie wiem - naprawde. moze bedzie to mozliwe do realizacji w jakims filmie - nie wiem jaki gatunek? komedia? nie wiem. chyba tak bo niby w jakim... :(