Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Takim ludziom należy współczuć

Polecane posty

Gość taaaaakajedna
ta adrenaNINA to moze byc???wzor jak w Polsce szuka sie pracy i znajduje NETEM. z tym, ze ja prace wszystkie???duzo mialam z netu? z ogloszen. wiec... moze tak sie ustawila mna i tak dalej. nikt mi sie nie da - nie mam dzieci. nie mam prawa do domu dziecka isc. no jest to uwlaczajace. a co jako lokatorka czy kto? bez sensu i tyle. bo nie mam powolania - to glupie nie jest. nie - madre. bo nikomu nic sie nie chce. cale zycie powolanie. i wiecie panstwo - ja z tym nie mam nic wspolnego poniewaz to sa skomplikowane rzeczy i nie wolno tak myslec. tak sie to mysli? ale coz... tak to wyglada ze tylko polska ma racje. i dobrze byle beze mnie a co to ma wspolnego z tym, ze nie umiem swojej wlasnosci wyegzekwowac. co to ma z tym wspolnego? To nie ma nic wspolnego z polskim powolaniem.do czego? i tyle. to sa wartosci DAWNE zachodu jak cos soba prezentowali wiecej niz bezsensowne wojny nie wiadomo po co i na co. i to wszystko. takie sa wartosci tej mojej przesylki. to nie ma nic wspolnego w sumie z tym co sie na codzien w Polsce wyprawia obecnie. jakas adreanaNINA.nie wiedzialam ze tak wysoko mnie oceniono. no coz... tyle :(

Gość taaaaakajedna
ja zrobilam zleze zle oskarzylam ludzi. no taki jest swiat. ze zostawili mnie sama bez tej przesylki W TAKIEJ OKOLICY i ile to jeszcze bedzie trwalo.takie cos - i nawet nie tym sie rozwalilam, ale cos tam takiego - i co todalej bedzie. takim czyms. a jak to moja sprawa. i koniec. no i mialam tu zaskarzyc, ale wszyscy sie dobrali do cudzej wlasnosci i w koncu sponiewieralam tych co najmniej byli winni. zawsze tak jest. to sie musialam opamietac. a chcialam napisac kazdy ma swoje sprawy i zycie prywatne i co chcieli to powiedzieli i poszli. a skad ja wiem co sie stalo z dziecmi 2 mlodych Holenderek? skad ja to mam wiedziec. ja znam jedna wersje - nie pytam dalej.a czy to jest prawda?i tyle. no nie wiem.ale nie wnikam. po co? tyle :(

Gość taaaaakajedna
jaka jest prawda o dzieciach 2 mlodych matek holenderskich nie wiem. znam 1 wersje -1 dziecko ma sie dobrze w rodzinie, drugie nie zyje - mozna mu pomoc, ale jak wymiernie nie. a drugie ma sie dobrze w rodzinie. taka oficjalna wersja jest. matki nie zyja. jak mam pomoc dzieciom- interesowac mam sie tym? jak? i tyle :(

Gość taaaaakajedna
ja tu jeszcze chcialam napisac, ze ide z tego watku, a ogolnie na wszystko sie obrazilam. czy ja tutaj pisalam tak, ze wiara w zyciu sie ustawilam? no przeciez mnie to uwlacza jak ja jestem traktowana. jaka wiara? w co? w powolanie? ja wyjechalam do pracy fizycznej- co to ma wspolnego z katecheza w szkole. w nocy musialam pracowac. a wystarczylo mi w polsce powiedziec, ze za 2 tygodnie beda mna streczyc czlowieka do malzenstwa - a to jest przestepstwo karalne kolegium co najmniej bo ja bylam tam na 3 miesiace. do stalej pracy to mieliby racje, a tak zniszczono czlowieka, drugiego czlowieka. 2011 to ja ciaze prowadzilam przez komputer. jak to mozliwe? taki uklad sie dowiem. o nie, nie , nie - i co dalej? i tyle. i to sie stalo za mnie, a moja rodzina jest straszna i nie maja nic do powiedzenia w tym wzgledzie i moga bo tak i juz. bo ten czlowiek no ...ale mimo wszystko to sie nie mialo zdarzyc. a co ja tam robilam po firmie? a czemu wszyscy mnie wyzywaja, ze ja jestem LENIWA.ja tylko dlatego pojechalam. ze ja nic nie robie i jestem LENIWA. tak pojechalam. a inne opinie w ogole mnie nie obchodza. i sie zniszczyli ludzie mna. nie tylko tam. ale tam to juz szkoda no ale tez honor maja. i nie tylko tam. no ale nie dam sie - co taka figura sie poslugiwalam - tylko szkolami raz wyzej - 3 klasy, raz bez szkoly. tyle. no i tam przemyslenia swoje ale to zwiazane z wykonywanym zajeciem. to wszystko :( i dlatego ide bo to forum mi uwlacza ta adreanaLINA. takie mialam wartosci w zyciu?dziekuje za uznanie. i tyle. ale swojej przesylki i tak sie domagam i koniec :(

Gość taaaaakajedna
ja chcialam napisac, ze to , ze ja jestem w polsce do dzis tak a nie inaczej to jest baaaardzo skomplikowane. niekoniecznie przez 3 dni ciemnosci. ale od 2008 to juz koniec!!!! nie ma rozmowy i tak dalej.co uswierknac tu mialam? to przesylka i koniec. a i tak 2008-2009 praca w SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM. sami se tam idzcie robic i tak dalej. no i koniec. normalne cokolwiek - 2005 i koniec. takie traktowanie? pies moj mial sie lepiej i koniec. a innych rzeczy tez nie komentuje.ale jak ja mialam wymyslic stalina i hitlera jako powod tego, ze z pracy wylecialam. no a inne rzeczy to juz w ogole - duchy, takie cos. i tyle:(

Gość taaaaakajedna
no szpital psychiatryczny to mi sie przyplatal bo zaczelam zalowac ze nie probowalam do sluzby zdrowia bo nic nie rozumialam. takie cos.i tyle. no ale nawet z tego drobiazgu nie umialam sie wyplatac. dopiero mi szatan pomogl i ja sobie szatanem odeszlam i tak w ogole wiem ze wylecialam miedzy innymi hitlerem i stalinem a tak to w ogole nawet do glowy by mi to nie przyszlo i wiele innych rzeczy tez i tyle :(

Gość taaaaakajedna
w sumie pomogl mi Bog - musialam sie poprawic i tyle. i sie poprawilam. naprawde. no ale co to ... za dobrze by mi bylo i zaraz mnie zgnoil diabel. i zle sie trzymam chyba i to wszystko tak a nie inaczej wyglada, ale nie umiem inaczej bo nie i tyle. no i jedna rzecz zawalilam zeby ta moja rodzina miala racje. no ale nie rozumialam tego i nie chcialam sie poswiecac. no i teraz co dalej? ano rozne rzeczy sa ograne zeby nie po mnie a przeciez nikt nie bedzie zyl kiedys na srodku ulicy. a co mi chodzi?bo te 3 dni ciemnosci to jest poto zeby Bog czlowieka nie mogl sadzic. ludzie moga znikac- rozne takie opcje. ale czemu to po cichu? i tak sie poprawilam w 2008 - ale to nic z kasa nie mialo wspolnego i zaraz zostalam uwalona zato wlasnie tym tak uwazam, ze nikt tego mi nie powiedzial i w zwiazku ztym moze sie wydarzyc wszystko i takie mi sie rzeczy zdarzyly, ze omal nie oszalalam. i kto mi pomogl? i do dzis tak. a te holenderki to one sa straszne - te jedna diabel zlapal -ja wiem jak. pozniej sobie to ograla tu gdzie mieszkam i jeszcze rano walila mi w okna z ta swoja kolezanka. bo jakie one sa? takie i nie ma sie nimi co ludzic. to sa holenderki. ja tylko ostrzegam - one leca wylacznie panstwem, a ja? ha - niby tez ale jakos tak... nie wiem - unikam ich. a matki tez. babcia -no coz....wszystkich juz. inie tylko jej. no taki ukladi tyle:(

Gość taaaaakajedna
one chyba tak -jedna niemka druga szwedka. tak pasuje -ze szwedka. ciekawe czemu? i tyle. i koniec. wyrzucona za kolor wlosow? nie wiem. ze szwecji. moze nawet to mowila - nie docenilam tego. i tyle. i co jeszcze chcialam napisac? dlatego na polske tak naskoczyly obydwie i wszyscy za nia chyba - a bylo ze z polski i takie a nie inne nazwisko i ona jest straszna po prostu :( i trzyma z rodzicami- taka mloda choc nie do konca, ale najgorsze z nimi przezyla. no i nikt sie nie dal. a wartosci ich to chyba znowu cyferka chociaz... nie tylko i tyle. no i mialam stac o nich i stoje tylko troche przesadzilam i co? czyja jest przesylka, jakie wartosci? i tyle. a ja chcialam napisac, ze ja mam byle jakie zdrowie i przez to ja tez jestem jaka jestem.bo sobie zdrowia pilnuje i tyle. a niby czego.:(

Gość taaaaakajedna
jedna szwedka, a druga chyba z francji. ta szwedka to napust dokladnie na pewien uklad, ale nie do ogrania. i dlatego tak na kosciol obydwie ze to bylo do ogrania, ale coz... oni i ich madrosc i w zyciu ona przegrala z tej szwecji. a ta druga z francji - no tyle zostaje. chyba ze nie mam racji. choc niemka tez by mogla byc? nie wiem :( moze sie ujawni. powie ze z Anglii. ale nie wiem tego.po prostu nie wiem. a moze z polski? kto wie?

Gość taaaaakajedna
no to tyle chcialam napisac i koniec. a to nie jest akurat najwazniejsze chociaz... i nikt nie wie jak oni wszyscy leca.jakos sobie leca. no na poczatku bylo idealnie tylko tu duzo przeklinalam chociaz... i ja jeszcze mialam siostry - one sa w panstwie x. no to te dwie nie sa z panstwa x. tak pasuje. i tylko ta jedna mnie zastanawia. skad mogla byc?

Gość taaaaakajedna
ja tej laski nie pomaiwam jednej - a nawet jesli szwedka byla bez znaczenia bo leci zupelnie inaczej.leci sobie panstwem gdzie zyla i tyle. i moze - widocznie moze i tak dalej... nie ogra swojego panstwa takie historie.