Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zew ryczacej gesi

Rząd Tuska chce cenzurować homilie

Polecane posty

Każdy człowiek i każda instytucja ma prawo mieć taki stosunek jaki chce. A nie taki jak ty chcesz. Jak ci sie stosunek kk nie podoba to sie na niego nie gap :P

Gość krew i krzyż
aaaaa to shatyn??? heheh to wszystko jasne ;-) Gdy wszyscy już pojmą kłamstwa władzy i uznają ten rząd za zdradziecki a faux pas będzie wspomnianie, ze się na coś takiego głosowało, to nasz kafeteryjny shatyn pozostanie tu jako jedyna stała, twardy bastion broniący swe cudowne PO, takiemu to napluć a nawet nasrac na twarz, to powie, ze czuje boski zapach zielonych traw pól i łanów Irlandii heheheheh:-D

Gość bronic? przed czym?
kiedys obrzydliwym zapewnie byl fakt ze ziemia krazy dookola slonca... niech sobie kk ma swoje poglady ale niech nie usiluje poprzez ptawo zmuszac wszystkich do przestrzegania swoich fobii i omamoe

Gość bronic? przed czym?
takiemu to napluć a nawet nasrac na twarz, to powie, ze czuje boski zapach zielonych traw pól i łanów Irlandii heheheheh x x to wlasnie przyklad na kulture wyznawcow z kk

Gość krew i krzyż
postęp wg szanownego towarzysza tu piszącego to aborcja, zapewne eutanazja, in vitro, klonowanie...cywilizacje upadają od takiego postępu, a cóz...ten znienawidzony kościół wciaz trwa i trwa niezmiennie...

Gość bronic? przed czym?
moze nie uzywaj swojego komuszego jezyka... jakie to cywilizacje upadly z tego powodu?

Gość krew i krzyż
no tak lepiej ubrać rękawiczki i czysciutko i cichutko embrioniki spuścić w klopie, w końcu życie zaczyna się eeee...no od kiedy w końcu? jakie są nowe ustalenia? czy można nazwać życiem płód, który ma rączki i nóżki, mózg, bijące serduszko...chyba nie jeszcze, na to są inne kryteria...takie to kulturalne, nie to co chamstwo katoli

Gość bronic? przed czym?
trwa jak na razie w obrebie jednej cywilizacji i powoli likwiduje swoje placowki... a np egipska cywilizacja bez tego kosciola trwala duzo dluzej...

Gość ooookkkrkrrr
krew i krzyż niech kościół się zajmuje wiernymi a nie ogółem !!! i gdy rozum śpi budza się upiory pamętaj!!!

Gość bronic? przed czym?
wg mnie kryteria sa proste. jak taki embrion moze zyc poza organizmem matki

np egipska cywilizacja bez tego kosciola trwala duzo dluzej... x i pomogę ci: grecka też już nie. Żyjemy w innych czasach :D

Gość bronic? przed czym?
wg mnie kryteria sa proste. jak taki embrion moze zyc poza organizmem matki

np egipska cywilizacja bez tego kosciola trwala duzo dluzej... x ale już nie trwa i pomogę ci: grecka też już nie. Żyjemy w innych czasach :D

Gość zniesmaczona ona 21
kopernik niczego nie odkrył. swojej teorii się zwyczajnie wyparł, bo nie potrafił jej udowodnić. nie miał ku temu żadnych stosownych instrumentów poza własnymi obserwacjami i domysłami. a w takie "badania naukowe" nikt mu wówczas nie wierzył.

Gość bronic? przed czym?
no wlasnie ifciu... kiedys bedzie mozna to ocenic a nie teraz...

Gość ooookkkrkrrr
czemu kościół chce ograniczać wolność człowieka KURWA JEGO MĄĆ?? wypierdalać i zajmowac sie własnymi sprawami!

Gość ooookkkrkrrr
krew i krzyż nie masz pojęcia ani o medycynie ani psychologii ani o niczym tylko o tym co ci kler wpuścił do głowy. ZAJMIJ SIE SWOJA BROCHĄ a nie sprawami innych

Fakt. Teraz to ty sobie mozesz jedynie popisać na kafe :D

Gość ooookkkrkrrr
koścół nowa komuna będzie ustanawiał prawa co możemy a co nie PIERDOLCIE SIE zajmijcie sie soba

Gość bronic? przed czym?
nie masz racji. dowodem bylo dzielo ,,o obrotach cial niebieskich,, tylko ze ta ciemnota katolicka nie potrafila tego zrozumiec

Gość bronic? przed czym?
nie tylko ifciu...

Gość ooookkkrkrrr
ifka* a ty nie wiem co ty chcesz czy za rządami kleru czy za potrzebami społeczeństwa?/ bo tak piszesz niejasno, może sie określisz ??

Gość krew i krzyż
widzisz gdy moja córka była w szpitalu na oiomie noworodków to obok lezało maluśkie dzieciątko, gdy urodziło się, ważyło mniej niż 500g, wbrew wszystkiemu przeżyło, bo długo potem dowiadywałam się o to dziecko. codziennie przychodził do niej ksiądz i modlił się i powiem, ze było to wzruszajace i piekne, sam z siebie, bezinteresownie przychodził dzień w dzień i przesiadywał tam rozmawiając z tym maluszkiem...wg twoich kryteriów to dziecko nie było życiem, ale zwykłym płodem. To dziecko w GB mogłoby być legalnie usunięte, nie wiem jak ty to nazywasz, ale ja morderstwem.

Gość bronic? przed czym?
skoro przezylo tzn ze spelnilo moja definicje...:D

Gość ooookkkrkrrr
krew i krzyż zajimij sę swoimi embrionami taki za kóre możesz wziąć odpowiedzialność a nie cudzymi

Gość krew i krzyż
i jeszcze jedna sprawa, nie jestem za tym by kościól na chama wychodził do ludzi i na siłę wciskał swój światopogląd, ale za zamkniętymi drzwiami kościoła, czyli u SIEBIE, kościół powinien być kościołem, mocnym i dobitnie mówiącym o sytuacji w kraju również!

Gość ooookkkrkrrr
krew i krzyż niech kościół zajmuje się sprawami swoich wiernych, może mieć opienie, ale niech nie próbuje wpsływać na innych!!! niby człolwiek ma wolną wole od boga i czemu kościół chce być wazniejszy od boga

Gość bronic? przed czym?
i masz racje. ale niech dobitnie mowi prawde a nie klamie i pomawis