Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia22

ból jajnika!!

Polecane posty

witam, zarejestrowałam się do gina, ale na wizytę muszę jeszcze troszkę poczekać, dlatego odpowiedzi szukam też tutaj. Od pewnego czasu mam nieregularne miesiączki, zdarza się, że okres mam co 3 miesiące. Byłam z poradą u jednego lekarza, ale ten stwierdził, że w tym wieku to norma, pewnie jestem zestresowana... a mam prawie 23 lata:/ jak przez 2 lata się nie unormuje to mam wpaść na wizytę...palant. Natomiast dziś nad ranem obudziłam się z potwornym bólem prawego jajnika, aż zalałam się zimnym potem; ból był nie do wytrzymania, nie mogłam się normalnie poruszyć, miałam mroczki przed oczami i ogólnie zrobiło mi się słabo... po pół godzinie ból ustąpił. Wystraszyło mnie to i nie mam pojęcia co to może być. Może miała tak któraś??

Gość silkkol
Ale gin zrobił ci usg?

no właśnie nie... uparł się, że nie ma takiej potrzeby...dlatego właśnie czekam na wizytę do innego lekarza.

Gość silkkol
To jest totalna bzdura, nie musi tal byc ale jezeli torbiel jest duza moze pęknąć wtedy masz po jajniku no i jest to smiertelenie niebezpieczne bo do otrzewnej dostaje sie to fo nie powinno. TORBIELE SIE LECZY FARMAKOLOGICZNIE ALBO USUWA.

no to pięknie:/ też podejrzewam, że to może być torbiel... objawy się w sumie zgadzają. Nigdy wcześniej takiego bólu nie miałam, dlatego tak mnie to wystraszyło...