Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona76

CO ROBIC?po 10 latach chodzenia,facet nie okresla sie,co mam robic??

Polecane posty

Gość myszkesssssssss
tu problem nie jest w tym, że on się nie chce żenić tylko w tym że chcą innych rzeczy. nie każda dziewczyna potrzebuje ślubu - ale ta ewidentnie potrzebuje.

Gość klsakld
iwona76 wiec powiedzcie mi jeszcze tylko skoro mnie nie kocha..to po co pisze..dzwoni..przychodzi do mnie? po co to wszystko...jesli chodzi o sprawy lozkowe to raczej nie o to mu chodzi.. nigdy nie mial innej dziewczyny,ja bylam jego pierwszą i w chodzeniu i w lozku... przyzwyczaił się. a pewnie to jakaśmęska ciota. jak można tyle lat z jedną babą i to bez ślubu? pewnie zadna inna go nie chce, albo nie potrafi sobie znaleźć bo jest zbyt bierny. albo jedno i drugie

Gość iwona76
ale ja nie napieram na slub ja tylko mowie ze marzy mi sie..jak jestesmy razem to jest normalnie zartujemy przytulamy sie rozmawiamy..itd itp..tylko mnie męczy to ze tyle lat a on nic nie mowi co dalej a jak pytam to on nie wie

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iwona jestes rocznik 76 ????

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jak jestes ten rocznik to Ci współczuję, ja jestem 16 lat po ślubie i tez jestem rocznik 76. Nie wyobrazam sobie byc w takim zwiazku gdzie facet nie wie czego chce

nie wiem jk mozna tyle ze soba byc i nei rozmawiac o przyszloci;)nie dowiedziec sie kto jak sobie wyobraza dalsze zycie czy chce forlizowania zwiazku czy nie