Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkk akk

Kobiety są głupie. Myslą, ze ślub cos zmieni

Polecane posty

Gość takkk akk

smieszą mnie tematy 10lat chodzenia i facet sie nie okresla haha takie jaja to tylko w Polszy no i moze w afryce albo u arabow. Jestescie chyba z facetem tylko dla slubu? Zamiast zyc, cieszyc sie z bycia razem wy czekacie na pierscionek i slub. ZENADA slub to pierwszy stopien do rozstania. Taka jest prawda, wiekszosc malzenstw nie przetrwa. W usa jest juz 60procen rozwodow.

Gość Steward ROD
nie jestesmy w usa a na siłe to sie gwoździe wbija :classic_cool:

Gość wyjątek
A co do tego wszystkiego ma ślub? Jak ludzie nie chcą już ze sobą byc to ślub nie jest zadną przeszkodą, biorą rozwód i rozchodzą się, podobnie jak pary bez ślubu. Ślub w obecnych czasach niewiele znaczy [ dla większosci].

Gość tmjtmtmwdmp
bo polacy ciągle słuchają kosciola, powoli sie uwalniamy od kleru ale idzie to jak krew z nosa

Gość Regóła,
podumajmy i nat tem

Gość ile masz lat? moj facet tez za
slub to sakrament od momentu slubu to juz nie jest chodzenie, ale powazna sprawa kapujesz? to tak jak z umowy zlecenia przejsc na umowe o prace na czas nieokreslony

Gość rytrtre
no nie wiem... jakos ja jestem kobieta i nie mysle ze slub cos zmieni. mieszkam z moim bez slubu, slubu na razie nie planujemy. owszem kiedys wezmiemy, ale oboje traktujemy to jak.. podpisanie umowy. bo chodzi nam glownie o wpolny kredyt :) dla nas wazne jest ze jestesmy razem. a slub.. to po prostu slub. ani nie sprawi ze zwiazek bedzie na zawsze, ani nie sprawi ze zwiazek sie rozpadnie. slub nie ma na to wplywu

Gość jaki snowu sakrament
???co za bzdety!

Gość kafelllje..
wspolczuje kredytu, bedziesz miała sznur na szyi do starosci

tak jest precz ze slubami,niech to bedzie tylko umowa notarialna w ktorej jest scisle okreslony podzial obowiazkow,nie tylko finanse.

Gość przezprzypadekładnaleczsmutna
ja wcale, tak nie myślę, lub niczego nie zmieni, czasami nawet może utrudniać :P Nie chcę brać żadnego ślubu choć jakiś piękny pierścionek by się przydał. bardzo lubię pierścionki z białego złota z jakimś diamencikiem, lallalaaalla ;) :P

"ślub" ;)

Gość klsakld
zgadzam siez autorem. jesteśz kimś dla niego, czy dla papiera? a te która napisała: ile masz lat? moj facet tez za slub to sakrament od momentu slubu to juz nie jest chodzenie, ale powazna sprawa kapujesz? to tak jak z umowy zlecenia przejsc na umowe o prace na czas nieokreslony to zwykłą idiotka. jak mozna porównywać relacje partnerskie, do stosunku pracy. przecież to niedorzeczne.

Gość kobieta jednego faceta
dorośnijcie do związku ,do małżeństwa, a czym jest malzenstwo to wiemy z własnych domów jeśli wynieśliśmy z niego traumę to z pewnością o ślubie myślec nie będziesz jedna z drugą jeśli kocham to wiążę się na zawsze jeśli mam zamiar prowadzić podwójne życie,nie wychodzę zamąż bo skrzywdzę bliskich, nie tylko męża

Gość slub zawsze zmienia
na gorsze. dlatego madre kobiety odwlekaja to jak moga, albo w ogole nie biora slubu.

Gość trollooooo
"jeśli mam zamiar prowadzić podwójne życie,nie wychodzę zamąż bo skrzywdzę bliskich, nie tylko męża" bo przecież, jak powszechnie wiadomo, po ślubie ludzie się nie zdradzają i nie prowadzą podwójnego życia :) w ogóle życia dziecko nie znasz

Gość trollooooo
pracuje całkiem sprawnie. W przeciwieństwie do Twojego najwyraźniej

Gość do trollooooooo
dziecko? dobre sobie 38 lat małżeństwa i chyba żal by nam było niszczyć rodzinę, rodzina to nie tylko ja i on nadal kocham dziadka

trolo sie ocknie, po prostu potrzebuje troche wiecej czasu niz przecietny czlowiek na przetworzenie informacji i wyciagniecie wnioskow :-)

a ja nie chcę się z nikim wiązać formalnie, czy to źle? i czy jeśli facet powie "wyjdź za mnie" ja odpowiem, że "nie" to czy zostawi mnie? :( na kocią łapkę to nie znaczy, że od raz źle :O ;) Choć podoba mi się w ślubie to, że w tym dniu wygląda się jak księżniczka z bajki ;)

Gość rzeczywiscie glupie
kobiety chca brac slub. madre nie chca :)

Gość koleś miał
hja ha, a potem pełno tematów, że facet po iluś tam latach bierze sobie i odchodzi, bo nic go z tą kobieta nie wiąże.

Gość slub jest bez sensu
ale faceci zawsze na to nalegaja, no i sie kobieta w koncu ugnie z milosci, a potem o kant d... to rozbic i bierze wtedy szybki rozwod.

Gość koleś miał
jak nie masz rodziny to nie masz nic.

Gość madre nie chca
rzeczywiscie glupie kobiety chca brac slub. madre nie chca to ty jesteś popierdolona,pewnie z patologii i nie mam zamiaru dyskutować z debilką