Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalla

Ile wydajecie miesięcznie na pieluchy,mleko itp.

Polecane posty

Gość mamakarmiącapiersią
ja też nie mogę powiedzieć, że oszczędzam na dziecku ale musicie mieć bardzo wrażliwe dzieci albo dzieci mają przewrażliwione mamuśki. Bo po to wymyślono pampersy żeby dziecka nie trzeba było przewijać po każdym siusianiu ;) nie mogłabym tak robić ponieważ jest to bardzo mało ekologiczne a ja nie chce żeby moje dzieci, wnuki, prawnuki itd żyły w coraz bardziej zasyfionym świecie. Gdybym czuła że dziecku jest mokro, było niespokojne po każdym nasiusianiu w pieluszkę, to przeszłabym na wielorazowe.

Gość nindżago565
wyobraz sobie ze moje dziecko wypija cala butelke wody lub herbatki kkilka razy dziennie to pozniej jak raz nasika to nie ma na co czekac, tylko trzeba przebierac bo jak upadnie na tyłem to są przecieki!

Gość Używane to na pewno ekologiczn
Wielorazowych się nie zmienia po każdym siknięciu (to mit) tylko mniej więcej tak jak jednorazowe, co 2-3 godz.

Gość gggh
moj syn ma 17 mcy i w sumie nigdy sie jakos nie zastanawialam ile wydaje miesiecznie. pampersy kupuje w promocji zazwyczaj i robie zapas np 2kartony kupuje od razu, chusteczki takze pampers w promocji 6 paczek za 25zl, mleko bebilon (puszka starcza na 3tyg karmilam piersia przez rok wiec wczesniej na tym zaoszczedzilam). kaszki bobovita...no tego idzie sporo (synek zjada kaszke rano i wieczorem przed snem) sloiczkow nigdy nie kupowalam, obiadki i deserki robilam sama, soczkow takze nie kupowalam bo syn pije tylko wode lub czasem miete (bardzo lubi) ubran i zabawek nie licze bo w roznych sklepach kupuje i rozne marki wiec ciezko to okreslic

Gość nindżago565
swoja droga pracuje jako kurator i widzialam juz dziecko zawiniete starą szmatą, jakąś koszulką czy czymś i ubrane w reklamówke jednorazówkę..;/na swoim nie oszczędzam.