Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylaauniaa

KTO UMIE JĘZYK FRANCUSKI?

Polecane posty

Gość sylaauniaa

Cześć :) Potrzebuję osobę która będzie umiała pomóc mi napisać kilka zdań po francusku :) Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość naucz sie jezyka polskiego
najpierw,autorko :/

Gość naucz sie jezyka polskiego
a ty wielbiciel,bez e na koncu

Gość takajednaosoba
ja ostatnio zaczelam sie uczyc.moze to mi cos pomoze? kto wie?

Gość takajednaosoba
a kto gra w szachy? ja gram i tak ucze sie koncentracji. bo nie umiem sie skupic takie mam nerwy na wszystko i tyle. a szachy mnie uspokajaja. i tyle. na chwile. teraz mam taka gre, ze prawie mat, ale nie umiem tego mata wtluc i ciekawe ile bede grac zanim tego mata zrobie. taka bym prace chciala znaleźć -klub szachowy. albo cos tam w tym stylu. rozne sa kluby. takie zycie.

Gość owca to ty?
?

Gość sylaauniaa
Chciałabym żeby ktoś przetłumaczył mi te zdania na język francuski. Bardzo proszę! :) 1. ZNALAZŁAM CZAS ŻEBY ODPISAĆ NA WASZE LISTY. 2. PEWNIE MYŚLAŁEŚ ŻE NIE ODPISZE. 3. TĘSKNIE ZA CZASEM SPĘDZANYM Z TOBĄ I RESZTĄ. 4. NIE MAM CZASU ROZMAWIAĆ CODZIENNIE NA SKYPE,ALE BARDZO ZA TOBĄ TĘSKNIE. 5. WIEŻĘ ŻE W WAKACJE SIĘ ZOBACZYMY WE FRANCJI. 6. CHCĘ ZACZĄĆ UCZYĆ SIĘ JĘZYKA FRANCUSKIEGO. 7. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA OSTATNI LIST,BYŁAM BARDZO ZASKOCZONA.

Gość ma.da.me
Sylaauniaa, sprobuj sama napisac najpierw, ja Ci moge bledy poprawic, ale pracy domowej za kogos odwalac nie bede... ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
zamiast zabierac sie za nauke francuskiego naucz sie polskiego - WIEŻĘ :o

Gość sylaauniaa
ma.da.me TO NIE JEST PRACA DOMOWA . ODPISUJE NA LIST ZNAJOMYM Z FRANCJI :) CHCIAŁBYM ODPISAĆ PO FRANCUSKU.

Gość ixyyyyyyyyyyy
a nie mozesz odpisac w takim jezyku w jakim sie z nimi kontaktujesz?

Gość sylaauniaa
Kontaktujemy się po angielsku,ale to są naprawdę tylko takie bardzo proste słowa,ponieważ oni również nie mówią biegle po angielsku tak jak ja :) chciałabym żeby wszystko dokładnie zrozumieli.

Gość ixyyyyyyyyyyy
tutaj kazdy moze ci napisac co chce no i powaznie polecam skupienie sie najpierw na jezyku polskim

1.ZNALAZŁAM CZAS ŻEBY ODPISAĆ NA WASZE LISTY. Jai trouv le temps pour rpondre tes lettres. 2. PEWNIE MYŚLAŁEŚ ŻE NIE ODPISZE. Tu a pens certainement que je ne rpondrais pas. 3. TĘSKNIE ZA CZASEM SPĘDZANYM Z TOBĄ I RESZTĄ. Ce temps pass avec toi et avec les autres (?) me manque. 4. NIE MAM CZASU ROZMAWIAĆ CODZIENNIE NA SKYPE,ALE BARDZO ZA TOBĄ TĘSKNIE. Je nai pas de temps pour parler par skype tous les jours, mais vous me manquez beaucoup. 5. WIEŻĘ ŻE W WAKACJE SIĘ ZOBACZYMY WE FRANCJI. Je crois que nous nous verrons en France pendant ces vacances. 6. CHCĘ ZACZĄĆ UCZYĆ SIĘ JĘZYKA FRANCUSKIEGO. Je veux commencer apprendre la langue franaise. 7. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA OSTATNI LIST,BYŁAM BARDZO ZASKOCZONA. Je vous/te remercie encore une fois pour ta/votre dernire lette, jtais trs surprise. 2.VoilJ wg mnie tak

Gość angela brown
i ja bronilam twoich umiejetnosci w jezyku fr.,whedif :O

nikt nie poprawia, każdy tylko krytykować potrafi - ot i całe kafe:) najlepsze są te tekstyXD co to niby mi mają dowalić:)

Gość sylaauniaa
whedif Bardzo dziękuję za pomoc ! :* Chciałabym jeszcze kilka zdań przetłumaczyć,ale to za chwilkę. Jeśli będziesz miał/a czas to proszę o pomoc :)

Gość sylaauniaa
Możesz mi wierzyć lub nie,ale to naprawdę nie jest praca domowa :) Zresztą.. kto normalny w piątek robiłby pracę domową? :>

Kontaktujemy się po angielsku,ale to są naprawdę tylko takie bardzo proste słowa,ponieważ oni również nie mówią biegle po angielsku tak jak ja chciałabym żeby wszystko dokładnie zrozumieli. - ten Twój post jest grubymi nićmi szyty i jakiś taki mętny:O no ale daj te zdania niech Ci będzie

Gość sylaauniaa
1. Piszę ten list z myślą że dojdzie do was jak najszybciej się da. 2. Mam dla ciebie także małą niespodziankę. Jest to zdjęcie z naszej wycieczki. 3. Pisałeś w liście o "baby Frog" . Ja bardzo miło wspominam te słowa. 4. Moja nauka w szkole przeszkadza mi w kontaktach z wami. 5. Mam nadzieję że chociaż w weekendy będziemy się widzieć przez skype. 6. Nie lubię jak się na mnie obrażasz kiedy nie mam dla was czasu. 7. Również czekam na odpowiedź.

1. Piszę ten list z myślą że dojdzie do was jak najszybciej się da. Jespre que cette lettre vous parviendra le plus vite possible. 2. Mam dla ciebie także małą niespodziankę. Jest to zdjęcie z naszej wycieczki. Jai une petite surprise pour toi. Cest une photo de notre excursion/voyage.3. Pisałeś w liście o "baby Frog" . Ja bardzo miło wspominam te słowa. Tu as crit dans ta lettre de „baby Frog. Cest avec plaisir que je me souviens de ces mots. 4. Moja nauka w szkole przeszkadza mi w kontaktach z wami. Mes activits scolaires mempchent de me contacter avec vous. 5. Mam nadzieję że chociaż w weekendy będziemy się widzieć przez skype. Jespre que nous nous verrons par skype au moins pendant les weekends. 6. Nie lubię jak się na mnie obrażasz kiedy nie mam dla was czasu. Je naime pas que tu te vexes quand je nai pas de temps pour toi. 7. Również czekam na odpowiedź. Moi aussi, jattends ta rponse. tak? czemu nikt tu nie wchodzi żeby mnie poprawić

Gość a mi jest szkoda
:P może być?

Gość angela brown
nie krytykuje cie whedif,francuski znasz,ale bledow troche robisz. a poprawiac czasem nie mam ochoty -simple comme bonjour ;-)