Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remote request

Brzydkie kobiety muszą byc z przeciętnymi/brzydkimi facetami....

Polecane posty

Gość remote request

nie mamy szans na przystojniakow, oni są zarezerwowani tylko dla ladnych i slicznych kobiet. Spedzilam dzis caly dzien na miescie i w galeriach handlowych i nie widzialam czegos takiego jak przystojniak i brzydula albo przecietniara.. ładny on + ładna ona przecietny on + ladna/przecietna ona brzydki on + brzydka/przecietna/ładna (pewnie dla kasy) ona

Gość brzydka brzydka
ja jestem brzydka i nie mam nikogo, także twa reguła się nie potwierdza, że byrzydkie muszą być z przeciętnymi lub brzydkimi:D

Gość ghrrrrrrr
bo nawet brzydcy faceci startują do tych ładnych bo się im wydaje, że są tacy piękni jak one :D

Gość remote request
brzydcy tez mają uczucia ciało to tylko kosci wnętrznosci i skóra wszyscy jestesmy chyba piekni, tylko inaczej zbudowani

Gość Lambada123
A skąd przekonanie ze każdy człowiek ma piękne wnetrze? Albo ze brzydcy ludzie z automatu są wartosciowi?

Gość facet niezbyt przystojny
Mnie kilka razy zdarzyło się wystartować do ładnej dziewczyny wiedząc że z góry jestem skazany na porażkę ale i tak trafiałem dobrze to znaczy nigdy nie spotkałem się z wyśmianiem przez te kobiety czy jakimś tekstem w rodzaju "spadaj gościu" tylko najczęściej mówiły mi "mam kogoś" lub "jestem zajęta" Teraz dałem sobie spokój i do końca roku nawet z przeciętnymi kobietami z portalu randkowego się nie umawiam bo po prostu nie mam kasy na randki :(

Gość takajednaona30
A co kobieta nie może płacić ?