Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaa

Odwołał randkę

Polecane posty

Gość piinty
pewnie masz jakąś kiłę, badałaś się?

Gość hteh6666
na pewno wali ci z japy i dlatego nie spotkaał sie

Gość piinty
nie brzydzisz sie z obcym całowac?

Gość smutnaaaaaaaaa
Wyjadam kasztany (nie powiem skąd) na placu Pigal :)

Gość miastowy
Ej smutna super z ciebie dziewczyna masz fajne poczucie humoru. Jak sie tamten nie odezwie do jutra to umow sie ze mna :-)

Gość smutnaaaaaaaaa
Dobry boże, no całe kafe, nie było seksu, nie było nawet mowy o seksie, to się trzeba dopieprzyć do tego że było całowanie - no padam, padam po prostu :o W końcu całowanie na randce to prawie jak anal :o Niemożliwi jesteście. I tak, przeżywam, bo jednak zdążyłam się nastawić na to że randka będzie :o Okropna jestem że mi przykro że nie wyszła, powinnam bić się piętami po tyłku z radości że zamiast randki miałam wieczór z kafe :D

Gość smutnaaaaaaaaa
Haha :D No dobra, żeby było precyzyjniej, poniżej szyi nie schodziliśmy :D

A stałaś może na rękach :classic_cool: Poważnie mówiąc, jeśli to możliwe na tym forum w ogóle, sama rozumiesz że czasem zwyczajnie to nie to, mogą też być wypadki losowe, chora mama, babcia ból zęba etc, utopiony telefon w sedesie :D. Kobiety nie lubią, tak ostatnio słyszałem, przesadnie starających się i zbyt szybkich facetów.

Gość ja cie autorko
rozumiem ,to ze przezywasz tez, bo to wcale mila sytuacja nie jest. trudno rozgryzc innych ludzi,dlatego szukamy odpowiedzi tutaj,jednak tu najczesciej pisza bezmozgie ćwoki nie pojmujace niczego. najczesciej chlopczyki mietowe w wieku 14-17 lat,podniecaja sie kazdym slowem 'anal' stad taka popularnosc na kafe. nie martw sie,nie ten to inny bedzie,ktory bedzie o ciebie zabiegal.

Gość smutnaaaaaaaaa
Już nie potrafię stać na rękach, starość nie radość 😭 Wiadomo że różne wypadki się zdarzają, ja też kilka razy odwoływałam randki z naprawdę mało wiarygodnych powodów, a jednak prawdziwych, tylko w inny sposób, zawsze telefonicznie i proponując inny pasujący mi termin... Ehh ja cie autorko - dziękuję :) dobre określenie - chłopczyki miętowe :D i jeszcze w rurkach i trampkach i ze stopami zwróconymi do siebie :D

Gość jakbys stanela na rekach
to by Ci cycki swiat przeslonily pewnie :classic_cool:

Gość jakbys stanela na rekach
a odezwal sie czy totalnie obsrał?

Gość smutnaaaaaaaaa
Takich dużych to nie mem 😭 Nic, null, zero wiadomości i info :(

Gość ajsd;lJD;jd;JD
Z doświadczenia kobiety, co nigdy nie poszła do łóżka na pierwszej randce: jeżeli facet tak się chce 'spoufalać' od razu i Ty mu na to pozwalasz, to liczy na finał w sypialni. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to traci zainteresowanie i odwołuje następne spotkanie :D. Szukał, gdzie może włożyć - najlepiej jak najprędzej i bez zbytniego wysiłku i podchodó. Całując się z nim dałaś mu nadzieję na to, że w tej taksówce zaproponujesz jednak, żeby do Ciebie na moment wstąpił, żeby wypić lampkę wina ;). Nie zrobiłaś tego, więc z jednorazowego numerku nici. A że gościowi nie chce się za Tobą biegać, bo nie chce związku z Tobą, to odwołał spotkanie, bo po co miałby się z Tobą widzieć? Na buzi-buzi :D?

Gość smutnaaaaaaaaa
Nie wiem, może masz rację, no zobaczy się, ale i tak wychodzę z założenia że całowanie na 1szej randce to nic złego nie jest :)

Gość seks na pierwszej randce
też jest ok, pod warunkiem że nie oczekujesz nic więcej :)

Gość kafe spiewacze
tak ale z seksu można mieć różne niespodzianki np HIV, WZW B, kiłę , ciążę także lepiej tak "dupą nie szastać".

Gość smutnaaaaaaaaa
ale dlaczego w ogóle porównywać całowanie do seksu... :o Z byłym całowałam się na 1szej randce i byliśmy razem 3 lata, z poprzednim podobnie, no nie przesadzajmy w porównywaniu pocałunków z seksem

Gość smutnaaaaaaaaa
dodam, że on całował mnie po myszce a ja go po odbycie :)

Gość lkadslaskdlasdkalsdas
szkoda, ja bym napisala do niego smsa nic nie tracisz dziewczyno... a jak Ty napisalas ze ok rozumie milego wieczoru to tez mogl sobie co badz pomyslec... Moze mu naprawde cos wypadlo? Napisz do niego ;)

Gość smutnaaaaaaaaa
czy jak napiszę że moja muszelka jest dla niego zawsze wilgotna to będzie dobrze?

Gość smutnaaaaaaaaa
Nie no teraz na pewno do niego nie napiszę, pomijam fakt że dziś miał na koncert gdzieś iść, to ja nie jestem typem narzucającym się i będzie mi głupio wysłać mu esa po tym jak odwołał spotkanie, uważam że piłeczka jest po jego stronie teraz, i jeżeli będzie chciał się spotkać to sam napisze, bez przypominania mu o sobie... A póki co cisza 😭

Gość smutnaaaaaaaaa
znacie jakiegoś dobrego sprzedawcę wibratorów na allegro?

Gość smutnaaaaaaaaa
kulki analne też mnie interesują

boskie podszywy i te insynuacje o ptakach :classic_cool: widzisz autorko jak kafeteria potrafi poprawić nastrój ? :D Co do faceta - to tak jak ktoś pisał na moim temacie - faceci na imprezach nie szukają kobiet na poważnie :( chyba. a po drugie - może sie przestraszył? że nie bedzie Ci sie tak podobac jak na imprezie? a może nie był gotów? nie przejmuj sie, bedzie nastepny, pewnie lepszy :)

Taaaa, człowiek się dowiaduje że jest praktycznie puszczalską dupencją za to że na 1 randce się całował, so sweet :D

No i dalej się nie odezwał, oficjalnie zlewam i umawiam się z innym :D A dziś na pizzę i piwo z koleżankami, nie będę w domu siedzieć po pracy :P