Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka22

Jestem biedna :(

Polecane posty

Gość katarzynka22

Nie mam tego co Wy, nie zyje nawet przecietnie a ubogo, biednie... - mam stary telefon, który ledwo zyje, bateria umiera z zazdroscią patrze na nowiutkie telefoniki w salonach, takie duze kolorowe - w domu mam stary telewizor .... 21 cali :O najnizszy pakiet kablówki ktorego nie ma w ofercie, jest ;;ukryty'' trzeba o niego zapytac, my biedni tylko o nim wiemy. podstawowe kanały TVP1 ,2 , polonia, info, polsat, tv4, tvn7, puls, tele5, mango, trwam, eska, polonia1 - nie mamy w domu auta, wszedzie autobusem - nie chodze do kina, klubow, na piwo, na imprezy, kręgle , pizze i inne rozrywki, tak w ogole to nie mam znajomych. W domu mam nijak, urzadzone w stylu lat 70tych ciuchy mam byle jakie i malo, kupuje na targowiskach , na sieciówki mnie nie stac, tym bardziej na ''najki''za 300zł czy inne kozaczki

Gość tyjfjy
Nie przejmuj się takimi bzdurami.

Gość WC
Lepiej by było gdybyś napisała o sobie: "Jestem głupia".

Gość Wiecie Cooo??
A ja jestem bogaty i co mi z tego? Nie mam z kims isc nigdzie, jestem samotny i popadlem w depresje. Zadna kasa nie pomoze

Gość yukki
to co ja mam powiedzieć? - nie mam komórki - oglądam tylko 2, no może 3 kanały w TV - wszędzie jeżdżę rowerem - nie mam modnych ciuchów - meble też takies sobie. Tylko, że mi to nie przeszkadza, brak komórki to mó świadomy wybór - nigdy jej nie miałam :), a rowerem wszędzie szybciej i taniej. NIe narzekaj tylko poszukaj zalet w swojej sytuacji :)

Gość Wiecie Cooo??
Po co wam to wszystko? mam Iphona i nie mam nawet z kim rozmawiac. Mam dobre ciuchy i co mi z tego? dla siebie bo nikt na mnie uwagi nie zwraca.

Gość Wiecie Cooo??
Nie jestem instytucja charytatywna to pierwsze. Drugie to nie sa moje pieniadze tylko MOICH rodzicow.

Gość m ,mn,hmn,m
ale chrzanisz dziewczynko. Masz już mózg na sieczkę w tak młodym wieku przerobiony a to bardzo smutne, wiesz. Dajesz robić ze swoim umysłem to co chcą inni dlatego patrzysz kto jaką komórkę posiada. Nie wisz co w życiu jest ważne i dlatego jesteś bieda, współczuje.