Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideał.mężczyzny.książkowy

Jaki bohater książkowy jest Twoim ideałem mężczyzny? :)

Polecane posty

Gość Ideał.mężczyzny.książkowy

Chodzi mi o to jakiemu mężczyźnie w książce najbliżej bylo do Twojego rzeczywistego ideału faceta? Dlaczego akurat taki wybór, jakie cechy to spowodowały? Robimy listę książkowych ulubieńców! :)

Gość kejti bi
jack torrance z "lsnienia"

Gość Nasza Szkapa
też facet

Gość hyu
Mistrz z Mistrza i Małgorzaty :P

Gość strona 708
tereminator 1, a sorki, miało być z książki...Hiftling (nie wiem ja się pisze) z Wichrowych Wzgórz... cudowny namiętnie wrażliwy brutal... mniam:)

Gość tiftiftit
A jest ich trochę np. Astorre Viola z Omerty,Salvatore Guiliano z Sycylijczyka,Tom Hagen z Ojca Chrzestnego, Mortimer Folchart z Atramentowej trylogii, Syriusz Black z Harrego Pottera,Max Evans z Roswell w kręgu tajemnic,Robert Sklarov z Tęczy,Damazy Kordiałek z Brulion Bebe B.,Tomek Kowalik z Noelki,Adam Fidelis z Sprężyny,Peeta Mellark z w Pierścieniu Ognia pewnie o kimś zapomniałam. mimo że są różni łączy ich to że są ciekawi,honorowi,wrażliwi w jakiś sposób a przy tym męscy i silni psychicznie W książce łatwo o ideał trudniej w życiu

Gość Papcio Chmiel
Rodion Romanowicz Raskolnikow - podziwiam go

Jestem romantyczna, poza tym nie przywizauje sie do bohaterow , tylko do fabuly. Edward Cullen wygrywa ostatnio:P

Gość tiftiftit
ja lubie Edzia ale miał jednak parę wad ;) chociaż ci których wymieniłam też mieli bo kto nie ma...ale Edward nie jest aż tak blisko mojego ideału,podejście do kobiet ma w porządku ale...coś jest nie tak. Czasami mnie wkurzał po prostu już wole Stefano i Damona z Pamiętników Wampirów,ogólnie Zmierzch jest podróbą tego

Gość a dla mnie są dwaj od Sienkiew
Andrzej Kmicic i Bohun :)

Gość tiftiftit
oo Wokulski w sumie to tak :) i ja go bardzo polubiłam :D było mi go szkoda że tak sie męczył przez tą Izabelę głupią pustą lalę jak ona mogła nim gardzić

Gość najmadrzejsza na kafe
Wokulski ale cholernie podniecal mnie Mistrz, a czytajac Fausta musialam przerywac czytanie na palcowke...

eee, ja jednak po zyciu spedzonym ze swirami doslownie swirami marzylam o zajebiscie wkurwiajavym romantyku. i kurwa mam! atzo! wczoraj w nocu swiadomiłam sobie, że 1 .11 było nasze polrocze:D

Gość a dla mnie są dwaj od Sienkiew
O tak, pan Darcy i Petroniusz, Heathcliff też, ale bardziej filmowa wersja. Wokulski zawsze był dla mnie ciapą, najpierw ohajtał się ze starą babą, a potem ciemno mu sie robio przed oczami jak Izabela mu rękę podawała :D niemęskie to

Gość tiftiftit
akurat to że jest romantykiem to zaleta co innego mnie w nim drażni ;)

Gość tiftiftit
czytałam Quo Vadis ale nie przypominam sobie żeby Petroniusz mnie szczególnie zachwycił..no ale dość dawno to czytałam niektórych co wymieniacie nie znam więc musze poznać i wtedy sie wypowiem

Gość tiftiftit
hmm no w sumie to..najbardziej wkurzające w tych naszych ideałach jest to że mają kiepski gust co do kobiet ;) tracą głowę dla byle kogo ze mną byłoby im lepiej :classic_cool:

Automatycznie również napisałabym, że Edzio, ale obecnie nawet boję się tak pomyśleć :D No ale kto by takim Edziem pogradził? No kto?

Gość tiftiftit
no bo Edzio to taki schematyczny ideał więc o nim nawet nie wspomniałam :) ale pogardzić to bym nie pogardziła..może przy mnie nie byłby wkurzający bo taki jest przy Belli..bo ona to wkurzająca jak mało kto.Jakaś taka lewa jest po prostu.

belle lubie , bo ładna i taki out jak ja w szkole. najwiekszy jej minus to wieczna muchołapka miast gęby:O a edzio zaczal mnie wkurwial jasnowlosym nadmiernym owlosieniem dlatego jasper czasem lepszy, bo nie mial tylu zblizen:P