Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideał.mężczyzny.książkowy

Jaki bohater książkowy jest Twoim ideałem mężczyzny? :)

Polecane posty

No tak, nie jest to nic wybitnego, jakoś zajebiście wartościowego, po prostu przyjemnie się czyta. Ojej jak to miło takie coś przeczytać :) w sumie to jeszcze mogłabym pośpiewać :D

Gość tiftiftit
nawet posaci elena w książce blondynka i niebieskie oczy stefano brunet a w serialu elena szatynka z brązowymi oczami a stefano też inny wszystko jest inaczej

Gość onli ridge i brooke
ricz forever

to śpiewaj! bo ja za tym tesknie! i nie tylko ja jesli chodzi o temat bieszczadzki! i dzieki! zaraz sciagam ebooka! kochana jestes, i bylas!!

no tak, to zupełnie coś innego, tych od serialu poniosła fantazja totalnie. Przecież nawet autorka książki wydała pamiętnik Stefano na podstawie filmu, co jest zupełnym zaprzeczeniem, wszystko to komercja no.

Gość tiftiftit
najlepszy przykład to to że w ksiązce bardzo lubie Stefano a ten z serialu mnie wkurwia :D i o ile pamiętam w książce Caroline była wrogiem Eleny a nie przyjaciółką jak w serialu i Jeremy jest dodatkową postacią chociaż to akurat na plus serialu

istnieje!! jest mozliwosc kolejnego, bo ostatni nie wypalil z racji choroby/znienawidzenia/braku przelewu

Mnie Jeremy wkurza, jest taką sierotą. W ogóle to ten aktor co gra Stefano jest Polakiem i to jest fajne :) A ognisko przydałoby się zorganizować.

Gość tiftiftit
mnie też trochę wkurza ale wokół niego jest pare ciekawych wątków i postaci

a mialo byc!! byla data! ja przeciagnelam o tydzien ze wzgledu na kase, a tu sie okazalo ze kilka dni pozniej moj eks mial powazny wypadek. wiec sie nie wyrwe poki co. ew w sylwka ale wtedy autor nie moze ale sa i ty jestes zajebiscie mile widziana!!

Gość tiftiftit
troche jestem zła bo nie oglądam pamiętników od afery z acta bo sie nie da...nie będe płacić a tam gdzie niby za darmo to mi sie nie odtwarza..

Ojej. Ojej to najmilsza rzecz jaką dane mi było przeczytać od dłuższego czasu. Szkoda, że tak rzadko bywam na kafe.

Gość tiftiftit
dziękuje!! jutro sprawdze czy będzie działać ja chciałam oglądać pamiętam że byłam ciekawa co dalej.. byłam gdzieś na początku 3 sezonu

me do not, jak bywałas naprawdę uprzxyjemniałas mi pobyt na kafe swoim ''śpiewem'' Byłaś taka szczerze do polubienia, prawdziwa i fajna. myślałam, że ja taka jestem\\ bo też byłam/jestem szczera. ale moje posty sa zbyt kontrowersyjne i az nazbyt szczere, dlatego jestem gnojona. ale ja nie umiem klamac

tiftiftit - proszę :) działa, bo kiedyś też oglądałam. Kciukiem Ty też jesteś fajna i szczera, to jest pozytywne bardzo, a jak komuś się nie podoba to jego problem i nie masz się absolutnie czym przejmować.

Gość tiftiftit
na kafe to prawie każdy sławny czarny nick musi przejść gnojenie więc ja wole być pomidorem czy pomarańczą jak kto woli po prostu dużo tu marginesu który sie przypierdala o byle gówno jak nie mają do czego sie przyczepić to czepiają się wyglądu a sami swojego ryja nie pokażą ja też nie pokażę bo jeszcze bym sie zmartwiła jakby mnie zgnoili a póki co nie myślę o swoim wyglądzie źle wiem że tutaj czepiają się nawet najładniejszych osób ale jeszcze bym sobie zaczęła schizować że może jednak jestem brzydka tylko tego nie dostrzegam..

Gość tiftiftit
ja kciukiem lubie bo jest wegetarianką tak jak ja i woli zwierzęta od ludzi i ja też :D

me do not, tylko ,że ja kafe potraktowalam jako pamietnik swego czasu i do dzis w tenze sposob w jakims procencie konkretnym tak to traktuje. i moje wspomnienie sa teraz bronia w rekach orange wspomnienia, cos co bylo. i choc jestem staroswiecka bo nadal dlugopisem bazgrze w notesiku, to i tak tyle sieedze z musu prszy kompie ze cos napisze tu nie potrafia odzielic przeszlosci od terazniejszosci wroc, zaspiewaj, prosze! bedzie aplauz wsrod czarnych;];]

Tutaj jest strasznie dużo chorych i niewyżytych ludzi. Tak w sumie to mnie się nikt tutaj raczej nie czepiał, to dziwne dość. Chociaż też nie zawsze na czarno jestem.

Haha, miło byłoby wrócić :) Nie jestem na bieżąco z kafe, ale naprawdę nie warto przejmować się zawistnymi pomarańczami.

Gość tiftiftit
Zawartość chwilowo niedostępna.Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

me do not, ale nie w przypadku, gdy mowie o swoim facecie NIC mowaic tylko imie, a ktos wyciaga sprawy nawet jego rodziny

zapraszam na bieszczadzki jestem tam wyzywana od nollajfow itd pisalam o moim jak o moim , jAK to na forum a ktos jara sie gtym, ze cos o nas wie. kurde.. mnie tu kzdfy Zna. ma link do mego fejsa ale mojego w necie nie ma!!

W najbliższym czasie postaram się wpaść. Jedyny sposób to trzymać dystans, bo tacy ludzie, co wiedzą wszystko lepiej zawsze się znajdą, a na takich szkoda zdrowia.

mew do not i ok. wiem, ze moje pamietnikowe posty beda wykorzystane przeciwko i mam to gdzies\ ale po co moj?? popo chuj?? i jego sprawy rodzinne??