Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lowczyni okazji

Wittchen w Lidlu

Polecane posty

Gość Lowczyni okazji

Kupiłam super portfel w Lidlu, na Allegro jest 2 razy droższy :-) Ludzie od razu wykupili co ciekawsze modele - warto było ;-)

Gość tuhjyik
Nie ciesz się - z momentem, kiedy dali to do Lida (nawet w promocji) marka przestała być postrzegana jako prestiżowa.

Gość Turururu
A jakie to ma znaczenie, jeśli ktos kupił fajny portfel za przystępna cenę, przecież tu chyba nie chodzi o markę?

Gość hvgvjjhgbv
A po ile były te portfele?

Gość Turururu
149

Gość A dla mnie już nie starczyło
Poszłam niedawno, a tam pusto, wszystko wykupione... Podobno jak ktoś nie przyszedł o 7 rano to już nie miał w czym wybierać. No nic, czekam na kolejne tego typu promocje i już na pewno nie będę czekać, aż mi wszystko powykupuja

Gość oj tam,oj tam;-)
Bo to celowe zagranie-rzuca kilka sztuk,jak cos fajnego to zgarnie obsluga. A ty jak już weszłas to z pustymi rekami nie wyjdziesz i kupisz coś,chociażby bagietke.

Gość tuvnnrgntirhgtrtg
Ja skórzany portfel kupiłam za niecałe 100 zł, nie ma metki wittchen, a jest śliczny, po co tak od razu rzucać sie na markę

Gość w biedronce ....
teraz były skórzane portfele za 30 zł :p i naprawdę fajne niektóre. Nie kupiłam bo wynalazłam niedawno świetny portfel z miękkiej skórki za 70,-zł. w TKmaxie. W związku z powyższym nie wiem czym się podniecasz...

Gość tuvnnrgntirhgtrtg
do mnie mówisz? pisze, jak było :) widziałam i tańsze, al ja musiałam mieć akurat ten, bo szukałam takiego bez wszechobecnych suwaków