Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktomoznatak

Lekarz- czy tak można ?

Polecane posty

Gość jaktomoznatak

Witam, mam pytanie mój partner ma z była 2 dzieci od roku już dzieci non stop mają wszy co przyjda do niego jest tepienie , ciecie włosów itp ktoregos razu zadzwonił do adwokata poniewaz chce zajmowac sie dziecmi na stale bo widzi ze sa zaniedbywane i juz pomijam te wszy. I teraz sytuacja Adwokat powiedzial zeby za kazdym razem jak ma kontakt z dziecmi poszedl do lekarza i lekarz ma wystawic zaswiadczenie. Któregoś razu dzeci przyszły do niego i oczywiscie wszy a ze byl piatek wieczór zadzwonil do lekarza ktory mial dyżur i zapytał czy może przyjść po takie zaswiadczenie lekarz powiedzial ze to nie jest w jego kwesti i ze on takiego czegos nie wypisuje. Po czym okazało sie ze to jest jej lekarz rodzinny (wyniknelo w rozmowie) po dwoch dniach ona wiedziala o tym zajsciu a tylko lekarz byl informowany o tym nikt ze znajmoych ani rodziny. Czy uwazacie ze takie postepowania lekarza jest zgodne z prawem ?

Gość WielkiBiznesmen
nie

Gość lesia254
Wszy w tych czasach? kobieto jest tyle środków na ich usunięcie.

Gość krrre
Oczywiście, że nie.

Gość jaktomoznatak
no wszy ja jestem w szoku ze przy możliwościach i lekach takie cos wystepuje :( szkoda mi tych dzieci bo one nie sa winne nieczemu ojciec chce im pomoc a tu jeszcze lekarz robi takie cos.

Gość jaktomoznatak
lesia ale mnie to mowisz ze jest tyle srodkow ja to wiem i ojciec dzieci tez i usuwa je non stop obcina wlosy i one dalej je lapia wiec to znak ze ona ma je w domu