Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_czarna_1988

MOJE PARE KILO i PARE CM DO SZCZESCIA....DOŁĄCZYCIE??(dieta i chodakowska)

Polecane posty

HEJ dziewczyny,tak wiem ze jest juz kilkanascie nowych topikow ale jakos nigdzie nie umiem sie zaklimatyzowac...... :-0 Postanowiłam załozyc swoj nowy,gdzie bede pisac o moich zmaganiach...Mam nadzieje ze ktos dołączy i bedzie ze mna :-) Moim konkretnym celem jest pozbycie sie brzucha ,boczków i masywnych ud z cellulitem,niewazne czy bede wazyła 50 kg czy 5 kg wiecej ,marzy mi sie ładne ,zgrabne i jędrne ciało..Wiem ze nie tylko dieta tu gra role ale i cwiczenia. Treningi E.Chodakowskiej wydaja mi sie bardzo fajne i skuteczne patrzac na rezultaty niektorych dziewczyn.Mam juz jeden skalpel i 3 killery za soba.Dzis niesamowicie bolą mnie łydki ale killera przynajmniej 20 min mam zamiar wykonac :-) Ogólnie chce wprowadzic zdrowa diete 1000-1200 kcal i min 4-5 razy w tyg trening z Ewa.Powiem Wam ze leniem byłam niesamowitym i w pierwszym treningu po 3 min miałam taka zadyszke jakbym maraton przebiegła ...:-0 ale z kolejnymi szlo coraz lepiej :-) Chociaz 40sto minutowego jeszcze nie wykonałam,moj rekord to 30 min :-) No to zaczynamy :)

Jak na razie to zapisuje w zeszycie co jem i ile cwicze ,ale z zeszytu na pewno przeniose to tutaj :-) Gdyby ktos chciał skorzystac : 1) http://www.youtube.com/watch?v=FVzNHbV0ELE 2) http://www.youtube.com/watch?v=U5nIWbNxRJ8&feature=related 3) http://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo&feature=plcp 4) http://produkty.ilewazy.pl/

Witaj, ja jestem na swoim temacie jak chcesz to zapraszam tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5424498 Ja zaczęłam ćwiczyć skalpel od wtorku co drugi dzień, potem przejdę na killer ale na razie skalpel nie robię dokładnie tak jak ewa więc jeszcze z miesiąc ćwiczeń, chociaż i tak nie jest źle daje radę do końca tylko nie zawsze tyle samo powtórzeń co ona ;) Mam podobne wymiary do Ciebie i cele również :)

Gość blondyyynka
Hej, ja się dołączam :) odchudzanie zaczełam od poczatku tego roku od stycznia do maja schudłam ok 20 kg :) pozniej zakonczylam. Do tego czasu naszczęście prawie nic nie przytylam moja waga różni sie +/- 1 kg a waze sie raz w miesiacu. Teraz chce ujedrnic swoje ciało bo co nieco jeszcze powinnam dopracowac :) zaczęłam od wczoraj za mna 2 x skalpel, wykonany w całości... jeszcze nie wiem jak rozłożyć plan w jaki dzien który trening ale mysle ze przez 1 tydz narazie sam skalpel zeby przyzwyczaic sie do treningow :) Skoro udało mi sie juz tyle to mam nadzieje ze wytrwam i to :) Do wiosny sporo czasu wiec nie poddajemy sie :)

Hejka, chetnie bym sie przylaczyla ale powiedzcie cos wiecej na temat diety i cwiczen? Jak dlugo trzeba czekac na jakies efekty?

Gość patttttttkaaaa
Dolaczam!!!!! Mam podobnie jak Ty autorko:) chce schudnac ok 5-6 kg

hej! tez chetnie dolacze :) juz jakis czas jestem na zdrowej diecie, cwicze z Ewa, krece hulahop i cwicze ramiona. cos o mnie? 22 lata, 65,5kg, 170cm. wymiary : biust:96cm, talia 66cm, kosci biodrowe 85cm, biodra 94cm, udo 57cm. mala czarna, jezeli cwiczysz regularnie jedz minimum 1500kcal! skalpel spala okolo 400kcal! :)

Mała czarna... Mam tyle wzrostu co Ty, przed wakacjami ważyłam 62kg i w udzie miałam 56 :). Dzisiaj waże 52kg i w udzie mam 51cm...w lato cwiczylam z jillian i cialko bylo fajnie zbite pozniej sobie odpuścilam i taki flak sie ze mnie zrobil. Teraz zależy mi na ujedrnieniu i cwicze z chodakowska. Mam nadzieję ze do lata wytrwamy i nie poddamy się. Ja dodatkowo robię brzuszki z mel b bo mam tłuszczyk tu i ówdzie ;)

liszaj, wow! a ktory trening jillian cwiczylas? mialas jakis spadek w lydkach/ramionach?

Gość toksyny?
Nie ma czegoś takiego jak toksyny w organizmie. Toksyny to substancje wydalane przez grzyby, pleśń, stąd aby "nabawić" się toksyn trzeba by JEŚĆ OGROMNE ilości spleśniałej żywności, mieszkać lata w zagrzybiały pomieszczeniu... Ogarnijcie się, nikt normalny tak nie postępuje. Nasz organizm jest tak zaprojektowany, że sam może się doskonale oczyścić - mamy krew, wątrobę, nerki! To, co nam wciskają w tv, necie, etc to bujda do zarabiania kasy.

smilingk ale ja nie po jilian schudłam ;) po jilian to waga chyba drgneła z minus 2-3kg bo mięśnie dochodzila. Pod koniec wakacji ważyłam jakieś 59kg. Później październik jakieś 57 i teraz jakoś najbardziej schudłam a na dodatek spadllo mi z mięsni,jestem jak taka galareta,w udach ta skóra się trzęsie,ogólnie ciało nie jest jędrne. Schudlam ze stresu i z braku apetytu potrafilam zjesc np 1 albo 2 jogurty dziennie. Oprócz tego 20min do pracy i 20min z powrotem do domu a pozniej na zakupy,a ja bardzo szybko chodze :) jak jakiś robot haha jak z kimś idę to ta osoba koło mnie prawie biegnie :D. I śpię po 4-6 godzin. Oczywiście nie jest to najlepszy tryb życia,ale niestety ja narazie mam tylko taki.

Jeśli chodzi o łydki to z łydek nic nie spadło, z bicepsów np spadlo mi po 1cm ;),a z posladkoww 6cm :/. Teraz mam plan zeby umięsnnić ciało,ale musze uloyyc diete bialkoa,a narazie i tak nie jem regularnie wiec to bez sensu,wiec cwicze zeby wzmocnic miesnie i spalić tluszczyk z brzucha i boczkow bo tu go jerzcze troche zostalo. Jak sie troche ogarne to wezme sie za miesnhe i bede juz na hantlach cwiczyc

wlasnie chodzilo mi o spadki cm przy cwiczeniach, waga jest duzo mniej istotna :) trzymam kciuki za szybkie ogarniecie sie, regularne posilki i ujedrnianie!

SmilingK dziękuję :* Tez trzymam za Was kciuki. Ja mam nadzieje,że do lata uzyskam wymarzoną sylwetkę :). Będę zdawać relacje jak mi idzie. Pozdrawiam

Gość yerbaodchudza
polecam do dietki dołączyć picie Yerba Mate- na pewno zjemy mniej i szybciej schudniemy w towarzystwie tego naparu- sprawdziłam na sobie ;) Polecam łakomczuchom ! Yerba zahamuje Wam apetyt i po krzyku ;) Poczytajcie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

hej, dzis na sniadanie owsianka na wodzie z odrobina suszonych owocow goji. zaparze sobie zaraz dzbanek zielonej herbaty i zabieram sie za hulahop przy how i met your mother :) cwiczenia to pestka, lubie cwiczyc.. gorzej jest mi sie zebrac do napisania pracy na 2 tys slow, mam malutka czesc, a jutro musze oddac. dziewczyny, jestescie? :)

Na wstepie od razu przepraszam ze mnie wcieło ale miałam problemy z netem :-0 Ciesze sie ze sie nas juz troszke nazbierało :-) Ja własnie wstałam i zaraz zabieram sie za trening z chodakowska :-) Mam nadzieje ze wrócicie tu i bedziecie mi towarzyszyc ! :-)

Gość sprzątająca
i jak efekty? ćwiczy ktoś jeszcze?

Dodam, że teraz jestem na zwykłej MŻ, staram się jeść 4 posiłki (czasami 3 bo dzień za krótki), nie jem od 18, 19. Wcinam sobie też siemię lniane na poprawę przemiany materii (podobno dobre też na włosy i skórę :D) no i staram się jeść płatki, otręby i takie tam zdrowe rzeczy :)