Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabianooo

która milsza

Polecane posty

Tylko ciekawe która będzie chciała zostać Niepokalana Dziewicą, co? Jakieś ochotniczki? :D

Tylko ciekawe która będzie chciała zostać Niepokalana Dziewicą, co? Jakieś ochotniczki? :D

Gość chwilowo na pomarańczowo_
i co najważniejsze święte obowiązkowo białe szaty(pod szatami nic ) i oczywiście kąpiel nago na początku mszy (poświęconej wodzie)

Pomarańczo - wszystkie jesteśmy stare (z Sorelką na czele), więc nie będziemy was krzywdzić widokiem naszych brzydkich ciał. :classic_cool:

HAIL! Dzieciątko fubusen będzie nowy wódz! Jezusen is żyden! Każda gruben belen będzie na diecie Oświęcimskiej! Hot dogen będzie tylko do masturbacjonen a nie do konsumpcjonen!!!

Gość jhdjhdjahjha
nie musicie być dziewicami, to aprpopos wyniesienia na ołtarze, możliwe są przypadki nawrócenia ze złej drogi , potrzebna tylko pokuta , szczery!! żal za popełnione grzechy , no ioczywiście niesienie kaganka oświaty wśród słąbych i błądzących wyrzeknijcie się złej drogi , na której byłyście, a świętość będzie na wyciągnieęcie ręki

A jak będziecie niegrzeczne, to w nocy przyjdzie Modek i porwie was do Moderacji! A wszystkie wasze posty zostaną skasowane!

nie musicie być dziewicami, to aprpopos wyniesienia na ołtarze, możliwe są przypadki nawrócenia ze złej drogi , potrzebna tylko pokuta , szczery!! żal za popełnione grzechy , no ioczywiście niesienie kaganka oświaty wśród słąbych i błądzących wyrzeknijcie się złej drogi , na której byłyście, a świętość będzie na wyciągnieęcie ręki SZAJSE! Grzech to wiare w zły bóg! Tylko dobry nie żydens bóg! Gott mit uns! HEIL!

Gość jhdjhdjahjha
a jakieś zapisy , składki członkowskie , legitymacje , dodatki za staż , czy to przewidujecie ?

No była Owieczka Boża na ogólnym :O jedyny projekt który mnie przerażał :(

Każdy kto płaci abonament za kafe będzie mógł wstąpić w te święte progi :classic_cool: amen.

Gość jhdjhdjahjha
bo ja , ze względu na trudną sytuację materialną chciałem poprosić o zwolnienie ze składki członkowskiej w tym i przyszłym kwartlae proszę o pozzytywne ropatrzenie mijej prośby w obliczu niewątpliwych zasług jakie położyłem na rozwój naszego kościoła