Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna0983

HCG mniej niż a jednak coś jest nie tak :(

Polecane posty

Gość Smutna0983

Cześć Wszystkim , mam takie pytanie . Robiłam badanie HCG które wykazało mi mniej niż 2 i teraz co to znaczy ? Pani w laboratorium powiedziała że nie jestem w ciaży bo jakaś tam ich norma to 2 . Ale moje wątpliwości są duże ponieważ boli mnie bardzo podbrzusze , od stosunku mineły 2 tygodnie i też tak robiłam wyniki . Więc jeśli nie jestem w ciąży to dlaczego boli mnie brzuch ? a może jestem w ciąży ale bardzo krótko dlatego HCG jest niskie ?

Gość Ciąża jest
powyżej 5. Ty masz 2 .

Gość Ciąża jest
Mniej niż 2- przepraszam za pomyłke:P

Gość Dla pewności
mozesz powtórzyc badanie krwi sprawdzisz czy wzrasta skoro masz wątpliwości.

Gość Robiłaś badanie
odrazu po tym stosunku? Jeśli tak to badanie tak szybko ciąży by nie wykazało.

Gość nbue
czy jesteś już po terminie miesiączki? jeśli tak to zrób test z moczu. Mi wyszedł sikany pozytywny, beta ujemna i kolejny sikany pozytywny - w ciąży jestem, więc okazało się, że beta była pomyłką - błąd laboratorium albo nie wiem co :) tak czy inaczej - po terminie @ zrób zwykły test z apteki - to zwykła reakcja chemiczna, wiec się nie pomyli jak np pani laborantka :)

Gość Smutna0983
mam nie regularne cykle dlatego jeszcze bardziej się boję , nie jestem po miesiączce , stosunek był 4 dni po zakończeniu miesiączki . :( więc jeszcze troszkę do @ . Nie wiem co mam myśleć , ale czy wynik mniej niż 2 to może też być np . praktycznie zerowy ?

Gość Smutna0983
badanie robiłam moje kochane 14 dni po stosunku . :( w klinice powiedzieli że wykryje ciąże , ale zastanawiali się nad tym . Poszłam do mojego ginekologa z tym ale miał wolne wieć rozmawiałam z panią z rejestracji , starsza kobiecinka i powiedziala ze nie powinnam się martwić ale mnie strasznie bolą jajniki i brzuch , więc dlaczego .

Gość Smutna0983
Miło Słyszeć takie rzeczy , ale skąd ten bol nigdy tak nie miałam . Dlatego się martwię , nawet w sytuacjach kiedy myśleliśmy z ukochanym że mogę być w ciąży to nie bolało mnie tak , to dla mnie coś zupełnie innego dlatego się martwię . Mogę powiedzieć że mam chorą wątrobę , ale co ma wątroba do jajnikow .