Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kot maciej...

Nie lubie ludzi. Nie jestem stadny. Jestem jak drapieżnik a wy ??

Polecane posty

Gość Kot maciej...

Nienawidze ludzi, jestem samotnikiem jak kot. Wy jestescie psami, lubicie byc ulegli, stadni, przywiazujecie sie. Koty tak nie mją zawsze chodzą wlasnymi sciezkami

Gość jak kot jest samotnikiem
to w zyciu kota nie miales :O spraw sobie najpierw a potem pierrdol glupoty :O

Gość raczej mas zespól
Aspergera. Drapieznik? a nie widziałes stada lwów, wilków?

Gość elkikka
ja identico -a mowi i pisze sie ze kobiety sa stworzone do rozmow , wyrazania emocji, kontaktów miedzyludzkich -coz ja ludzi nienawidze

Gość jmjmjdjmp
chyba masz na mysli dzikie koty jak rysie, pumy, lamparty etc. Kota w domu miałam tylko 2miesiace, przechowywalam kolezance jak wyjechala no i mnie nie polubil, ciagle chchal uciekac

Gość kot chcial uciekac
bo jest przywiazany do jednego miejsca, to zwierze terytorialne, musialby miec w twoim domu zapach swojego zeby zostal :O koty sa strasznie przytulasne i wymagaja uwagi jak rozpieszczone bachory, psa idzie latwiej splawic :P a reszta kotowatych jest tak samo stadna jak inne zwierzeta :P

Gość naturalna i szczera
Drapieżniki są bardzo stadne. Co nie zmienia faktu, ze gryza sie miedzy soba - ale nie moge bez siebie żyć. Tak samo jest z ludźmi:)

Gość w takiej wlasnie sytuacji.....
mam kota i on nie cierpi byc sam. Jak siedzi w domu, to zawsze w pomieszczeniu, gdzie jest człowiek. Na podwórku asystuje mi przy wszystkich pracach domowych, polowcyh, ogrodowych itp. Juz pies jest bardziej od niego samotnik (owczarek niemiecki)

Gość Dpee ete
Koty domowe nie są samotnikami ale puma tak. Zyje samotnie, poluje tez w pojedynke, tylko samice w okresie rozrodu szukają panów pum a potem sie rozstają :D podobnie gepard

Gość Rambo343254
moim zdaniem jednak kotowate

Gość gepart jest z kotowatych
POMIMO tego, z enie chowa pazurow :O nie jest zreszta jedynym takim przedstawicielem kotowatych :P

Gość skandal!
niestety, ale on ma rację kot jest typem samotnika, nie ułożysz go jak psa. Pies potrzebuje wręcz pana, kot może go zaakceptować jak zechce. Na prawdę macie i znacie koty...? Wątpię.

Zaden kot nigdy do konca nie bedzie posluszny, nie bedzie zyl w grupie z innymi kotami. Widzial ktos kiedys grupe dzikich kotow? Bo kilka bezpanskich psów razem na pewno.

Gość to ze kot nie jest posluszny
jak pies nie znaczy ze nie jest zwierzeciem stadnym :O kot moze nie chciec okazywac w zaden sp[osb czulosci jak pies ale kiedy chce to przychodzi :O nawet dzikiego kota w podwroka da sie udomowic i bedzie sie łasił, wiec nie pierrdol ze kot jest samotnikiem bo chyba nie wiesz co znaczy te slowo :O ja sama mam dwa koty w domu, jeden (starszy) caly dzien i noc mi gnil na kolanach jak tylko siedzialam przed kompem, ile razy bym go nie zrzucala, wracal nawet nie wiedzialam kiedy :O drugi, (teraz, mlodszy) musi wtyknac nos we wszystko co robhie, lazi za mna jak pies, tylko jest gorszy od psa bo wszedzie wlezie by zobaczyc co robie, a niech tylko poglaszcze tamtego to zazdrosnik juz jest i łasi się by go też głaskac :O

Gość to ze kot nie jest posluszny
grupe dzikich kotow mam za oknem, 3 u sasiadki siedza zawsze razem i choc podczas rui kotki gryza sie miedzy soba w pozostale tygodnie spokojnei spia ze soba, myja sie nawzajem itd. i to nei sa koty z jednego miotu czy jednego chowu

Gość Joooolietka
Moj kicia tez taki kochany I nie zaden samotnik z niego

Gość lwica też kot
Mam ksywkę LWICA to też kot tyle tylko że to szczególny kot ludzi lubię mięsko mniam mniam