Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 letni facet

Wiem jak ukarzę moją kobietę

Polecane posty

Gość 31 letni facet

Spotykam się z nią już od 2 miesięcy i nie było jeszcze między nami seksu. Ja mam 31 lat a ona 29. Niestety już ją zdradziłem 2 razy z tego powodu z moją koleżanką. Ale to nie jest ta kara. Podobno jestem dobrym kochankiem i zresztą wierzę w to, gdyż potrafię uprawiać seks długo i być prawdziwym ogierem, ale moja obecna partnerka się o tym nie przekona... Gdy już dojdzie do naszego pierwszego seksu a później następnego i następnego, krótko mówiąc, gdy już rozpoczniemy nasze życie intymne będę starał się być najgorszym z najgorszych kochanków. Będę szybko dochodził, czasem się nie domyję, będę często z niej wypadał (penis z pochwy), wydawał jakieś śmieszne jęki itd. Wtedy będzie żałowała, że dopiero po tak długim czasie zobaczyła, że nie pasujemy do siebie i że teraz tak łatwo jej nie będzie zakończyć związku, bo już zdążył rozkwitnąć. Wpędzę ją we frustrację i nerwicę hehe. Co wy na to?

Gość w sumie to...
się uśmiałem:D

Gość Pitu pitupp
rzuci cie i tyle, jesli ma troche oleju w glowie nie bedzie sobie toba glowy zawracac mscicielu :P nie prosciej z nia o tym porozmawiac? :)

Gość 31 letni facet
Rozmawiałem z nią, ale ona powiedziała, że "musi mi zaufać". Z tego co wiem to miała kilka związków w przeszłości. Nie wiem skąd u niej takie nastawienie. Będzie żałować.

Gość zajebista kara
w koncu ja rzucisz albo ona ciebie, a przy nastepnym facecie bedzie ze wstretem przypominala sobie swojego poprzedniego kiepskiego kochanka :D pewnie nawet wpadnie tu na forum i do takiego topicu napisze :D

Gość Pitu pitupp
o kutffa :P biedna :P haha o ile wogole dojdzie do czegos :P

nie może Ci zaufać bo jesteś zakłamany. wrażliwe osoby to czują. a to że jak ująłeś "będziesz najgorszym kochankiem" przypieczętuje tylko jej decyzję o rozstaniu i..hm obsmarowaniu Cię wśród znajomych? nikt już Cię nie będzie chciał ruchać i Twoje życie straci sens:(:D

Gość 31 letni facet
nie mamy wspólnych znajomych więc może sobie tam gadać co chce :P

to porozkleja plakaty w mieście z Twoją facjatą i odpowiednim opisem

ale ona będzie się z Ciebie śmiała:D nie dość że ruchacz i pewnie dziwkarz bo marudzi że mu się dupy nie dało po 2 msc to jeszcze taki beznadziejny :D weź koleś nie ośmieszaj się jeszcze bardziej :O jeszcze możesz wejść na lepszą drogę:)

Gość 31 letni facet
Lemi, napisałem, że podobno. Kilka razy nagrodzono mnie komplementem, że jestem dobry :)

Gość 31 letni facet
whdif, Czemu ubliżasz mi? Jesteś nie dopieszczona, czy dziewica? :)

ja Ci ubliżam? sam tego chcesz, obrzydliwa prowokacjo :O kurw się dalej ile chcesz:) ja i tak nikogo nie potrzebuję więc nie trafię na Ciebie, kotek

ani z ciebie facet a chłopczyk , i lat to może masz z 13 a nie 31 :) Ale ogólnie to sie pośmiałam z " kary " :D

"Wpędzę ją we frustrację i nerwicę hehe. Co wy na to?" - nie wiesz czym jest nerwica, dzieciaku bo byś nie gadał takich głupot :-P i "niedopieszczona" pisze się razem :-P

studenciak nie nazywaj swoich partnerek kobietami, to są zwykłe dziurki:) no chyba że rozmawiałeś o tym z jakąś normalną kobietą to pardon:) wiedziałam że Cię przygna na tą pojebaną prowokację:D

Gość niedopieszczona kobieta cierpi
przez czas trwania takiego kipeskiego zwiazku, ale reputacja takiego kipeksiego kochanka cierpi o wiele wiele dluzej :P io nie musicie miec wsplonych znajomych, zle wiesci zawsze szybko sie rozchodza a znajomych znajomych jest o wile wiecej niz ci sie wydaje, zawsze w jednym miescie chocby nie wiadomo jak duzym znajdzie sie ktos 'znajomy' :P krez bat na siebie, krec tylko debil takie cos mogl wymyslec :D

To nie były żadne dziurki, tylko normalne kobiety z pasjami, piękne i inteligentne- zupełne przeciwieństwo takich jak ty. Pisząc niedopieszczone kobiety nie miałem na myśli moich byłych, bo one nie mogły narzekać. Takie jak ty to tylko plują jadem, bo nie umieją czerpać z życia rozkoszy i przyjemności. Hoduj dalej swoją błoniastość- może ci coś tam wyrośnie.

Ty, tłuku pisze się z wielkiej litery do swoich dziur możesz pisać z małej jak będziesz rozsyłał wici na orgie:O i pytanie moje jest takie? gdzie wstawiałam fotkę? :)

whedif, nie potrzebna mi twoja fotka, Wystarczy, że czytam co piszesz. Nie dorastasz tym kobietom do piet. Pewnie jak kiedyś wyjedziesz zagranicę to będziesz pracowała dla nich jako służąca.

Gość ahahahahaha
cóż za osioł...:P

studenciak to żałosny erotoman:) poza tym projekt nie zwracajcie na niego uwagi. to pewnie kolejne konto pravika

Jesteś dziewicą i sądzisz, że dlatego możesz wyzywać pozostałe kobiety od kurw. Typowa polska mentalność i megalomania. Uwierz mi, że dziewice są gorsze od doświadczonych i mają mniejsze szanse na stworzenie związku.

Gość sadsadsadffdsaf
UKARAM ciemna meska tepa pało :-)