Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 letni facet

Wiem jak ukarzę moją kobietę

Polecane posty

Gość nie bedzie konca swiata
oj przez dwa miechy jeszcze jej nie dziagnąłeś... miekki fiutek z ciebie:D

jakie kobiety:) mówiłam o Twoich koleżaneczkach od orgii. :) nie o kobietach projekcie

To też są kobiety. Skończ już ujadać i pluć jadem dziewico. Nigdy im nie dorównasz. Masz nudne życie, nic niewarte a na starość nie będziesz miała żadnych wspomnień. Będziesz żałować, że byłaś taka porządnicka.

ja nie konwersuję znam tego "pana" z innego topiku uważaj na niego. nie wdawaj się w jego brednie. nie karm trolla.

kurwa jakiś palant mówi że nigdy nie dorównam "dajkom" :D no nie mogę.

Dają, bo lubią. Robią to dla siebie. A takie jak ty nawet jakby miały eksplodować od nadmiaru popędu to wolą tłumić to w sobie, bo "co ludzie powiedzą". Ciekawe kto ma więcej z życia i jest szczęśliwszy.

studenciak:) ja nic nie chcę od CIebie. puszczaj się ile wlezie. nazywaj to wyzwoleniem ale nie mówi innym co jest dla nich szczęściem a co nie. :) bo to skrajna głupota:)

Na pewno nie jesteś szczęśliwa. Wmawiasz sobie, że jesteś lepsza od innych aby poprawić swoje samopoczucie i stłumić depresję jaką w sobie nosisz.

lepsza od innych:) nie po prostu biedne dziewczyny zeszły na złą drogę każdy ma jakieś problemy akurat moje nie mają nic wspólnego z kwestiami kopulacyjnymi

Przecież jesteś dziewicą to co ty gadasz, że nie masz żadnego problemu. Uprawianie dobrego seksu to nie jest zejście na złą drogę. no chyba, że dla polaczków.

Przecież jesteś dziewicą to co ty gadasz, że nie masz żadnego problemu. - LOL ten tekst ląduje do mojej stopki:-P

Jak się tak zafascynowałaś to napisz o mnie biografię najlepiej. - nie chciałbyś:O

ale leszcz kudłaty , tylko moja wrodzona kultura osobista i delikatna konstrukcja psychiczna nie pozwala by wulgarnie zareagowac na tego kurwy prowokacje

W sumie patrząc na twój styl pisania to pewnie byłby nie wypał. - coś Ci się konkretnego nie podoba czy to miała być cięta riposta?;-P

Gość 31 letni facet
W jaki sposób chcesz ze mnie skorzystać?

Whedif, za dużo musiałbym wymieniać. - aha, czyli to zwykły hejt;)

z twoich wypowiedzi wynika jasno ze lubisz sex haha ja też,więc się możemy zgrać haha

Ja też lubię seks i jestem młodszy i bardziej atrakcyjny. Ostatnio myślę właśnie aby poznać fajną 30 :P

whedif, nie wtrącaj się kiedy młodzi i piękni próbują nawiązać znajomość. - hahahahahah oplułam sobie monitor