Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramona;)

tak ma być?

Polecane posty

Mam pytanie do tych w ciąży. Jaki kolor śluzu miałyście tak od 11 tyg? Miewam co jakiś czas brązowy śluz ale bez grudek ze słabym zapachem. Nie jest cały czas ale mam raz a czasem dwa razy na dzień uczucie jakby mi coś ciekło i wtedy mam ten upławy. Stosuje pimafucin globułki od środy co druga noc bo tak lekarka zaleciła. Byłam wcześniej na badaniach i z dzidzią wszystko ok. Czy któraś tak miała?

Gość tak ciąża mnoga
nie,tak ma nie być bo to nie jest noramlne,skoro bierzesz pimafucin tzn ze masz grzybice najprawdopodobniej stąd tez te upławy co moze być groźne w ciązy

wiem bo wymusiłam na lekarce wypisanie mi czegoś na infekcje. Hm...czyli znakiem tego lek jednak coś mi pomaga

Ja bym to skonsultowala z lekarzem i to koniecznie. Ja mialam normalny kolor sluzu jednak zapach byl ostrzejszy.

Gość Alina-1982
Nie chce Cie straszyc, ale moze cos nie tak z hormonami i powinnas brac cos na podtrzymanie ciazy?

Gość niski progesteron
daje brązowy śluz ,moze byc problem z utrzymaniem ciązy,powinnaś coś dostac od lekarki

Gość z dzidzia moze być ok ale
z lożyskiem może nie być ok. Plamienia brązowe w ciązy nie sa oznaką niczego dobrego, na pewno masz problem z progesteronem