Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaaaaritka

JA GO CHCĘ, ON MNIE ...? NO WŁAŚNIE... O CO MU CHODZI? HELP!

Polecane posty

Dziś rozstałam się z chłopakiem. Było bajkowo, idealnie. Skąd ta decyzja? Zacznę od początku. Poznaliśmy się w sierpniu. Jechałam na stopa nad morze, on mnie podwiózł. Zaiskrzyło. Został ze mną i moimi znajomymi nad morzem. Niedługo potem pojechaliśmy razem w trasę po Europie - 22 dni razem, pełna harmonia, było pięknie. Po wspólnym pobycie za granicą widywaliśmy się rzadko jest kierowcą. W październiku widzieliśmy się 4 dni, w listopadzie ostatni poniedziałek i wtorek do 8, środę i czwartek do 10 Było cudownie - wygłupy, głupkowate zabawy, śmiech, pełno wspaniałych wspomnień. Wczoraj rozmawialiśmy 2 razy przez telefon i wydawało się być w porządku - a dziś (sobota), powiedział, że to nie ma sensu, bo jestem za słaba, nie wytrzymam jego stylu życia i i tak w końcu go zostawię a on ma kredyt, mieszkanie do wykończenia i nie może w chwili obecnej żyć inaczej. W środę wspomniał, że nie wie jak będzie ze świętami, że święta spędza z rodziną...i się rozpłakałam, bo stwierdziłam, że mu nie zależy na mnie on też się rozpłakał, mówiąc że stara się wszystko pogodzić, a ma na to tylko 6 dni w miesiącu - na rodzinę, przyjaciół, na mnie, mieszkanie. Powiedział, że czuje presję z każdej strony. Wszyscy mają do niego pretensje. No i zerwał Oczywiście, chce utrzymywać kontakt... wcześniej łamiącym się głosem mówił, żebym traktowała go jako rezerwę, bo on nie może mi dać tyle na ile zasługuję A CZY TO NIE JEST TAK, ŻE CHCIEĆ TO MÓC? Ja rozważałam nawet przeprowadzkę, poszukiwania pracy w jego okolicy CO ROBIĆ? Gdy z nim jestem jest mi naprawdę cudownie sam mówił, że gdy jesteśmy razem jest tak idealnie, że aż dziwnie że takie coś jest możliwe

proszę Was bardzo o wypowiedzi...myślicie, że mu zależy ale się boi? czy mu całkowicie nie zależy i olał bo za dużo problemu?

Gość aga.aga.82
skoro go kochasz ,rzuc wszysto jedz do niego ,praca? znajdziesz inną .to bardzo romantyczne jak się poznaliscie,nie pozwól odejsc tej milosci.daj mu zatesknic i pojedz do bniego ,zrob mu niespodzianke ,nie mów nic o swojej decyzji.praca jest tylko pracą z jakiego on jest miasta?

Gość aga.aga.82
i jeszcze cos ważnego ,czy byłas kiedys u niego w domu czy to on zawsze przyjezdza co ciebie?

Gość w sumie to...
przecież wiesz, że on ma rację a jak nie wierzysz to poczytaj tu tematy partnerek tirowców

Gość vegabunita
po ile macie lat? może ten facet nie dojrzał jeszcze do związku

Gość w sumie to...
uwielbiam ten zwrot "niedojrzał" kobiety go nadużywają:D

Aga, nie bardzo mogę jechać do niego... on jest teraz gdzieś w Niemczech w ciężarówce:( jej...ja już nawet zaczęłam szukać pracy w okolicy Elbląga/Gdańska, żeby częściej móc się widywać gdy będzie w Polsce:( a tu taka niespodzianka. Wspominał, że gdybym mieszkała bliżej widywalibyśmy się codziennie, ale wcześniej jakoś to do mnie nie trafiało :( myślałam, że dojedzie do mnie do Warszawy na weekend w ciągu tych 6 dni jak mu będzie zależało:( jaka ja głupia... Nigdy nie byłam u niego, zawsze on u mnie (wieczór zapoznawczy z moimi rodzicami w sierpniu przez naszym wyjazdem w trasę, 2 dni we wrześniu, 4 dni w październiku, 2 dni z nocą i porankiem w listopadzie)...w chwili obecnej mieszkam u rodziców, on też chwilowo w domu rodzinnym ... poznał moich rodziców, nocował. Moja mama go uwielbiała :((( tata za to mówił, że wyczuwa w nim jakiś fałsz... Dlaczego to takie ważne, czy ja byłam u niego?

Gość Trudna sprawa'
Jak by mu zależało to przez myśl by mu nie przeszło żeby zakończyć znajomość. Daj sobie spokój, po prostu byłaś jego przygodą i tyle.

dojrzał, na pewno nie o to chodzi...jest bardzo dojrzały i trzeźwo myślący, stąd pewnie te racjonalne kroki :( dużo do zrobienia, 6 dni w miesiącu, a tu jeszcze ja, która jego zdaniem cierpię :( a to nie prawda. Byłam bardzo szczęśliwa nawet gdy tylko rozmawialiśmy na skype...nawet te dwa dni w miesiącu mi wystarczały bo byłam dość świeżo po długoletnim związku :( ten mnie kopnął w dupę, a tamten ciągle czeka... jak i poprzedni były :( i taki kolega z Rosji :( masakra

dziękuję trudna sprawo Pewnie masz rację - na końcu po podjęciu decyzji już nie zależało. W sumie mimo tych wszystkich trudności, ja byłam w stanie wiele zrobić żebyśmy mogli się częściej widywać. Nie myślałam o zerwaniu mimo to, że go nie widywałam i byłam uzależniona od jego grafików :( wiecie co... gdy był w trasie rozmawialiśmy nawet 6 godzin dziennie, gdy był w Polsce też dużo gadaliśmy przez telefon, słodkie smski, było idealnie. Baaardzo się dogadywaliśmy, nawet bardziej niż bardzo. To samo poczucie humoru, żarty, głupie spontaniczne zabawy, wypady np 9,5 km w jedną stronę na pieszo na lody, rozmowy, to jak sobie o wszystkim opowiadaliśmy, jego zapach, pocałunki, to jak się czułam w jego ramionach :( Trudna Sprawo, może zależało, ale on naprawdę potrafi odciąć się od uczuć, na zimno oceniać sytuację i podejmować racjonalne decyzje... to mnie w nim przerażało, bo ja kieruję się sercem:(

jeszcze jedno - zależy mu na tym, żeby nie zrywać kontaktu - DLACZEGO????????? Wie, że seks bez zobowiązań nie wchodzi w grę.

Mam identyczna sytuacje! Pan R tez jezdzi ciezarowkami teraz akurat po rosji i tez tylko 6 dni jest :-( szaleje za nim jak cholera a on trzyma dystans i tez powiedzial ze nie wyrabia ze wszystkim i na niego nie zasluguje... Idealnie cie autorko rozumiem!

Gość a jestes pewna,że on
nie ma swojej rodziny?żony np.?

Gość hahahaaaaaaaaaaa
Możliwe, że mówicie o jednej osobie :). I mówią o nim jeszcze inne kobiety, włącznie z żoną :D

Gość a jestes pewna,że on
nie ma albo ma ;)

jestem pewna ze nie ma... Bo to najlepszy przyjaciel mojego faceta. Powiedzmy se prawde. Pan R to moj kochanek, ale nie odbiegajmy od tematu.

hahahah no to by była farsa! akurat co do tego, że nie ma rodziny, jestem pewna... nie o to chodzi. Ma 24 lata, przy mnie dzwoniła do niego jego mama, siostra, koledzy, opowiadał o mnie przez telefon lub mówił, że jest w mojej miejscowości/ u mnie... poza tym zbyt częsty kontakt ze mną żeby starczyło czasu na rodzinę. Bardzo dużo, często rozmawialiśmy Nie ta sama osoba, bo mój do Rosji nie jeździ... byłam w trasie, poznałam chłopaków z firmy - ufff;P pewnie gdybym nie pojechała miałabym różne domysły w tej chwili. I nie mówi, że nie zasługuję - ANDROMEDO, jeśli jakiś facet tak mówi od razu kopsnij go w jajca!!!!! co to ma być?