Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie rozkminiam...

Jakie jest wasze największe marzenie?

Polecane posty

wymiencie jedno abstrakcyjne a drugie rzeczywiste moje abstrakcyjne- chcialabym posiasc calą zdobyta do tej pory wiedze i znac odp na kazde pytanie a takie rzeczywiste, to chcialabym miec z kilkadziesiat milionow, aby bylo mnie stac na wlasna stacje telewizyjna, na korej nie byloby ani jednej reklamy, muzyka a nie jakies eskowe gnioty, filmy a nie amerykaskie goowna, pracowaliby dla mnie mlodzi, ambitni ludzie, a nie wciaz te same mordy, pseudocelebryci, poruszane by byly tematy o gmo, przymusowych szczepieniach a nie o koorwie celebrytce Katarzynie W.

spalić gumę na placu czerwonym

Moje abstrakcyjne-zeby swiat faktycznie skonczyl sie 21.12.2012 a rzeczywiste-miec taka prace zeby nigdy nie braklo do wyplaty i moze jeszcze udaloby sie cosik zaoszczedzic. I zeby ta praca dawala mi satysfakcje.

jednak perspektywa podniesiena z podłogi kostki mydła w rosyjskim więzieniu - nie napawa optymizmem

abstrakcyjne - to żeby wszystko było jak dawniej. wiem że to Wam nic nie wyjaśnia:-P a takie zwykłe - to mieć kiedyś paczkę fajnych znajomych, fajnych, niefałszywych ludzi i być przez nich akceptowaną. nie tylko jako powiernica i osoba o której się myśli jak nie ma się z kim wyjść:o

Gość hjkhjahjhdasd
krecha ty szmato trzeba cie zglaszac do moderacji, bo jestes uposledzona psychicznie, a wczoraj sie sama wymadrzalas, jakim to trzeba byc uprzejmym

Sporo mam marzeń. Ostatnio do listy dołączyłam kolejne - wyjazd do Indii. Ale nie wiem, które jest większe a które mniejsze.

chciałbym także własnoręcznie odpalić rakietę ze strefy gazy najlepiej w kierunku Tel Awizu, względnie Haify...

Gość zawisła
abstrakcyjne: wygrac w totka, trafic 6tke, chocby milion nie abstrakcyjne a na teraz: by sie okazalo, ze w poniedzialek dyrektor podpisze moje przedluzenie umowy o prace.

pisac, pisac :)

Gość odpowiedzdzdzdz
abstrakcyjne: cofnac czas o 10lat ale miec wiedze z dnia dziesieszego, oj juz bym wiedziala jak by sie potoczyly moje losy. rzeczywiste: zebym zawsze ja i najbliźsi których kocham byli zawsze zdrowi i umarli smiercia naturalna nie wczesniej niz przed 80 rokiem zycia :)