Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kop kopk aa

Lepiej być prostytutką czy sprzątaczką ?

Polecane posty

Gość kop kopk aa

Wiecie co sobie mysle? Ze chyba lepiej byc dziwką... pomyslcie: o tym ze jestescie prostytutką prawdopodobnie nikt sie nie dowie z rodziny czy znajomych, a jesli macie stalych sponsorow to juz w ogole lux... A nawet jesli to bedziecie miec etykietke dziwki i trzeba bedzie sie przeprowadzic ale jak mowie szansa jest niewielka z to wyjdzie na jaw. A sprzataczka? Widze jak ludzie traktują u mnie w pracy osoby z serwisu sprzatajacego. Dwie dziewczyny mniej wiecej w moim wieku 22-25 i jedna starsza kobieta. Robią na złość np ostatnio ktos nasrał bezczelnie na sedes i nawet nie wytarł, bo po co? sprzataczka od tego jest niech myje nawet jęzorem ! rzucają pety na podloge, smiecą i zostawiają kubki po kawie w kuchni, ona musi to potem myc. Ja zawsze po sobie sprzatam i zawsze kubek sama myje, ale wiekszosc tutaj to ''paniusie'' z wyższym, one nie bedą myly kubków :O Gdybym nie miala wyboru zostałambym dziwką z 2 stalymi sponsorami-kleintami

Gość skuyntd
To na co czekasz? Ruszaj pod latarnię!

Gość myślę,że to ///
prostytutka lepiej też zarabia a sprzątaczka nie dość, że się strasznie narobi to jeszcze za najmniejszą pensję. Przeważnie są to osoby niepełnosprawne z II grupą lub emeryci:O U mnie jako sprzątaczka pracuje była główna księgowa z potężnej firmy z lat 90 (zna ją każdy).

Gość skąd ja to znam ehhh
myślę,że to /// -- u mnie jest podobnie :( Kobieta ma 50tke, miała swietne stanowisko w pewnej znanej firmie za czasow PRLu, byla pracowita i doszla do czegos jak sama mi mowila, nie zapisala sie do zadnej partii ale pojawila sie solidarnosc, system padł, zakłady straciły zamowienia z Rosji i wszystko upadlo, byla na bezrobociu potem wychowala dwojke dzieci i nie mogla sie odnalezc w nowej rzeczywistosci. Ma wlasnie II grupe inwalidzką, zarabia najnizszą krajową, jeden syn w liceum drugi studiuje prawo, ale jakos daje sobie rade. Szkoda mi jej, napracuje sie jak wól i nic z tego nie ma a taka pokraka rozlozy nogi , postęka przed obcym facetem i ma kase smiechu warte