Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaosoba

moj nowy temat na kafe... co robic?

Polecane posty

Gość takajednaosoba

przyszlam tu znowu,poogladalam,ale nie widze niczego ciekawe. czyli? moge sobie isc. czasem ktos mnie???? jeszcze tu wzywa, wyzywa ale to juz koncowka, swoje zlote mysli na koniec pisania na kafe pozostawilam tu. i chce napisac wszystkim,ktorzy sobie tu pisza, zeby uwazali, bo to forum nie jest warte nawet... i tu przemilcze, ale jak sie niektore czarne????niki doczepia do kogos to po latach zostaje wyslac im na adres domowy karteczke , ze jak beda miec wiek emerytalny to maja jeszcze kilka lat dopracowac za osoby, ktore sobie zgnoili bo ...takie byly zasady forum, ze mozna robic co sie chce. to mam isc do redakcji forum. no tez prawda, ale nawet nie wiedzialabym o co mi w sumie chodzi. a tak przynajmniej sie wyrazam jak nalezy a swoja racje mam bo to forum ma figure i tyle mialo pani starczyc jak pracy szukala. po co jej wiecej w polsce? i tyle.takze swoja racje mam pomstujac na konkretna osobe i oby ja szlag trafil za manipulowaniem sobie w necie NA CZERWONO innymi ludzmi. jako kto? incognito? no to choc osoba publiczna? jakim prawem? i tak odchodze niechlubnie sie dowiem. no niechlubnie? tym ze to panstwo to ani zero nie jest i normalnie dawno nie ma a ta baba miala se drugie dziecko na tej kafe urodzic i odwalic od innych osob, ktore ani w d... jej nie mialy to se po cichu zycie ulozyla, zgnoila te osoby swoja matka - jeszcze bym pomyslala, ze geniusz jakis gnojenia sie na kafe pojawil i tak dalej... i tyle mam do napisania. ze ja wygladam przez nia jak ani wariatka w zyciu, a ona z tym jednym dzieckiem tez wyglada jak wyglada. a rodzina mam nadzieje, ze wybitni specjalisci, osoby publiczne. jej po mnie zostaje kariera w publicznej telewizji z tego forum. no bo co? takie mam zycie. i to wszystko. pisze to zeby ludzi ostrzec jakie tu swiry sie znajduja i jakie mniemanie o sobie maja tu dzieci katechetek. a jej matka tez pewnie, ze prace ma. a jak? wielka katechetka - ale z ktorej strony i tak dalej. z tej ktora jedynie w polsce istnieje - podobno - czyli wyplaty no ale czy to tak wyglada. za co ta wyplata. no to sie dowiem wlasnie czego w tym miejscu. woda w ustach i tak dalej bo przeciez panstwo takie mozna opuscic - to ani nie jest 7 nieszczesc a ja czekam na przesylke za to 1001 nieszczesc jakim to panstwo jest i co? znowu dziecko katechetki moja wlasnosc zabiera po cichu Z RODZINA? co to ma byc w ogole. i pisze ten list ku ostrzezeniu normalnych ludzi - choc kto tu jest normalny no ale taka polityka to dziekuje. w kazdym razie dla mnie a tej pani o co w zyciu chodzi - nie podoba jej sie panstwo, nie ma tu jak zyc to sie wyjezdza, a nie robi takie rzeczy. chyba rozumie ze na swiecie sa inne panstwa, mozna miec sie tam UCZCIWE lepiej bo za wielce uczciwa robi, a czemu moja przesylka w ogole znajduje sie w panstwie y. prosze panstwa. co ta przesylka tam robi? rozumiem ze dziecko katechetki cytowane caly czas z tego forum udaje sie tam na emigracje i rozwaza ja. byle beze mnie. kto wie sie dowiem - moze by sie tam miala lepiej. no to ta pani nie ja. a jakim prawem ona rzadzi moim zyciem?kim ona jest? no to przynajmniej gwiazda telewizji - no bo niby z kim przegralam? z bezrobotna corka katechetki bez imienia i nazwiska? nie wiem. ku ostrzezeniu to pisze jakie mendy po tym forum chodza i jak sie tu oplaca pisac i ostrzegam ze sa tu figury bo ja sie izolowalam od tego forum tez, ale pewne figury to panstwo nie maja szans. radze uwazac. a odpowiedzialnosci za nic nikt nie bierze tu. za nic - tylko rozwalac, niszczyc, madrzyc sie bo w sumie takie forum to znajomosci wyzej i praca w telewizji czy gdzies tam - przeciez forum na poziomie i tak dalej. niby. ludzie - do gory. a tu co? co to ma byc? i tyle. takze jak ja sobie znajde te pania to ja sobie ja potraktuje jak ona mnie za to, ze nie wiedziala jednak MOIM ZDANIEM po co wyszla za maz. uczyc sie tak? no coz... to sie jeszcze okaze kto mial WIECEJ racji i tyle :(

Gość takajednaosoba
to jeszcze raz ja... zastanawiam sie czy ktos to przeczytal -w kazdym razie do czego zmierzam. ja w zyciu nie musialam ABSOLUTNIE byc katechetka i szanse na to male mialam - nie mam matki katechetki. natomiast co pewna pani, corka katechetki w polsce , robi w ubezpieczeniach to ja tego nie wiem. ja tylko rozumiem, ze w polsce prace sie ma od matki albo po matce.moja sytuacja jest taka rodzinna, ze pracy nie mam. o czyms to swiadczy, a zycie mam takie, ze sobie ide w strone tej katechetki bo... taka mam rodzine biologiczna. no nie do konca, ale takie zycie jest. tu gdzie mieszkam w polsce ludzie mysleli inaczej, ale coz... to nie moja sprawa oczywiscie. i to chyba tyle. to co pisalam na kafe to jej nie obchodzilo tylko no wlasnie ...troche i wziela sie za mnie w zyciu. a kto ja o to prosil o to? to miala pozostac na ekranie i jako dziecko katechetki cos dobrego mi napisac, a i tak bylam 100 razy bardziej uczciwa tu od niej, a ona co teraz bedzie belkotala. bo ona i tak belkocze dla mnie razem z tym mezem i cala rodzina. choc nie pomawiam. no ale co - co to za bratowa lekarka. jakas wybitna?tyle by zostawalo. wybitna specjalistka z 2 dzieci. no to jeszcze...a tak? skad ja wiem co to za pani. dyrektor banku to moge olac. jedynie lekarka z 2 dzieci zostaje - zona dyrektora banku, no moze byc wybitna to niech sie ta pani z tego forum nia dalej wybija. czemu mna? co ja jej rodzina jestem? wolne zarty a co sie przyczepila do mojej wlasnosci. przeciez to jest kryminal. musialaby byc moja siostra. jest nia? Bez przesady. i tyle. a siostry tez mialam nawet w polsce i wystarczy mi. nie wiem czy byly gorsze po latach. no ale to byly moje siostry a ona? it yle :( nic o niej nie wiem, zeby mi ktos dziecka w brzuch nie wmawial na tej kafe. i tyle chcialam napisac. ps. z tematow roznych rezygnuje. na kafe i tak zostaja sily wyzsze - nizsze. a poniewaz ja sie zajelam silami wyzszymi - wyzszymi to poleglam i tyle rozumiem, a reszty nie.bo jaka ja dzis jestem. taka. normalna i tyle. jak te laske znajde to jej wlosy z glowy powyrywam - tego nie wiem jak to nazwac - nie ma na to nazwy. zona alfonsa i tyle. :( tak sie z nia rozstaje - pani nergal z rodzina :(

Gość Zatroskany mutant popromienny
a w max 3 zdaniach?

Gość takajednaosoba
bez słow :( :(:(

Gość takajednaosoba
GDZIE JEST MOJA PRZESYLKA????!!!! 😡😡😡😡

Gość takajednaosoba
napisze jeszcze tylko smetnie - jak mozna takierzeczy robic? :( publiczne forum!!!! pytanie retoryczne - emigracja az sie prosi. takie cos. i ta pani co - uczciwosci szuka w zyciu? Z TAKA FIGURA MAMUSI? ona powinna sie udac po elektrowstrzasy. co ona zrobila przy okazji? a wszystko na mnie. no bo wiecie panstwo jaka uczciwosc w tej pracy w szkole w Polsce. wybaczcie wszyscy. wojna, potop, pozar i ... glod i tyle. co zostaje? i ona co - uczciwosci chce mnie uczyc krzyzem, woda swiecona i tarotem. no to wiecie panstwo pohanbionym krzyzem w sumie. no coz... i tyle :( pani nergal. i zostaje jej biblia. bo po co jej ta bblia. tak i tyle. nie ma powolania - zostaje biblia. i ale jest uczciwa - po studiach wyzszych. jak cala rodzina. po polsku uczciwa. i co - ja tez taka jestem ze jestem tak sponiewierana przez polske uczciwa. no to choc bez passu USA. przeciez ma ten pass i mogla wyjechac. takie panstwo nieuczciwe. nie - to jeszcze na mnie. no to bardzo uczciwe. ale na swojej ulicy jest ok. i tyle. i dobra opinie ma - niesamowite. polska uczciwosc. albo w USA tak postepuja. kto wie?i tyle :( i czemu ja to pisze ktos powie - takie zycie. to jest publiczne forum- i dziecko katechetki. a ja jestem bez pracy przez nia ktorys rok , wyjechac nie moge na moj paszport. no coz... wszystko gra. jeszcze moge inny zrobic, ale to to co - to moge wyjechac? jak to mozliwe? i tyle. no to ta pani ze swoim niech sie uda do kraju y. germanistka gdyby byla DZIECKO KATECHETKI od pozaru - no wiedza panstwo. tu poszlo o ksiazki. to chyba germanistka - pani od pozarow? dziwne mimo wszystko :(

Gość takajednaosoba
mam nadzieje,ze choc zna biegle niemiecki. choc tyle i jeszcze to zrozumiem bo ja przez nia zrzeklam sie paszportu kraju y bo przeciez co to jest szkola... po co to w ogole istnieje, nieprawda? :(

Gość Frau Śmieszka.;,
Wo ist Ihre RENTE FRAU Owieczka?

Gość takajednaosoba
no wiecie panstwo... ta pani nawet ze stolycy nie jest. co o tym myslec? i to wszystko. mimo wszystko trzeba wiedziec skad sie jest. ja to raczej wiedzialam.inne osoby... ???? no bo co ja mam napisac niby teraz, zeco - ze wszystko przezemnie? a co niby. no a swoje zdanie o wielkiej firmie lecacej...pozarem tez mam. no tak bywa sie dowiem. no wiem - mnie tak pasowalo wyslac. i tak dalej. ale to jest kanal wszystko. po prostu nie umialam odejsc bo nie wiedzialam kto dzwonil w 2005 roku i jak.to wszystko. a jako byla anglistka z takim a nie innym adresem zostawala mi...rodzina szekspira takze wszystko bez sensu i taki koniec moj. no dobrze, ale coz... i tak dalej. bo ja wylecialam za adres i niczego nie dostane. nie. ja wylecialam za 1 wyplate corki katechetki. bo ona taka prace powinna miec - 8 tys na miesiac i kochanka szefa. to 1% uczciwosci by miala.a tak? i tyle. po prostu moralna osoba, ALE JAK?i tyle :( z wroz. to wszystko :(

Gość takajednaosoba
bo ona jest zaradna w zyciu i wielce uczciwa. takie zycie z figura mamusi i wszystko gra, a tak?ja takie dziecko tez przerobilam w szkole. a drugie dziecko katechetki uwazalo, ze szkola jest. i sie nienawidzilo z ta pania z kafe jak mialy 13 lat. i do dzis. a jedna i druga siebie warte - trup sie sciele za nimi. no i wiedza panstwo - taka pobozna i w ogole. ja nie wiedzialam ze ta figura tak wyglada - ze ona leci profanacja krzyza w zyciu. bo to trzeba jej wyjasnic. tyle dla niej moge zrobic jako byla nauczycielka. NIE KATECHETKA. czy ma prawo? Nie wiem. no ale ta matka to taka katechetka Z PROFANACJI KRZYZA i z tego zostaje jej profanacja Biblii - cokolwiek to oznacza. a ja to niby jak sie w zyciu rozwalilam. i ogolnie...kolorowych snow wszystkim zycze. w technikolorze. :(

Gość takajednaosoba
tojest chyba takiprzypadek, ze ta pani - matka tej tu mlodej mezatki ona nie miala chciec byc katechetka i miala odejsc albo miala sie poprawic i uczyc normalnie. to chyba jest takie cos. a tak? co to wszystko ma byc? a prosze panstwa ja pojechalam jako kto pracowac - przedstawicielka kogos? co to mialo byc? a ta grupa to w ogole ani wstydu ani rozumu.ale sie dali zmanipulowac i co osiagneli? nienormalni ludzie - moze i mieli racje ale tylko szukajac stalej pracy, a reszta? co to mialo byc? i tyle :(

Gość Baron Justin de Vcipeval
WEZ HALOPERIDOL I SMIGAJ NA ELEKTROWSTRZASY!

Gość takajednaosoba
ze mnie z tych listow sie wszyscy smieja, ale to bez sensu bo polska jest ratowana wylacznie gwiazda juz. a reszta w ogole sensu nie ma bo nie.bo taka jest historia. ale smiech, kpina, drwina ze mnie. a czemu? i tyle:( bo nawet nie zostalam katechetka za swoje poglady. no tak - dlatego jest ta przesylka i ma wartosci. czy to bylo mozliwe? czy ja TEGO chcialam?moze tak - czy to moglo mi pasowac? absolutnie. czy mnie to moglo interesowac? i tyle. ijestem zalamana bo w niemczech zamiast mi wspolczuc, ze tak wyglada dyrekcja w polskiej szkole to jeszcze na mnie.to mam przesylke ze jestem chora na leb bo sie u dyrektora zatrudnilam a nie u zakonnika i tak skonczylam i tyle. doslownie. a jaki byl dalszy ciag tej historii? I ja tylko chce przestrzec ze niemcy do dzis to fani AH -nie wymienie nazwiska i tak dalej i caly zachod. to po wyrzucie takim a nie innym z pracy mnie interesowala katecheza w szkole tak? A czy to bylo realne? czy to wogolle moglo pasowac? czy to by mialo w ogole SENS? i tyle. jak ta moja rodzina sie dowiem jedna i druga.no coz... niemiecka rodzina. moze sobie juz daruje. poprosze o moja przesylke dla kaleki bez rak i nog i to wszystko. mialam sie jednak poddac rodzinie - bardziej realni sa. czy o to poszlo? no tyle troche ich nie zaczailam bo co prawda to prawda. nie bylam zbyt realna - nie zastanawialam sie nad wieloma rzeczami, a jak zaczelam to cos mi pasowac nie pasowalo wszystko i tyle :( no czemu to wiem NIESTETY i tyle:( ciagle ten sam blad- po prostu nie docenilam gwiaz - powiedzieli nie szanowalam. nie nie docenilam- jakas tam gwiazda... i po mnie. i tyle:(

Gość takajednaosoba
jesli o mnie chodzi to wole moja przesylke niz panstwox. bo mimo wszystko moje zycie taknajbardziej to ...oni. i co mi sie ma podobac dzis? ze nawet pokoju nie moglam tam dostac? ja powinnam od nich odszkodowanie dostac za wszystko.nie tylko od nich. co - czy ja sobie uzurpuje prawo w mojej sytuacji do jakichs znajomosci? do jakich? i tyle. i po co?co to za znajmosci. nie interesuja mnie a moze interesuja ale nie mam szans. jestem realna. a inni co robia to co - mnie to powinno obchodzic? mnie obchodzi moja przesylka - gdzie ona jest -od 2 lat nie umiem dostac tego co moje. dlaczego? tyle mnie obchodzilo od poczatku. co mnie caly ustroj polityczny swiata obchodzil? ja z polski nie jestem i nie mam figury profanujacej krzyz. a kto tez nie mial to padl mna - tak sie to nazywa a czy to jest prawda? co ja krzyz profanowalam? :(

Gość takajednaosoba
troche moze mnie powinno obchodzic to ale co -jakie mam szanse na to i tyle. i mnie nie obchodzi bo nie i tyle :( i sie nie dam za wszystko bo nie i tyle. bo taka krzywda od A do Z. i koniec :( jak ja zaluje ze nie przyznalam tej rodzinie racji do konca... nie ze sie wywalilam - moze sie z tego wyplacze jeszcze. jak mnie jest tego szkoda... mieli miec racje.imaja sie dowiem chociaz... i tylko tyle. to wszystko... 3 dni ciemnosci - pozdrawiam:( gdzie jest moja przsylka????!!!!! 😡😡😡😡

Gość takajednaosoba
na swoje usprawiedliwienie mam ze ta rodzina mnie wykrzywila kulturowo moja i oszalalam troche??? i tyle. zrobili mnie tak a nie inaczej, a lecac panstwem niestety mi sie wszystko pokrecilo chociaz... swoja racje mieli i tyle :( teraz niby juz wyprostowana jestem. nie lecieli tak - robili swoje, mialam sie nie dac. jak sie polapalam to troche pozno bylo. a oni to jeszcze,ale sa takie osoby,ze cos strasznego i w sumie taksie wyrabalam ale nigdy tego nie powiem nikomu... bo nie. bo wstyd i hanba i tyle:( gdzie jest moja przesylka????!!!! 😡😡😡😡