Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfgjfhgjg

fcet znow wrocil bez tygodniowki:( i co ty jesc caly tydzien??

Polecane posty

Gość jhfgjfhgjg

zyc sie niechce:(

Gość jjjo
jak sobie wybralas takiego frajera....

Gość jhfgjfhgjg
kiedys byl inny...teraz kumpli z pracy ma za goru

Gość to idź i zarób leniu!
A ty pewnie na jego utrzymaniu,bo pracować się nie chce i pewnie jeszcze dziecko małe na ręku,co za patologia :O

Gość jhfgjfhgjg
pracuje po 12h. gdyby nie moja praca to niewiem co by bylo,ale cala moja pensja idzie na oplaty

Gość jhfgjfhgjg
twierdzi,ze zgubil portfel.A przyszedl totalnie pijany

Gość to idź i zarób leniu!
To go popędź,bo będzie tylko gorzej.

Gość do autorki!...!....
a co to "goru"

to go kopnij w dupe i nie dawaj jesc , moze wpadnie na to ze to pieniadze na jedzenie :O jak czytam kafeterie to moj facet wydaje sie ideałem, nawet jak mnie wkurwia niemiłosiernie

Gość jhfgjfhgjg
guru pisze w nerwach przepraszam:( Tez o tym mysle, bo to juz nie jest pierwszy raz... Nic go nie obchodzi,ze zakupy trzeba zrobic a dobrze wie na co idzie moja pensja:(

Gość goonies
najlepsza rada-spakuj gnoja i wystaw mu manele za drzwi, nawet teraz i kaz spierdalac druga-jesli jeszcze chcesz sie nad tym ludzkim smieciem litowac-skoncz mu gotowac, prac, do jedzenia kupuj tylko dla siebie i dziecka i zabron mu ruszac, kupuj inne rzeczy tylko dla siebie i dziecka, palcem nie kiwnij dla tego kmiota

Gość jhfgjfhgjg
kiedys on mial placic za rachunki to zrobil zadluzenie na 3tys. ktore ja musialam splacic,nie stac mnie na nic przez jego dlugi a wyplata 10-tego

Gość goonies
TO PO CO Z NIM JESETS???????????? ROBISZ ZA JEGO BANKOMAT I DARMOWA PANIENKE DO ŁOŻKA?????????

Gość awweweweww
a moja przyniosl tylko w tym tyg. 160zł tyg. bo pracowalam tylko 2 dni w tym tyg. w listopadzie nie mam zrobionych zadnych oplat oprocz przedszkola. ja obecnie jestem na zasilku dla bezrobotnych. ale moj zawsze mi cala kase przynosi. i daje.

Gość jhfgjfhgjg
Chcialam zeby nasz synmial ojca,ktorego kocha.Ale nie dam rady ciagnec tego wszytskiego sama

to go spakuj wywal na ulice i powiedz ze moze wrócic jak przyniesie do domu wypłate za cały miesiac wynajmij mniejsze mieszkanie i zacznijn zyc

Gość jhfgjfhgjg
aweweew a ja nigdy niewiem czy przyniesie czy nie

Gość jhfgjfhgjg
koncze to bo tak sie zyc nieda:( pytalam go co teraz bedziemy jesc to odpowiedzial wymysl se cos:(

Gość awweweweww
moj kase od samemu poczatku przynosil. zawsze wezmie cos dla siebie pare zlotych. ale i tak nie ma na co wydawac bo nie pije piwa nie pali. a jedzenie, oplaty, i wszsytko inne idzie z wspolnych pieniedzy.

Gość awweweweww
nie ma cyia z takim facetem. ciagle nerwy, strach o przyszlosc. nic dobrego z nim cie nie czeka. rozstan sie szkoda zycia.

za to "wymysl se cos" to bym chujkowi w ryja strzelila i jak slowo daje wystawila rzeczy za drzwi

Gość jhfgjfhgjg
ostatnio jego ojciec powiedzial,ze brakuje nam kasy bo nie potrafie gospodarowac pieniedzmi,on im opowiada,ze miliony mi przynosi??

Gość goonies
co ty dziecku powiesz jak dorosnie i zapyta dlaczego ma takiego ojca? pijaka, debila i zwyklego chama? ratuj siebie i dziecko, zrob cos zeby ci dzieciak nie wyrosl na takie samo zenujace cos jak tatus za dyche

Gość boże, z kim te idiotki żyją!
:D Jesteś IDIOTKĄ, żałosną, pomiataną idiotką bez krztyny godności! Albo otrzeźwiej albo spierdalaj. Skomlenie na forum nie pomoże. Jak tak można? Z kimś takim, z takim gównem ludzkim, pewnie jeszcze śpisz z tym śmieciem? NO JAK?

Gość jhfgjfhgjg
upija sie i spi,przykry widok. Wiazalam z nim tyle nadzieji. juz od 2 lat mysle o rozstaniu,w domu tez nie pomaga,tylko kumple i imprezy

Gość boże, z kim te idiotki żyją!
To myśl jeszcze następne 15 lat, powodzenia. Tekst mojego męża, powiedziałam mu właśnie o tym temacie: "cóż, głupi ludzie mają to, na co zasługują". Naprawdę dziewczyno, czego Ci trzeba, żebyś ratowała resztę swojego życia?