Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konefka.

czemu ludzie sa tacy podli??????

Polecane posty

no tak juz lece do lodzi zeby isc do jakiejs opery haha weszlam na ta strone i ta muzyka mnie dobija :D

Gość gocha.s
a ja ciebie rozumiem. Ale nie przejmuj się. Co zrobisz, tacy są ludzie a jeszcze gorsi jak chodzi o pieniądze.

Gość gocha.s
jest takie powiedzenie, że można poznać jaki jest człowiek, jak spędzisz z nim czas na zabawie. No to poznałaś ... ale pluń na to🖐️

do wawy kozo nie do lodzi. muzyka jest przednia, house, i cos miedzy elektroniczna a filmowym disco...

no wlasnie, czuje sie samotna i chcialam sie poprostu rozerwac i jak zwykle zostalam wystawiona do wiatru a ktos mi bedzie gadal ze ale mam problem :(

Gość trenta
konefka walnij sobie jeszcze ze dwa strongi z biedronki i połkaj w konciku bo impreza ci nie wypaliła, a jutro jest koniec świata i już nie potańczysz. No chyba że u ciebie w remizie organizują potupaje raz w roku.

tak poznalam ale ja jestem taka ze i tak znowu sie ugadam i znowu pewnie mnie beda wystawiac a ja bede siedziec i plakac :(

Gość gocha.s
ja np. siedzę i goję pryszcze na brodzie dzisiejszego wieczora, więc mi wyjście niepotrzebne, ale rozumiem co czujesz. Przez zdobyte doświadczenia zawodowe zrobiłam się opryskliwa, nerwowa i najgorsze, że bezrobotna. Wcale bym do pracy nie wracała, ale trzeba i trzeba walczyć, żeby mieć swoje pieniądze.

ech konefka nickom nie nie dogodzisz jak siedzisz w domu - no-life jak na imprezę - puszczalska oni są chorzy:O

jutro nie potancze bo jest niedziela a za tydzien mam szkole to tez nie pojde potem sa swieta i dopiero w sylwestra gdzies pojde o ile bede miala w ogole z kim

Gość gocha.s
wyśpisz się chociaż..ja tam nie lubię po nocy w hałasie przesiadywać, się wędzić w dymie cudzych papierosów i jeszcze potem spać do 15ej po takiej zarwanej nocy :o

gocha.s mi pryszcze tez wyskakuja zwlaszcza przed okresem wiec wiem co czujesz :D a co do tego ze sie wyspie to wlasnie nie bardzo bo ja chodze spac zawsze nad ranem bo sie tak przestawilam i nie zasne w nocy :P

zbereznik Ty slepy jakis gosciu jestes haha na tej stronie co podales pisze lodz! :P

Gość gocha.s
trzeba chodzić spać z kurami :o miałam iść spać, ale w nocy śni mi się jawa-tzn. brak pracy, któej nie szukałam, bo się załamałam (przez podłość ludzką), ale już jest na tyle ok, że szukam nienawidzę tego 😠

hahah a no tak :D pisze na tym plakacie sorry :P kurwa wchodze tam co chwile przez Ciebe i leci mi ta zryta muzyka :O

Gość gocha.s
po prostu stracilam prace 7my raz w ciagu ostatnich lat a łaczny czas mojego zatrudnienia jest krótszy niż okresów szukania pracy. Pozatym kolejny pracodawca zastosowal chwyty poniżej pasa, jakich nie zastosowali jego poprzednicy... repertuar jest nieograniczony jak widać :(:(

ojej wspolczuje Ci :( jeszcze tak co chwile zmieniac prace i ile to stresu i w ogole

Gość marioaaaaaaaaaaaaaaa
konefka z showupa to dziwka na kolkach normalnie hahaahhahahahaah pewnie całe miasto juz ja przlecialo

Gość gocha.s
gdybym miała plecy to pewnie nie dostawałabym pracy, gdzie odpowiedzialność jest taka, że nikt jej nie chce a już na pewno nie za takie pieniądze i z takim traktowaniem, jak ja miałam i tak dalej i ta dalej..

Gość gocha.s
dzięki za miłe słowo. Ale trzeba się zmuszać i iść dalej, tylko ranki są najgorsze. I w nocy śni mi sie dzień, rzeczywistość zwykła i cały czas mam w głowie, że nie mam pracy

Gość gocha.s
czas spać..dobranoc:) i nie zarwaj nocy, nie warto:) Moze w dzię zajrzę :) Dzięki jeszcze raz.:)

no fajnie ale co mnie obchodzi jakas konefka z showupa i to kto ja przelecial? po co mi to piszesz??:D

oj tam nie przejmuj sie napewno wkoncu trafisz na normalna prace z normalnymi ludzmi, trzymam kciuki!! :) dobranoc, ja jeszcze nie ide bo to nie moj czas ide chyba po piwo do sklepu ale troche sie boje :D