Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzeslodzonaHerbatka

Chyba przeslodzilem

Polecane posty

Kurde ponioslo mnie! Poznalem fajna dziewczyne, znamy sie z wykladu:) Wyskoczylismy raz razem na kawke w przerwie miedzy wykladami a ja kurde nastepnego dnia napisalem ze jest slodka. Kurde jeszcze smsa na dobranoc wyslalem na ktorego nie odpisala. Czy juz jestem stracony? co robic?

Gość lezy obok czy jak?
lekko sie wycofac i znów uderzyć jak zacznie się zastanawiać, dlaczego odpuściłeś

Niestedy hormony mi buzuja a to w polaczeniu z ostrym zauroczeniem spowodowalo ze chyba za bardzo pojechalem po bandzie.:(

Czyli co 2-3 dni przerwy smsowej? dzisiaj postuje i nic nie napisalem(oprocz tego wczorajszego na dobranoc)

Gość z wlasnego doswiadczenia wiem
dales dupy i skompromitowałes sie, bo kobiety lubia niedostepnych facetow , a nie frajerow z komplementami

Gość lezy obok czy jak?
ni rób żadnych ruchów conajmniej kilka dni, póżniej zdaj nam relacje jak ona się zachowuje jak np. cie widzi i czekaj na nasze dalsze instrukcje. Na pewno po tym jak nie odpisała nie rób żadnych ruchów:)

oki doki nie bede pisal narazie nic. Tylko co teraz? czy az tak bardzo dalem doopy?

Bez przesady, napisalem ze jest slodka i smsa na dobranoc. Przeciez nie napisalem niewiadomo czego. A o jakie ewentualne zachowanie chodzi jak bedzie mnie widziala?

1 komplement to "slodka". Nic wiecej nie mowilem a wymienislismy przez ostatnie pare dni 90 smsow.

Gość Dziwny Ten Swiattttt
Ja pamietam jak za mna dziewczyna jedna szalala! Caly czas walila mi komplementy a ja sie czulem jakbym byl w niebie. W ogole to jakas idiotyczna moda sie zrobila, niedostepny facet BLABLABLABLA. Ja tam lubilem jak mnie podrywala, mowila ze jestem ladny itd .

Daje sobie reke uciac ze oczekuje dzisiaj smsa odemnie;) A tu bum nic nie bede wysylal az do przyszlego tygodnia gdy bedziemy widziec sie na wykladzie. To powinno troche mi pomoc prawda? No i jak sie zachowac gdy ja zobacze? proponowac spotkanie? co robic?

50/50 Jak ma Cię w dupie to nie odpisze a jak chcesz za nią dalej latać to będziesz musiał nieco ostudzić swoje emocje. Napisz za 3 dni cos w stylu "mam bilety na fajny koncert czy chciałabyś pójść ze mną", "mam fantastyczny pomysł, żeby wyskoczyć na impreze w piątek" itp. Jak odezwie się to zaproponuj jak powyżej, ale na litośc bosko nie słódź jej już więcej i niedajboże narzucać się jej. Pamiętaj nie ta to inna...nie ma sensu za nimi latać. Ja im zawsze mówię na początku, że nie uganiam się za dziewczynami i nie wydzwaniam jak jakiś frustrat....Jak będzie chciała się ze mną spotykać to będzie mi miło jak nie zniknę w mgnieniu oka!!! Działa

jezu ale dalem dopy

Gość tes tes
23 23..tylko tyle? normalnie napisałes słodzenie to słodka moja kochana badz ze mna na wieki itpp a jakie masz piekne nogi biust i wszystoko po 2 h..znajomosci. co innego jak sie ludzie znaja dłuzej

Znamy sie moze 1.5 miesiaca Nie takich rzeczy nie pisalem. Jedyne slodzenie to gdy napisalem witaj slodka. To jedyna rzecz ktora zlodzilem

Herbata... wiem na pewno, że nie osiągnąłeś planu założonego: nie otworzyłeś jej emocjonalnie. To powoduje jej obobojętność na Ciebie póki co. Jak uda Ci się zawładnąć jej emocjami to ona będzie Ci pisać, że jesteś słodki. Póki co nie osiągnąłeś nic/

To powiedz mi co zrobic zeby tak bylo?

z 2 strony to za bardzo nie mialem jak to zrobic. Po wykladach krotko rozmawiamy, zaprosilem ja 1 raz na kawe i to wszyskto. Powiedz mi w takim razie co robic?

Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Przestać chronić ego i zgadywać.... Nie dam Ci recepty idealnej bo sam nie jestem mistrzem, ale wiem na pewno, że jak jak dostajesz Push and Pull jak teraz to stosujesz chłodnik. Poczytaj troche na necie, ale pamiętaj żeby zawsze być sobą i kieruj się raczej tym czego masz nie robić niż, żeby jakiś pseudo guru mówił Ci co masz robić... http://www.youtube.com/watch?v=RWJd1jaYaeU

No ok to teraz bedzie pull. Oleje przez pare dni:)

Gość tes tes
to uzywaj slodzika zamiast cukru:)

Chociaz...to zle nawet nie wyjdzie:) Troche za duzo smsowalismy, nie powinienem mowiz ze jest slodka no ale teraz dam sobie siana przez pare dni i na 100% da jej to do myslenia bo zapewne oczekiwala kolejnego smsa odemnie dzis.

good idea?