Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cornellla

cholernie boje sie konca swiata i ze moje 3 mies dziecko nie bedzie miec szansy

Polecane posty

nie moge przestac myslec ze za 20.dni koniec swiata .3 mies temu urodzilam smutno mi i lzy nwplywaja ze moje dziecko tak sie cieszy zyciem a bedzie musialo umrzec i to napewno bedzie bolesne jam bedzie to przebiegunowanie bede bronic z calych sil ale czy to cos da ??? ponoc teraz to juz prawdziwy koniec swiata nie jak wczesniejsze :-(:-(:-( bo tym razem przebiegunowanie bedzie i cos tam ze sloncem...i to naukowe fakty raz na 8 tys lat tak jest tak wyvinela era dinozaurow .a teraz tez ma wyginac wszystko lacznie z danymi na kompach i kolejna era znow od kamienia lupanego :-( nie spie juz pare dni rycze jak.nie wiem ..mam zal bo zostalo 20 dni a ja nie przezylam swojego zycia tak jak marzylam..tyle mam jeszcze do przezycia a nigdy sie nie przekonam:-(:-(

Gość mam 9 miesięczniaka
Wyślij mi na konto wszystkie swoje oszczędności, Tobie i tak już niepotrzebne wszak nadchodzi koniec świata, ale mnie się przydadzą :D

Gość albo to prowo albo
ktoś jest podatny bardzo na sugestie :D Konca świata nie będzie bynajmniej nie 21.12 może za 100 200 lat jest jeszcze troche dobrych ludzi zło nie zwycięza póki co to i konca swiata nie bedzie

Gość ikisygrekzet
Prowo, prowo... Pierwszy temat i pierwszy post :D

Gość lepiej dla bachora
jak zdechnie teraz :D niz mialby sie meczyc z pojebana, glupia matka :D Coraz glupsze te prowokacje :O Coraz glupsze pizdy tu przesiaduja :D

to nie provo !!!! naprawde sie boje !!!! i wiem ze wy sie zgrywacie a 21 tez bedziecie sie bac i czekac czy cos sie nie wydarzy !!! przebiegunowanie da jakis skutek napewno !!

Gość laska wyluzuj!
NASA nic nie potwierdza o zadnym przebiegunowaniu co ty pierdolisz zejdz na ziemie !

Gość polencjaaa
Haha ja tez obstawialam amande. Dawno jej tu nie widzialam :-)

tak tak gratka :) mam tutaj 10 czarnych nicków Salmonella Ty to się lepiej nie wypowiadaj bo już dałaś popis z przewijaniem dziecka :D więc może nie śmiej się z kogoś kto zakłada głupie tematy boś sama nie wiele mądrzejsza :P

Gość polencjaaa
Styl identyczny jak u amandy :-)

Gość CHCWD
jak w niku Chu...Ci w Dup....

Gość Polencjaaa
No tak, teraz juz na bank wiem, ze to amanda zalozyla temat. Idz sie leczyc dziewczyno, bo zal mi twojego dziecka.

Gość 21.12.2012
Będę oczekiwała przyjazdu teściowej na Święta. Zaiste, nie wiem, który kataklizm gorszy ;).

Gość facet dla
ty, autorka, pogięło cię? Masz ty własny rozum? To się weź ogarnij!!!

ejjjj pogielo ?? przeciez napisalam wczesniej , ze to nie ja !!!! nawet zapomnialam , ze jakis koniec swiata ma byc ;-) zreszta juz nie pierwszy i nie ostatni ;-) w 2000 jsk.mialam 12 lat troche sie balam , ale nie dzis :-P:-P autorko wez wylizuj ;-);-);-)

Gość underemp
Weź, dziecko poczytaj o przebiegunowaniu.

Gość majowie
Majowie przesunęli koniec świata.Nie słyszałaś o tym?

wez najpierw poczytaj o przebiegunowaniu, o calym jego procesie, a potem szczaj w majtki. Mam nadzieje, ze nie przeniesiesz na swoje dziecko wiary we wszystko o czym mowia w TV...

Gość cale ty jestes zdesperowana
a o której godzinie ma byc to przebiegunowanie 21 grudnia? moze zdążę jeszcze zrobić sobie jajecznicę na śniadanie czy myslisz Autorko, z ejuż nie zdążę?

Gość tfdbgfhbgfgf
poczytaj sobie:)

Gość juwenaliaaaaa
I nagle na zawołanie zjawia się amanda i niko... A do autorki: provo czy nie, temat tak głupi, że co mądrzejsza osoba czytająca posta pozwoliła sobie tylko na gest typu FACEPALM :D

ale co z tego , ze sie z niko zjawiamy , bo nie rozumiem ?? forum jest publiczne wiec jak mamy czas to wchodzimy i czytamy sobie niektore tematy - te , ktore nas zainteresuja ..a , ze przy okazji wspomnieli o.nas w nich to skomentowalysmy ;-) temat nas zainteresowal - a przynajmniej mnie , ale niko tez pewnie z tego powodu , bo jest irracjonalny i nieprawdopodobny wiec chcialysmy zobaczyc co ktos pisze ..zreszta jest demokracja i wolnosc slowa i nikt nikomu nie musi sie tlumaczyc czemu cos czyta , gdzies wchodzi cos komentuje ..po to jest forum zeby czytac i wypowiadac sie , ale niektorzy wchodza tylko aby przysrac cos komus innemu ..no coz kazdy musi sobie jakas inspiracje znalezc w zyciu - mniej lub bardziej prymitywna :-\