Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cornellla

pomozcie bardzo prosze strasznie sie boje konca swiata !!!! !!!!!to koniec !!!!!

Polecane posty

nie moge przestac myslec ze za 20.dni koniec swiata .3 mies temu urodzilam smutno mi i lzy nwplywaja ze moje dziecko tak sie cieszy zyciem a bedzie musialo umrzec i to napewno bedzie bolesne jam bedzie to przebiegunowanie bede bronic z calych sil ale czy to cos da ??? ponoc teraz to juz prawdziwy koniec swiata nie jak wczesniejszebo tym razem przebiegunowanie bedzie i cos tam ze sloncem...i to naukowe fakty raz na 8 tyslat tak jest tak wyvinela era dinozaurow .a teraz tez ma wyginac wszystko lacznie zdanymi na kompach i kolejna era znow od kamienia lupanegonie spie juz pare dni rycze jak.nie wiem ..mam zal bo zostalo 20 dni a ja nie przezylam swojego zycia tak jak marzylam..tyle mam jeszcze do przezycia a nigdy sie nie przekonam

Gość tese tes
nie bedzie... zadalam to pytanie wachadelku.. i stało w miejscu kataklizmu tez nie bedzie..powodzi zreszta Bóg w Pismie sw przyrzekl ze wiecej potopu nie bedzie.

Gość tese tes
a wahadlo prawde mowi na dglowa psa stało w miejscu..a pytanie bylo czy to jest kot a na pyt czy to jest piec krecilo sie na tak

Nie bedzie konca swiata. Za duzo filmow o tym ponakrecali i ludzie sie teraz boja. Noz masakra po co taki chaos wprowadzac? Nie boj nic. Jeszcze zatanczysz na weselu swojego dzieciaczka

Gość Julezzzzzzzzzzzzz
ja pierdziele, ale sobie topik poczytałam :) Dla niektórych koniec świata to jedyny ratunek przed dalszą kompromitacją :)

nie ma żadnego końca świta. Majowie po pierwsze nie mieli żadnej przepowiedni a jedynie skończyli kalendarz i to nie teraz a za 104 (albo za 106) lat.

generalnie śmieszy mnie jak ludzie - zwłaszcza kobiety - wierza w jakies przepowiednie. udają nowoczesne, równouprawnienie, internet, spodnie, parytety, a potem wierza w jakieś zabobony

Gość nie piszcie już po mnie nic
głupia pinda jesteś i tyle. koniec to jest z tobą, tak specjalnie wszystko małą literą. ja ci mówię wyskocz przez ono, i co, wyskoczysz?

nie dam rady !!! jeszcze tylko19 dni i mrzemy koniec i nie bedzie juz nic :-(:-(:-(:-(nie dam rady !!!!musze zaczac od jutra zegnac sie z blskimi