Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xDmonikaxDxD

stosunek

Polecane posty

Gość xDmonikaxDxD

Witam Podczas stosunku z moim chłopakiem zauważyłam że boli go gdy zbyt intensywnie dotykam jego penisa. Na początku jest wszystko ok ale po pewnym czasie widzę że go to boli. Dodatkowo na żołądziu ma suchą skóre i białe krostki. Po stosunku ciężko jest mu naciągnąć napletek do końca właśnie ze względu na tę suchą skórę. Czy mamy iśc z tym do lekarza ? Prosze o pomoc.

Gość xDmonikaxDxD
czytałam że te białe krostki to podobno nic złego bo dużo facetów to ma

Ja jestem pewna ze to grzybica. Tu pomoze tylko lekarz. I oboje musicie sie leczyc zeby znowu nie pozarazsc sie wzajemnie

Gość xDmonikaxDxD
a do jakiego lekarza z tym iśc ? dermatolog ?

Nie jestem pewna. Ty do ginekologa,ja poszlam do ginekologa wlasnie i dostalam masci i dla mnie i dla niego. Tyle ze to byla znajoma lekarka. Nie wiem do jakiego lekarza Twoj facet.

Gość xDmonikaxDxD
ogólnie chciałam iść z nim do urologa z tym że go to boli ale jakoś planujemy a nie możemy tam dojść

Gość xDmonikaxDxD
więc jaki lekarz ?

Gość xDmonikaxDxD
dzięki wielkie ;)

Gość lekarz od problemów
mężczyzn to androlog. Urolog jest od problemów z układem moczowym.

Gość xDmonikaxDxD
ale takich lekarzy raczej wielu nie ma

To faktycznie rodzinny. I to jak najszybciej. A Ty nie masz objawow? Pieczenie,uplawy itp

Gość xDmonikaxDxD
nie, ja nie mam nic

Gość xDmonikaxDxD
a czy coś może się stać gdy wezmę go do ust ? nie wiem czy ryzykować

Jesli juz to z gumka. To jest zarazliwe, uwierz przechodzilam przez to tez. Po co ryzykowac

Gość xDmonikaxDxD
no to dobrze wiedzieć ale jakoś nigdzie nie mogę w necie znaleść nic o tym co jest jak jest taka sucha skóra :/

Gość aktówka22
chryste, ludze, jaki urolog?! jaki ginekolog?! to jakbyście z biegunką szli do kardiologa!! :D Z TAKIMI PROBLEMAMI IDZIE SIĘ DO DERMATOLOGA-WENEROLOGA!!!!!! to jest konkretna specjalizacja, taka i żadna inna, ciemny narodzie, jak nie wiecie to po co dajecie rady innym?!

Aktowka wiesz gdybym sama przez to nie przeszla to nie pisalabym. Bylam u ginekologa,stwierdzila grzybice,dostalam leki i po krzyku.

Gość aktówka22
ok - wprzypadku kobiet - jak najbardziej ginekolog, ale u facetów dermatolog-wenerolog (a nie urolog, czy ginekolog)

Zgoda. Ale przy grzybicy leczy sie oboje partnerow. Zreszta moze i wystarczy lekarz rodzinny

Gość aktówka22
Ale ginekolog jest lekarzem od chorób kobiecego ukłądu rozrodczego wiec nie chodzi się do niego i nie wystawia penisa do badania, można iść oddzielnie, albo do dermatologa wenerologa razem ale już z wynikiem cytologii

Ja nie mialam robionej cytologii wtedy. Pani ginka zajrzala,leki przepisala i tyle. Nie wiem po co cytologia skoro to wymaz z szyjki macicy a zakazenie grzybica jest w pochwie. Inna rzecz ze cytologie robie co roku tak bez okazji

Gość aktówka22
jak sama napisałaś na początku Ty byłaś u znajomej lekarki ktora dała ci leki dla ciebie i faceta, natomiast normalnie tak to nie działa i lepiej żeby ludzie z ulicy nie chodzili do ginekologa i nie machali mu chujem przed nosem bo to nie ta specjalizacja. jestem studentka medycyny wiec chyba wiem troche lepiej niz ty. nie rozumiem po cholere sie kłócisz...

Gość Jozef i na
aktowka jesli kobieta ma grzybice to ginekolog wypisuje leki i dla niej i dla partnera i do tego nie trzeba miec znajomosci.

Gość lol olol
ginekolog nie ma prawa wypisać leków dla partnera, a po znajomości to ci może nawet farmaceuta wypisać aktówka22 dobrze pisze - dermatolog-wenerolog

Gość Jozef i na
Wybacz, jesli ide do ginekologa ktory stwierdza u mnie grzybice to ginekolog wypisuje leki zarowno dla mnie jak i dla partnera. Problem w tm, ze aktowka zupelnie nie zrozumiala wypowiedzi Pablitki przeciez nikt nie wysyla goscia do ginekologa.

Gość lol olol
lekarz nie może wypisać leków dla osoby, której nie badał