Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obersturmbannfurer

DO WSZYSTKICH BRZYDKICH KOBIET

Polecane posty

Gość obersturmbannfurer

Przestancie sie nad sobą uzalac i wezcie sie za siebie. Jestem facetem i cos wam napiszę. Kobieta NAPRAWDE BRZYDKA moze byc tylko wtedy kiedy ma powaznie znieksztalcone kosci czaszki. Wtedy nic oprocz operacji chirurgicznej jej nie pomoże. Ale zdecydowana wiekszosc z was ktora sie nad soba uzala moze duzo zmienic w swoim wygladzie przynajmniej na tyle aby byc przecietnymi, ale sie wam nie chce albo od razu sie poddajecie. Zrozumcie ze realne zycie jest trudne, TO NIE SERIAL TELEWIZYJNY, i wymaga od ludzi wysilku i poswiecen. Do dlugich zwiazkow faceci nie szukaja przepieknych kobiet bo boja sie ze zostana zdradzeni. Szukają przecietnych albo troche powyzej przecietnej urody kobiet. Wy zapominacie tez jak wazna dla faceta jest figura kobiety, a to czy bedziecie mialy smukle, zgrabne cialo to juz tylko od was zalezy. Jezeli nie jestescie w stanie podjąć tego wysilku aby schudnąć i zadbac o swoje cialo to miejcie pretensje tylko do siebie. W szkole sredniej mialem w klasie koleżankę ktora byla duzo ponizej przeciętej jezeli chodzi o urodę ale miala wlasnie piekną figurę (byla bardzo wysportowana). Uwielbialem na nią patrzec jak np wychylala sie z lawki i moglem zobaczyc jej cudownie wygięty grzbiet i wypietą pupę. Wtedy naprawdę bardzo zalowalem ze jestesmy tylko kolegami z klasy i nie myslalem czy jest ladna czy nie.

Gość Wiem o tym dlatego od lat sie
glodze

Gość to jaa haha
Może i racja z tym szczupłym wyglądem. Ale myślę że to wszystko zależy od faceta. Sama mam kilka kilogramów nadwagi, a mimo to czuje się kochana przez swojego faceta :)

Gość 401293213
a co powiesz o osobach co mają np. 145- 153 cm wzrostu?

uważasz że tylko ładne osoby mają prawo do bycia szczęśliwym?? kiedyś też w starszym wieku możesz przytyć i co wtedy twoja kobieta wg. twojej teorii powinna cie porzucić.....to jest chore co piszesz.....

Gość 401293213
uwielbiasz niskie, czyli takie 158-162 cm... :p a nie np. 145...

Gość ale te wątki o brzydocie
piszą trolle i inne modeny.

Mialem dziewczyne ciut ponad 150cm i bylo bosko:) W ogole to nie ma dla mnie zadnej roznicy ile dziewczyna ma wzrostu. Ja sam mam 186cm i czy ma 170 czy 150 wisi mi to;p Dzis mi taka 165cm dala kosza;p

Gość A Jakkkkkkk
Dala Ci kosza? z Twarzy wygladasz chyba spoko widze

Popelnilem blad taktyczny:p Cos podobnego do tego co dzis czytalem na forum, srednio sie znamy a ja powiedzialem czesc piekna w smsie. Niezle mnie ponioslo i to chyba jest juz over.

Teraz pewnie wydaje jej sie, ze zabujalem sie na maxa i moze mnie owinac wokol palca(nawet niewiem czy ona mnie lubi bardziej niz friends). Musze odpuscic teraz

Gość użalać się nie mam powodu
co rusz jakis facet przypiernicza się do mnie na ulicy, w centrum handlowym tudzież w innych miejscach, i to mimo że mam za dużo kilogramów i lat :p

I jak ragujesz na te zaczepki? Ja powiem szczerze ze nie mam jaj zaczepiac dziewczyn w centrach handlowych.

Gość użalać się nie mam powodu
nie reaguję, nie mam ostatnio ochoty na poznawanie nikogo nowego, tym bardziej kiedy za takim amantem leci jakaś kobita i woła np. "Heniu, tu jesteś, a ja cie szukam!"