Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Modlicie sie? Wierzycie?

Polecane posty

Dostrzegacie Boga w swoim zyciu?:-) Ja kazdego dnia staram sie Bogu podziekowac, za wysluchanie moich prosb. Za cale dobro, ktore mnie spotyka... Smutno mi, ze o Bogu nie mam z kim porozmawiac tak na ulicy. Tylko moja mama umie rozmawiac. Brak mi Boga w innych ludziach. Zyczliwosci, spokoju... Szukam wspolnoty Bozej w Warszawie, miejsca gdzie Jesus jest zywy... najlepiej protestanci,ewangelicy, zielonoswiatkowi... Abym mogla z innymi uwielbiac Boga...

Gość zimorodka56
nosze relikwie Ojca Pio,wierze.

Gość mampytanie...
kpiny sobie tym tematem robisz ?

Gość nanetta
Wierze ale nie umiem sie modlic, nie umiem sie nawrocic :O

Gość beztabu1
witaj, jestem agnostykiem

Gość kazik III pieski
Bóg nie istnieje dowody - *jestem brzydki rzygam na swój wygląd *myślę o samobójstwie ty autorko wierzysz bo się szczęśliwie urodziłas chcesz by twoje szczęście trwało wiecznie dlatego liczysz że bóg i życie po śmierte istnieje, ale nie nie istnieje żaden bóg przykro mi :/

Gość nanetta
Chciałabym poznać Boga, odnalezc w zyciu Chrystusa ale nie umiem :O

Gość kazik IIi sparta
I nie odnajdziesz jeżeli nie jesteś ładna bogata szczęśliwa to będzie ciężko nie ma za co dziękować, szczęścia dużego nie ma, to i w wierze ciężko

Gość kokokokoko
ja wyznaje deizm.

Gość beztabu1
nie wiemy ,nikt nie wie czy Bóg istnieje czy nie istnieje, dlatego bawią mnie slowne przepychanki miedzy teistami i ateistami

Dopoki nie uwierzylam moje zycie bylo zle, pelne trudnosci... W trudnym momencie szukalam pomocy Bozej i od tego czasu uklada mi sie bardzo dobrze , czuje Boga w sobie, jestem spokojna, lepsza, szczesliwsza.

Gość jeśli i inni
wierzę i codzinnie się modlę, ale do kościoła nie chodzę. Czyli w zasadzie jestem heretykiem.

Gość beztabu1
Jasmina masz silną wiare, ja juz nie potrafie

Proscie Boga o to, aby dotknal was, pozwolil uwierzyc, to pomaga. Z czasem zobaczycie, ze jest wam latwiej..

Gość agata----------
gdyby Boga nie było, to bym nikt o Nim nie mówil

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Bóg zawsze był w moim sercu, już od od dzieciństwa, mimo, że rodzice nie uczęszczali do kościoła, ja ciągnęłam tam na każdą mszę, potem spotkania młodzieżowe. Noszę zawsze Matkę Boską na łańcuszku, wiem, ze mnie strzeże. Nie jestem fanatyczką, chodzę do kościoła, ale nie regularnie co niedzielę. Czasami w złych chwilach wyzywam Boga, ale wiem, ze On zawsze jest przy mnie. Moje dzieci 11 i 7 lat też lubią chodzić do kościoła. Mało jest ludzi wierzących. Gdy słyszę, że ktoś opowiada mi, ze jego dziecko idzie do komunii za rok i musi odbębnić msze od września do czerwca, zbierać karteczki, które potem musi przekazać Pani katachetce. Skoro nie chce chodzić do kościoła, jest to dla niego męczące, to po co daje dziecko do komunii? odpowiedź usłuszałam, taką, że co ludzie powiedzą (mieszkam z małym mieście). Teraz ktoś kto chodzi do kościoła jest fanatykiem, ktoś kto mówi o Bogu dobrze też jest fanatykiem. Pewnie są i tacy fanatycy wsród nas, ale nie można oceniać innych na czarno lub biało. Jedni nie wierzę w Boga, inni w ufo, inni nie wierzą, ze znajdą swoją miłość, ze beda bogaci, że bedzie koniec swiata, każdy ma swoje myślenie i nikt nie ma prawa tego myslenia obrażać

Gość nanetta
jak sie modlic? ja nie umiem :O