Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna matka z 5 letnim synki

czemu jestem sama

Polecane posty

ff4fe4gfe4f zazdroszczę. Ja po prostu chciałam pokazać mu, jak bardzo się nim cieszę

Gość ff4fe4gfe4f
samotna mamusiu niestety to neizbyt dorbze bo jestem postrzegana jako zimne bezuczuciowe babsko, odstraszam wzrokiem, moze to tez wynika z tego iz jestem bardzo zakompleksiona i swoja droga nie wierze ze komus moge sie podobac no i ze po prostu chca mnie wykorzystac

Możesz jeszcze sprawdzić w połączeniach wychodzących lub wiadomościach wysłanych czy gdzieś czasem nie istnieje jego nr. O ile pamiętasz chociaż końcówkę jego nr. Czyli brakuje ci kobiecego ciepła G murzynie??!! Pomyśl jak byś się czół gdyby do twojego dziecka ktoś powiedział Bachor??!!

Możesz jeszcze sprawdzić w połączeniach wychodzących lub wiadomościach wysłanych czy gdzieś czasem nie istnieje jego nr. O ile pamiętasz chociaż końcówkę jego nr. Czyli brakuje ci kobiecego ciepła G murzynie??!! Pomyśl jak byś się czół gdyby do twojego dziecka ktoś powiedział Bachor??!!

mam się do niego odezwać, nawet jeśli on mówił, że sobie tego nie życzy??? Grillowany murzyn, nie narzucaj się , nie jestem desperatką

nie lecę na każdego, a właśnie z takim postępowania kojarzy mi się desperatka. Chodzi mi o tego jedynego, wyjątkowego faceta, w którym się zakochałam

nie lecę na każdego, a właśnie z takim postępowania kojarzy mi się desperatka. Chodzi mi o tego jedynego, wyjątkowego faceta, w którym się zakochałam

To też w pewien sposób jest blokada kiedy kobieta raz się na kimś zawiedzie. Potem bardzo trudno taką blokadę zwalczyć.

jarek, mam jego numer, ale nie wiem czy pisać

Gość ff4fe4gfe4f
do niedawna tez bylam zakochana strasznie ale zle go traktowalam wiec sobie w koncu dal spokoj. Sprobowalam raz , napisal ze lepiej jak juz nie bedziemy razem no więc nie walczylam dalej bo jak juz pisalam ja sie nie anrzucam nawet gdy mi bardzo zalezy. Od tego momentu minely dwa lata a ja nadal do niego usycham:(

grillowany murzyn, Twoja opinia mnie nie interesuje, jak opinia kogoś, kto o moim dziecku mówi per bachor. Ile masz lat?

Hmm ??!! Myślę że warto spróbować!! Jeśli nie sprawdzisz będziesz żyć w niepewności!! A tak przynajmniej wszystko się wyjaśni czy jest z kimś czy sam!!

ff4fe4gfe4f, współczuję... Może odezwij się do niego. Ja znam parę, która do siebie wróciła po 4 latach. Tymczasem przytulam Cię w wirtualnym uścisku pocieszenia.

Gość ff4fe4gfe4f
samotna mysle ze gdyby mu zalezalo to odezwalby sie wiec wg mnie lepiej to zostaw bo im bardziej ebdziesz sie narzucala tym bardziej sie do ciebie zniecheca

jarek, tyle, że ja już dużo próbowałam, padły gorzkie słowa.

To do lekcji!

Gość ventrisss
Samotna matko, z takim podejściem i zadzieraniem nosa, to ty długo jeszcze będziesz sama. Robisz niesympatyczne wrażenie, nie ukrywajmy - należysz już do tzw. drugiego sortu a zachowujesz sie jak księżniczka na ziarnku grochu. I to naiwne stwierdzenie,że czekasz na tego jedyneo. Niestety, możesz sie nie doczekać. Skończy się tak,że będziesz się tęsknie oglądać za byle portkami, bo za 5 lat zaczniesz naprawdę się bać, a za 10 lat bęziesz już w ciemniej doopie. Wtedy byle kto, żonaty, parchaty, jakikolwiek będzie dla ciebie targetem. Na razie jeszcze myślisz,że dużo możesz... Niestety, nie.....

ventriss, nie oceniaj mnie. Ja po prostu nie umiem inaczej reagować na wynurzenia gimnazjalisty.

Ale wiesz kiedy człowiekowi coś nie wychodzi lub jest zły na kogoś często mówi takie gorzkie słowa. Lecz w głęboko w duszy myśli zupełnie inaczej. Trudno mi cokolwiek ci doradzić! Lecz najlepiej chyba będzie jak poszukasz kogoś innego.

nie chcę szukać kogoś innego, naprawdę

No ale jak On np już z kimś będzie??? Lub nie da ci drugiej szansy?? To chcesz być sama do końca życia??!! Każde dziecko powinno mieć matkę i Ojca.

nie wiem, na pewno nie teraz. Cierpię po prostu. Nie tak miało być.

Gość ventrisss
Oceniam całość,tzw. ogólne wrażenie. A jest niemiłe. Niewątpliwie jesteś inteligentna, ale bardzo zarozumiała, to się czuje. Masz , jak sądzę, duże wymagania i roszczeniową postawę, ale mogę się mylić. Niezależnie od tego, czy tak jest, powinnaś przemyśleć swoją postawę. Ja ci dobrze życzę, bo byłam kiedyś taka, jak ty. Po 10 latach samotności już nie jestem.Życie weryfikuje nasze oczekiwania i kopie po nerkach. Z twoją postawą zostaniesz sama. Dixi.

Wiem że nie tak!! Wyobrażałaś sobie to zupełnie inaczej lecz wyszło jak wyszło!!! A czasem naprawdę nie da się tego cofnąć.

ventriss, z ciekawości pytam: ile masz lat? To nie złośliwe pytanie

Gość ventrisss
Po 40-tce.

A ja jestem jeszcze bardzo młoda, mam 26 lat, wiem, może jestem zarozumiała, ale mam być z czego dumna, w wieku 26 lat mam ukończone studia, dość decyzyjne stanowisko, szefowa żyć nie może beze mnie, i dziecko mi w tym nie przeszkodziło.

Dodam, że kosztowało mnie to tysiące nieprzespanym nocy.

w gruncie rzeczy jestem bardzo samotna,steskniona za mezczyzna, marze o tym by zostac kochanka jakiegos bogatego murzyna,araba lub Żyda