Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashe20

Dlaczego świetni faceci maja takie beznadziejne dziewczyny?

Polecane posty

Gość ashe20

Zauważam że to juz jest pewna reguła.. Ogolnie faceci chyba boją się mądrych i ładnych dziewczyn uznając je za niedostępne. A wcale tak nie jest:P i znam nie jeden przykład gdzie facet jest naprawdę przystojny świetny z charakteru a ma laskę "pożal się boże". Wiem że wyglad nie jest najważniejszy.. Ale takie dziewczyny nawet nie nadrabiają charakterem i inteligencją. Faceci!!! nie bójcie się ładnych i inteligentnych dziewczyn!!

Gość idz z tym do telewizji moze ci
e ktos wyslucha

Gość antek w za dlugich gaciach.
o kurwa ale apel:D ze ci sie chce takimi bzdetapi glowe zawracac..

Gość a na chooj komu
Przemądrzała, "wyzwolona" i pseudo-mądra zołza, uważająca siebie za księżniczkę?

Gość Zatroskany mutant popromienny
bo lafiryndy zesrywaja fajnych facetow dajac na lewo i prawo du­pska bezmozgim karkom. potem kiedy sie okazuje ze ow frajer dorobil sie, jego kobieta nie musi pracowac chyba ze chce, siedzi w willi i na zakupy jezdzi sobie suvem wtedy pojawiaja sie takie pytania. tym bardziej ze kark w tym czasie zrobil bachora i tej lafiryndzie i jej kolezance:classic_cool:

Gość IMO12366
ashe20 "Faceci!!! nie bójcie się ładnych i inteligentnych dziewczyn!!" Zapomniałaś dodać, że faceci owi MAJĄ być bardzo przystojni i najlepiej dziani. :classic_cool:

Gość sory to ze ty jestes wyjatkiem
nie oznacza, ze kazda pieknosc taka jest ;/ jakbys dostala kosza po raz enty od takiej ynteligentej pani to bys po pewnym czasie je omijala i startowala do przecietnych dziewczyn.

Gość yumeee
Też bądź beznadziejna, przynajmniej znajdziesz sobie świetnego faceta ;)

Gość no jasne i ty pewnie
jesteś tą piękną i inteligentną dziewczyną której nikt nie chce. BuahahahaSkoro faceci o których piszesz są z tymi dziewczynami to znaczy że dla nich one są najfajniejsze, a tobie nic do tego.

Gość ed2werw2e
a co to wg ciebie mniej atrakcyjna nie mzoe miec przystojnego faceta?? mezczyzni nie boja sei ladnych , boja sie tepych lachonów do ktorych ty takze nalezysz

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Każdemu podług potrzeb, a Ty się głupia piczo nie wpierdalaj.

Gość ashe20
nie no.. to jest tylko moje osobiste zdanie. Bo znam kilka takich przykładów z życia.. Siebie wcale nie uważam za piękność, ale myślę ze do głupich dziewczyn nie należe.. Ehh no ale mam pecha do facetów..

Ja widząc ładną dziewczynę to mi przez myśl nie przechodzi, żeby do takiej podejść i niby zagadać bo z góry wiem, że nie mam szans :).

Gość maagma
kumpel od roku nie mial dziewczyny,nowa sublokatorka zapewniala bezpieczny seks,ciąza,dziecko-są parą.Z jego strony nie było miłości ,teraz może przywiązanie,łączy dziecko.Ona zakochana po uszy,zaborcza.On -ciacho,zawsze miał piękne dziewczyny,ona mniej niż przeciętna.Nawet nigdy bym nie pomyślala ,że popatrzy na taką dziewczynę,wszyscy w szoku,on chyba też ale ze względu na dziecko jest z nią .Czasami słysze jak dziewczyny mowią -co on w niej widział....

Kiedyś gdzieś czytałam, że brzydsze są lepsze w łóżku, tzn się bardziej starają, żeby braki w wyglądzie w pewien sposób nadrobić. No i nie ma do nich takiej konkurencji więc mniejsze prawdopodobieństwo zdrady, rozstania itd :)