Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Ile powinno sie wazyc majac oj 165cm wzrostu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Zeby byc szczupla? 45kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waartaaa Napisano Grudzień 2, 2012 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waartaaa Napisano Grudzień 2, 2012 ja mam 170 waze 55 i jestem juz a za chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waartaaa Napisano Grudzień 2, 2012 wiec napisalam ci 50 choc moze troche wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Grudzień 2, 2012 Ja mam 162 i chce wazyć okolo 49-50, nie wyobrazam sobie mniej bo w co się ubrać później? Teraz przy 58 nosze rozmiar 36 wiec mysle ze 9 kg mniej bedzie 34 a potem co? Ubranka dla dzieci? Przy 165 myślę że 53-55 jest idealną wagą. Oczywiście wszystko zalezy od budowy, ale na 100 nie mniej niż 50 bo to niedowaga jest i chudość a nie ładna sylwetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waartaaa Napisano Grudzień 2, 2012 no tak ja wygladam dobrze jak mam 58-60 moze w swieta przytyje troszke mam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Ehh pewniw wygkadasz jak marzenie... waze 55 kg i wiecie co.. nie wiem jak zrzucic te 5 :( od jutra ide na zynbe 3 razy w tyg i dieta.. ale nie wiem jak sie za nia zabrac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 *zumbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Grudzień 2, 2012 zumba fajna sprawa ja dziś byłam 1 raz i bardzo mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Tez bym chciiala wazyc jakies 48-50 Kg czyli jakies 5-7 do zgubienia...nie wiem jk sie za to zabrac..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Tez bym chciiala wazyc jakies 48-50 Kg czyli jakies 5-7 do zgubienia...nie wiem jk sie za to zabrac..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 I jak na tej zumbie?? Ja sie boje ze nie ogarna tej choreografi zabardzo:) bardzo sie zmeczylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yesu Napisano Grudzień 2, 2012 wylicz BMI i tam powinno mniej więcej wyjść ile powinno się ważyć przy takim wzroście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Grudzień 2, 2012 haha wszyscy szli jak burza a ja rozkminialam co pani pokazuje i improwizowałam. Własnie wcale sie nie zmęczyłam, potem jeszcze godz na siłowni byłam. Fajna zabawa. Lubie tanczyć a nie mam okazji zbytnio a tam się fajnie czułam, ale trzeba pochodzić kilka razy zeby załapać mniej więcej układy. Potem były cwiczenia rozciagające na matach i te mi się bardzo podobały bo lubie takie powolne ćwiczenia na rozciąganie. Ogólnie bardzo bardzo fajnie i polecam. Jeszcze słyszałam że aerobik w wodzie jest super bedę musiała spróbować też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttttttkaaaa Napisano Grudzień 2, 2012 Chodzilam na ten aerob wodny jest zajebisty ale niestety musialam zrezygnowac bo mialam czeste infekcje:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach