Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba Jaga00

czy spłacałybyście ?

Polecane posty

Gość baba Jaga00
On wziął sobie mieszkanie w tym roku i spłaca go od marca, wziął sobie mieszkanie jak już mnie znał i byliśmy razem 3 lata...

Gość pixikid
to niech placi sam, albo niech zalatwi to uczciwie skoro macie ze wspolnego budzetu bulic za nie

Gość baba Jaga00
A znowu robić dwa osobne konta z osobna kasą jego i moją to też lipa ;-/ no bo co bedzie na wszystko podział moje / twoje ...

Gość pixikid
ale jak sobie za kilka lat znajdzie niunie to ty zrobisz wypad z mieszkania na ktore szlo tez z twojej kasy a on bedzie caly happy... historia zna takie przypadki

Gość Kochanka Franka
Cosik nie kumam.jesli zostaniecie malzenstwem i kredyt nadal jest to i tak uszczupli wasz wspolny budzet.Gdy kiedys sie rozwiedziecie to on poprostu wysadzi cie za dzwi i nic nie bedziesz miala do powiedzenia w temacie.ja bym sie dopisala do kredytu i wlasnosci mieszkania,finansowo to i tak nic nie zmieni jesli zostaniecie malzenstwem.on bedzie splacal swoj kredyt a ty oplacac rachunki i robic zakupy.

Gość a moze...
Da sie sprzedać to mieszkanie i kupić nowe? Kredyt przepisać na was oboje. Znam dużo takich przypadków. Wtedy macie mieszkanko jakie razem wybierzecie i wspólny kredyt z takimi samymi prawami do mieszkania i spłaty kredytu.