Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkacalineczka

Jak szybko schudnąć ? Czy rozmiar 40 to dużo ??

Polecane posty

Gość malutkacalineczka

a więc mam 170 waże jakies 60 kg noszę rozmiar 40 ;(( mam 17 lat chciałabym schudnąć przynajmniej tak na rozmiar 38 i zrzucić jakieś 6-7 kg. Od 3 miesięcy próbuje usilnie schudnąć nie jem kolacji , słodyczy ,fast foodów . Do tego co dziennie ćwicze tzn robie ćwiczenia na nogi i brzuszki jakies 80 ale z dnia na dzien jest ich więcej . Rano jem kromkę chleba żeby nie zemdleć w autobusie i w szkole w ciągu ośmiu godzin 2 jabłka , a domu na obiad czasami jakś zupke i jabłko i tyle . juz ma tego dosyć powoli bo nie wiem co mam robic nie widze żadnej poprawy a nie moge się juz na siebie patrzeć ; / a i czy ryż dobrze robi do odchudzanie czy nie bardzo ?

Gość malutkacalineczka
moze 63 kg nie więcej ....teraz jeszcze się ucze tańca brzucha słyszałam ze to pomaga ,,niby brzuch nie jest taki wielki troche odstaje ale to jednak rozmiar 40!!!

Gość Goppi
idiotko jesteś wysoka 60kg to w sam raz na 170 rozmiar S i M jest zarezerwowany dla niższych kobiet

Gość malutkacalineczka
ale mi nie wystają kości w miednicy tylko jest tam tłuszczyk ! tak samo nogi mam takie masywne troche ; /

Gość nieeenieenienienielubie
ja przy 60 kg nosze XS S góra M doł mam 168

Gość Goppi
idź do psychologa :O

Gość malutkacalineczka
No własnie chciała bym chociaż te 38 ...normalnie czasami sie tak czuje jak by wszyscy sie ze mnie smiali ze jestem gruba

Gość malutkacalineczka
ale zrozum mnie moje koleżanki nosza 34 fakt sa niższe bo jestem najwyższa w klasie ale to i tak jest dla mnie trauma

przy takim wzroście chcesz ważyć 53 kilo? widać chcesz mieć figurę jak dziewczynka nie jak kobieta...

Gość malutkacalineczka
teraz jestem za bardzo kobieca mam duże piersi i to mi sie podoba tak samo tylek ale te nogi i brzuch masakra

Gość Goppi
może nosisz za duże ciuch bo na prawdę jesteś chuda

Gość malutkacalineczka
ostatnio kupowałam spodnie i w 38 się nie mieściłam dopiero 40 byla dobra ;/ poza tym rodzenistwo młodsze do mnie cały czas ze jestem gruba ;x

Gość malutkacalineczka
ostatnio kupowałam spodnie i w 38 się nie mieściłam dopiero 40 byla dobra ;/ poza tym rodzenistwo młodsze do mnie cały czas ze jestem gruba ;x

malutkacalineczka -> grubsze uda pasują do dużej pupy. a co do brzucha to przy takiej wadze na pewno nie jest tak źle jak sądzisz ;]

Gość malutkacalineczka
ostatnio jak kupowalam spodnie to 38 był za mały ;/ dopiero 40 ;( poza tym młodsze rodzenistwo caly czas do mnie ze jestem gruba

Gość malutkacalineczka
ostatnio jak kupowalam spodnie to 38 był za mały ;/ dopiero 40 ;( poza tym młodsze rodzenistwo caly czas do mnie ze jestem gruba

Gość malutkacalineczka
ale one sa za grube Levviatan ;/niby pasuja do wszystkiego i jestem proporcjonalna ale kurde czuje się otylą osoba a wcale tak zle nie jest ;x

Gość malutkacalineczka
ale one sa za grube Levviatan ;/niby pasuja do wszystkiego i jestem proporcjonalna ale kurde czuje się otylą osoba a wcale tak zle nie jest ;x

Gość malutkacalineczka
Levviatan no moze tak zle nie jestem niby jestem proporcjonalna . ale 40 ? w 38 było mi o wiele lepiej a problem w tym ze nie wiem dlaczego przytylam nie jem dużo ;/

Malin Monroe nosiła 44 rozmiar ;) nie patrz na wagę tylko na proporcje ciała a rodzeństwem się nie przejmuj.