Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yvvvvo90

może ktoś polecić fajny zapach z yves rocher? :)

Polecane posty

Gość yvvvvo90

zakupiłam właśnie nieopatrznie grupon o wartości 150zl z planem kupienia psikadeł z "paisirs nature" i patrzę na stronę a tu prawie wszystkie z tej linii niedostępne;/ reszty nigdy nie próbowałam, ale wygląda na to że będę musiała coś z tego wybrac. Zatem, czy ktoś może polecić coś ciekawego(preferuję raczej kwiatowo-owocowe zapachy, ważne zeby były w miarę trwale), najlepiej żeby w tej cenie zmieścić 2 różne. Będę ogromnie wdzięczna:D

Gość rqfinobgcPkF
KoKo, rf3żnica może być w tym że korzystam z 64bit wjrsei, a system był już trzy-czterokrotnie upgradeowany. Poza tym, u mnie normą jest kilkadziesiąt otwartych zakładek w Chrome, w tym wiele zapchanych flashem i JS. Problem polega na tym, że seria 09.0X i 10.0X nie sprawiały problemf3w, 11.0X już się nie mogą tym pochwalić. Dopisz do tego fakt, że Banshee wieszało się regularnie pod 11.04 (teraz jest lepiej) a Gwibber NIGDY nie był w pełni sprawny. Za dużo ostrych krawędzi, ktf3rych wcześniej nie było. Ale wciąż korzystam, zwłaszcza że w porf3wnaniu ze stojącym obok laptopem z Win7 wciąż Ubuntu się wybija in plus. ;) |