Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzataczka w niemczech

problem z zarozumiala sasiadka

Polecane posty

Gość jasne jasne............
sprzataczka w niemczech jasne jasne ja nie twierdze ze gdyby to bylo prawda co piszesz - nie znalabys polskiego. oczywiscie ze ze tak, ale robilabys bledy stylistyczne, gramatyczne i ortograficzne, a ty piszesz bardzo dobrze. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nie uwazam ze pisze bardzo dobrze ale dziekuje za komplement. ciesze sie :-) ze jest tak dobrze, bo ja sie od dziecka uczylam polskiego i czytalam rowniez ksiazki po polsku. po za tym moja mama byla w Polsce nauczycielka i mnie uczyla. znam osoby w DE urodzone ktore tak samo dorbze po polsku mowia i pisza jak ja.

sprzataczka w niemczech jasne jasne napisz mi gdzie znajduje sie choc jedna polska szkola w niemczech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w kazdym miesccie w ktorym miesza duzo SPAETAUSIEDLEROW

koniu ta kategoria jest przeznaczona dla poloni na calym swiecie a nie tylko dla niemieckiej. idiotko.

Gość nadziejaa3313
SPAETAUSIEDLEROW Ta idiotka nawet po niemiecku nie potrafi pisac a twierdzi ze jest jest nauczycielka w niemieckiej szkole ROTFL :D Bardziej sie osmieszyc nie mogla debilka z psim passem :D

Gość nadziejaa3313
aha i podaj linki do tych szkol, ktore nie istnieja :D:D Boze co za nedza umyslowa, i toto twierdzi ze jest nauczycielka, taka chamowa i prymityw, niedobrze sie robi...

KAFETERIA NIE PRZYJMUJE UMLAUTOW TEPA KROWO und wie ich auf deutsch schreiben kann du dummes stueck scheisse :D du bist nur zu bedauern :D ich lache ueber dich wie dumm und asozial du bist. mit Sicherheit lebst Du nicht in Deutschland Du dreckige Pennerin.

und jetzt erwarte ich eine hochintelektuelle so wie eine fehlerfreie Antwort. Selbstverstaendlich auf Deutsch.

Gość suukces
Nadziejo, masz racje, a ta jestem to chyba w oborze wychowana, ochyda te jej poosty czytac, taka z niej nauczycielka jak koziej dupy traba :D Klamczucha niezla.

jasne jasne czy ty jestes beamte?

Gość nadziejaaa3313
kretynko nie chodzi o Umlauty,chodzi o byk w pisowni, no ale jaestes za tepa zeby wylapac swoj wlasny blad. Nauczycielka :D Sukces, masz racje to jest jakis down :D

nadzieja ich warte auf Deine Antwort. ich bin schon ganz gespannt. oder die anderen Damen hier vielleicht? scheisse labbern aber keinen Satz fehlerfrei schreiben knnen. nur das Maul aufreissen.:D haha :D

nadziejaaa3313 kretynko nie chodzi o Umlauty,chodzi o byk w pisowni, no ale jaestes za tepa zeby wylapac swoj wlasny blad. Nauczycielka Sukces, masz racje to jest jakis down xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx pisalam po nimiecku abys odpisala mi po niemiecku- nawet nie zrozumialas co napisalam i nie potrafisz odpisac. Downem to jestes ty. nikt wiecej

Gość nadziejaaa3313
mit so ein Scheissdreck rede ich nicht, leck mich am Arsch du Nutte :)

nadziejaaa3313 kretynko nie chodzi o Umlauty,chodzi o byk w pisowni, no ale jaestes za tepa zeby wylapac swoj wlasny blad. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jaki byk w pisowni? nie wiesz ze A Umlaut z dwoma kropeczkami nad A pisze sie zastepczo jako AE???????? kto tu jestes tepy??????? dumme Nutte. lerne erstmal deutsch bevor du mit mir redest.

jasne jasne pytalam sie czy jestes beamte

Gość suukces
Ten tepak dalej nie wie gdzie zrobil blad hahahahahaha :D:D

ich verabschiede mich. nadzieja nogdy w zyciu nie pracujesz w urzedzie w DE zapewne na Hartz4 siedzisz syfiaro ty. lepiej sie nie przyznawac tutaj ze jest sie z Polski :-O i dzieki Bogu nie zadawac sie z takim bydlem. ANGESTELLT w urzedzie buhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość nadziejaaa3313
sprzataczko, ona ani beamte, ani nauczycielka to chora psychicznie kobieta, a moja odpowiedz juz dostala ta dumme Hure, ale chyba nie zrozumiala :D

Gość nadziejaaa3313
Sukces jak mysliusz, pomozemy tej idiotce ? Bo cala noc nie zasnie, bedzie tysiace razy czytac a byka nie znajdzie :) To jak ? pomozemy nauczycielce ??

nadzieja zrobila blad a jajne tego nie rozpoznala mit so einen scheissdreck. jedna jest 30 lat w niemczech a druga 25 he he klamczuchy nie rozumiem was dlaczego klamiecie. macie kompleksy? czy przez to ze ubarwniacie siebie, czujecie sie lepiej?

Gość nadziejaaa3313
mam ci wyslac moj paszport gdzie zostala wbita wiza po raz pierwszy jeszcze w stanie wojennym, czy antrag na asyl ? Ja nie sklamalam ani razu, za to ta idiotka caly czas, nie podala linka do zadnej polskiej szkoly ktorej nie ma, nie wie ze Aussiedler pisze sie przez dwa S, podaje sie za nauczycielke chociaz ma ledwo Grundschule. Dobranoc, spij dobrze, a sasiadke zostaw w spokoju, nie chce miec nic z toba do czynienia to uszanuj to.

selbsverstendlich auf deutsch - zle zbudowane zdanie lepiej brzmi - aber nur auf deutsch selbsverstendlich jest potwierdzeniem: tak, oczywiscie, naturalnie.

Gość do sprzataczki
nie wiem, dlaczego nie wierzysz, ze nie ma polskich szkol w niemczech... co do tych dwoch wyzej, to nie skomentuje, bo prezentuja brak kultury, zarowno polskiej, a szczegolnie niemieckiej http://pollingua.de/weblinks/6-schulen-szkoy wystarczy wpisac w google "polska szkola w niemczech" i macie wyniki kochane panie sprzataczki (nie obrazam Was, prawie wszystkie moje znajome sprzataja, ale jakos daja rade posylac swoje dzieci dodatkowo do polskich szkol i nie musza sie wyzywac na kafe zeby udowodnic ze takowe istnieja)

Gość co za temat...sprzataczki
przygnebiajace!

Gość hyto
"co za temat...sprzataczki przygnebiajace!" :O :O Prawda? Pod mur i rozstrzelac! Nie beda sprzataczki zasmiecac kulturalnej i na intelektualnym poziomie kafety! Do boju!!!!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
"nadziejaa3313 aha i podaj linki do tych szkol, ktore nie istnieja" :D

Gość piku
Ojciec Dody wygląda jak szpieg z krainy deszczowców. Stary zboczeniec.