Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 wczoraj jechalam do pracy bardzo powoli,a dzis nasypalo jeszcze wiecej sniegu ,ladnie za oknem ale za kierownica nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa z rana jak śmietana Napisano Grudzień 7, 2012 siemka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 jak robisz te lapki i buzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 Arek wstawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 dziendobry wszystkim.tym co juz wstali i tym co będą musieli wstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa z rana jak śmietana Napisano Grudzień 7, 2012 @ 05:26 nie pije mundek@tlen.pl'; jak robisz te lapki i buzie ? http://forum.o2.pl/emotikony.php :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 dzieki,weszlam na ta stone ,ale jak wstawic w tekst.Naciskam i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa z rana jak śmietana Napisano Grudzień 7, 2012 to wstawiasz w takiej formie [patrz na symbol]jaką masz na tej stronie ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 [ ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 czyżby coś się zacieło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pije Napisano Grudzień 7, 2012 u mnie -10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa z rana jak śmietana Napisano Grudzień 7, 2012 u mnie -3 i prószy śnieg ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 pozamarzali wszyscy?to ja pewnie jakiś bałwan jestem?bo mnie mróz niestraszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nowyNICK) Napisano Grudzień 7, 2012 Witam wszystkich:) u mnie tylko -1:) Zapach kawy o poranku to poezja dla mego ciala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upiorna:) 0 Napisano Grudzień 7, 2012 dzię dobry :)....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 no witam upiorna.witam nowy nick.a własnie.czemu nowy?stary gdzieś przepadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka-mix 0 Napisano Grudzień 7, 2012 dzieńdoberek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nowyNICK) Napisano Grudzień 7, 2012 nowy nick ma symbolizowac moje nowe zycie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 witam agatke.coś chyba sie dobrze spało? Nowy nick.jakie nowe życie?warto zmieniać na nowe?toż 21 ma być koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka-mix 0 Napisano Grudzień 7, 2012 A dobrze hehe ide sobie druga kawe zrobic bo sie dobudzic nie moge :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 a właśnie też zrobiłem drugą.tylko kurcze mleka zaąrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nowyNICK) Napisano Grudzień 7, 2012 Od pazdziernika szczesliwa mezatka we wlasnym m4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka-mix 0 Napisano Grudzień 7, 2012 moge sie podzielic mam zapas hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiało kulturą Napisano Grudzień 7, 2012 witam pije drugą kawe z mleczkiem i pomalu sie dobudzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka-mix 0 Napisano Grudzień 7, 2012 to gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nowyNICK) Napisano Grudzień 7, 2012 a dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 witam powiało.tez druga kawka?nowy nick.powodzonka życze.moja żona już dłużej moje nazwisko nosi niż panieńskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nowyNICK) Napisano Grudzień 7, 2012 a dziekuje:) a no to bardzo dobrze:) my mamy zamiar zaczac starac sie o malenstwo:) w sumie to jestesmy razem od 8 lat,maz oswiadczyl mi sie po roku a dopiero teraz sie zdecydowalismy na slub:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki446 1 Napisano Grudzień 7, 2012 my znaliśmy sie od podstawówki.każde z nas miało swoje ścieżki.czasem jakieś luźne spotkania.i pewnego razu zaczelismy ze sobą jak to sie mówi-chodzić.po trzech dniach mieliśmy ustaloną date slubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach