Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażynkaolaipies

Mamusie ! co kupujecie swojej 8/9 latce na Mikołaja ,pod choinkę ?

Polecane posty

Gość Grażynkaolaipies

?

Gość anuniaaaaaaaaaaa
czarną służącą 🖐️

Gość Grażynkaolaipies
fajny prezent dzięki za odp.

Mam siostrę w tym wieku i kupuję jej sztalugę malarską i farby :) ogólnie u nas w rodzinie nie kupuje sie zbyt kosztownych prezentów na Mikołajki, tak że ta sztaluga jest droższa niż prezenty w poprzednich latach. U nas od drogich prezentów jest Gwiazdka i Urodziny

Gość anuniaaaaaaaaaaa
wiem, że fajny :) polecam wszystkim 🖐️

Gość Grażynkaolaipies
Fajnie :) dobry pomysł,tylko że u nas jednak za mało jest miejsca niestety.Szukam czegoś właśnie takiego czym mogłaby się zająć,a nie pędziłaby do komputera czy telewizji,tylko że ciężko jest wymyślić coś fajnego .

Gość anuniaaaaaaaaaaa
a może coś w stylu xboxa? można jakieś gry ruchowe wgrać czy jakoś tak, ja się na tym nie znam, za stara jestem, ale wiem że są jakieś takie Dance Star lub Kinect Sports. Albo na Play station coś?

moja córka ma 8 lat i kupujemy jej pamiętnik Monster High bo teraz choruje na te bajki,też mam na celu odciągnąć ją od komputera:D zresztą w jej wieku miałam pamiętnik:P

Gość mama dwóch dziewczynek
podpowiem Ci na 100% zainteresuje dziewczynkę w tym wieku ;-) teraz na czasie i baaardzo trendy są szkicowniki do projektowania. Obserwuję w pracy dziewczynki w podobnym wieku i w domu mam 10-latkę ;-) ja swojej też kupiłam na Mikołajki ;-) a na Gwiazdkę już większe prezenty...

Gość Grażynkaolaipies
Super ! :)

Grażynko, na prawdę dziewczynka będzie zadowolona, moja ma 10 lat i uwielbia /ma już 1/, a dziewczynki w szkole od 2-5 klasy nawet na przerwach z tym siedzą ;-) http://allegro.pl/szkicownik-do-projektowania-mody-monster-64001-i2808817790.html podałam Ci przykładowy, ten akurat z Monster High, ale są tez inne, nawet nie związane z konkretnymi postaciami z bajek.

Gość Grażynkaolaipies
Dzięki fajne :) A co myślicie nad ciastoliną ,czy to bardziej dla mniejszych dzieci ? lub piaskolina ale sama nie wiem jaka ona jest

Gość kafeterianka32
farby akrylowe juz dostała,wczoraj kupiłam żelki do malowania na szkle

Gość xfnjfnjkfnwknrkj
dokładnie takie szkicowniki to ekstra sprawa, dodatkowo z Monster High jest seria książeczek z modą, projektowaniem, ozdabianiem paznokci jedna taka książeczka to około 7, 8 zł a naprawdę niesamowita frajda :)

moja już ciastoliną się nie bawi, ewentualnie jest teraz taka masa z kuleczek malutkich /jak kawior ;-)/ i służy do precyzyjniejszych prac. Moja córka wybrała w 5-10-15 i lepi. Ale ja wybrałabym taki szkicownik...

Gość anuniaaaaaaaaaaa
ciastolina fajna sprawa. Córka koleżanki ma 8 lat i ciągle coś lepi :) nawet fajnie jej to idzie, to zależy od dzieciaczka ;)

Gość gość
Up up