Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest?

Jak to jest?

Polecane posty

Gość jak to jest?

Miałam cesarkę, jakoś szczególnie nie narzekam na dolegliwości poza plecami, krzyżem ale to chyba od znieczulenia. Chodzi mi o to do kiedy boli macica, jajniki i szyjka? Bo od 2 tyg boli mnie jak na okres ale nie wiem. Córka ma 6 tygodni, a tyle trwa połóg i się zastanawiam czy długo jeszcze może mnie boleć, czy to już prawdopodobnie jajeczkowanie, bo wiem że ponoć po cesarce okres się szybko dostaje. Karmię piersią, współżyłam też z partnerem. Proszę tylko bez głupot. Wiem, że powinnam wybrać się do lekarza, ale to dopiero za tydzień pójdę i tak pytam z ciekawości, a nie po to by dostać diagnozę.

Ja jestem ponad dwa miesiące po cc i dopiero dziś dostałam miesiączki. plamienia miałam cały czas przez prawie 7 tygodni. Dość długo jak na połóg po cesarce. Ale lekarz powiedział, ze to normalne jak byłam u niego 8 tygodni po cc i, że mam spokojnie czekać na miesiączkę. Brzuch mnie bolał od około tygodnia do dziś, taki dziwny ból jakby kłucie z jednej strony i uczucie ścisku jakby w macicy. Widocznie były to bóle przedmiesiączkowe. Nigdy przed ciążą nie miałam bolesnej miesiączki więc nie do końca byłam pewna co to za bóle brzucha.

ja rok karmiłam piersią po cc i okres dostałam po chyba 9 miesiącach. To jakaś bzdura z tym powiązaniem miesiączki i cesarki. mnie już chyba nic nie bolało po 6 tyg...

Gość jak to jest?
mnie kuje lewy jajnik i właśnie boli jak na miesiączkę. No nie wiem tak dziwnie jak początek ciąży

Gość jak to jest?
a nie plamię już od ok. tygodnia